Bravo za Jackassa.
Šteta za Hernandeza, Petruccija, Dvija i Rossija.
Marquez najveći dobitnik, za Jorgea idu 2
Prvi što je u "prvom" dijelu trke bio ZADNJI.
Drugi što je ipak uzeo 6 bodova, a nije ih zaslužio.
Očekivao sam na sredini "prvog" dijela, prema razvoju događaja jedno 20 za Rossija, nekih 10-ak za Marqueza i 0 za Lorenza.
Jbga.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Citam ne nekoj fan stranici od Lorenza, a ta ista je prenijela vijest sa nekih Spanskih novina, navodno Spanac je ponudio Stoner-u jos jednu ulogu u timu, a to je "trkaci trener"! S obzirom da je Stoner jedini mogao smiriti razjarenog bika, pa ova saradnja bi i imala smisla...
Citam ne nekoj fan stranici od Lorenza, a ta ista je prenijela vijest sa nekih Spanskih novina, navodno Spanac je ponudio Stoner-u jos jednu ulogu u timu, a to je "trkaci trener"! S obzirom da je Stoner jedini mogao smiriti razjarenog bika, pa ova saradnja bi i imala smisla...
Mahh...nije to isti motor od prije 5 godina...ni iste gume ni ista elektronika.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Stoner je po svojoj prilagodljivosti jedan od najboljih vozaca. Ovaj Ducati evoluira, pa sasvim sigurno u ono vrijeme ga je bilo teze voziti nego danas.
Ducati ne spada u neko aerodinamicko cudo, ali njegova robusnost iz koje izlazi nevjerojatna snaga se moze obuzdat, naravno ko zna, tacnije ko se bolje prilagodi.
zekohonda je napisao/la:Marquez se vraca na sasiju iz 2014. Nesto smo debelo zajebali. Nista novog. Pravo ja cudo sto vodimo.
Previše odustajanja Yamahinog dvojca
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@frantic
ma znam, mada se i marc malo smirio, pa je zadovoljan i sa mjestom na postolju, umjesto ganjanja pobjede.
ali, sve u svemu, yamahe po brzini ispred honde.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la:@frantic
ma znam, mada se i marc malo smirio, pa je zadovoljan i sa mjestom na postolju, umjesto ganjanja pobjede.
ali, sve u svemu, yamahe po brzini ispred honde.
Tako se osvajaju prvenstva
To je bila Marquezova mana, a sada je možda i popravi
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
zekohonda je napisao/la:Marquez se vraca na sasiju iz 2014. Nesto smo debelo zajebali. Nista novog. Pravo ja cudo sto vodimo.
Ja se ne cudim zeko. Drugačije su gume i jedinstveni ecu za sve motore. Hondi je to bila velika prednost prije.
pa zbog toga navedenog bi se trebo čudit. = mislim da je nakamoto il neko drugi iz HRC-a izjavio kako je ovaj standardni ecu na razini onoga što je honda koristila prije 10ak godina.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Mislim da baš zato im radi probleme jer je yamaha po defaultu mirniji i stabilniji motor, dok je honda divlja na snazi. Očito su usavršili elektroniku da primire tu snagu kod prijenosa. Vjerojatno im to sada stvara probleme. Prejednostavan ecu. A mislim da i Nakamoto malo kenja kvake. Jer dok im magnetti marelli nije pomogao, imali su katastrofalno podešen motor.