Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
portugal nas je u prvom poluvremenu iznenadio visokim presingom. tu se nismo snašli i nismo skoro nikakve prilike stvarali. u drugom poluvremenu smo mi izašli više na njih, pa je bilo bolje.
sve u svemu, jedna teška, tvrda utakmica u kojoj su nijanse odlučivale. sreća je ovaj put bila na njihovoj strani.
od čačića ništa nisam ni očekivo, tamo da me ove 'promjene ' ne iznenađuju. :facepalm:
ali je zato santos povuko pravi potez i na poluvremenu ubacio sancheza koji je bio daleko najbolji igrač na terenu.
nismo imali udarac na gol, jedan jedini. :bang:
sudac je mogo ladno podijelit 4-5 kartona.
strinić naš najgori pojedinac na terenu.
broz mi je bio dosta nevidljiv.
mandžo out cijeli turnir.
vida, ćorluka, suba :thumbs: modrić, badelj, srna, raketa prolazno.
za 20 dana počinje hnl! :cheer: vjerojatno ne dijelite oduševljenje ko ja. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Definitivno nismo zaslužili ovako ispasti, pogotovo ne od ovakvog Portugala, ali to je sve normalno za nogomet. Igrali smo bolje, tu nema dvojbe, ali u onom najbitnijem dijelu smo zakazali - u realizaciji. U 14 prilika mi nijednom nismo pogodili okvir gola! A bilo je nekih jako dobrih šansi. Karma je kurva, mi svoje prilike iskoristili nismo, Portugal je jednu jedinu iskoristio i to je to. Sad samo treba nastaviti igrati ovako dobro, ali uz to i naučiti zabiti gol i spremni smo za Rusiju.

Inače, što se tiče te kontre Portugala, ne ide mi u glavu zašto netko nije pokosio Sanchesa koji je iznio loptu do šesnaesterca. Umjesto da ga sruše, oni puštaju akciju do kraja i očekivano, zabijaju nam gol. Netko je bio pokraj njega, ne vidim tko, po meni je trebao ići na faul. Možda nas ni to ne bi spasilo, ali sigurno bi bile veće šanse da se obranimo i da odemo na penale.
http://prntscr.com/bl78t8

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
mislim da mu je najbliže bio broz (br. 14), i mogo ga je rušit na nekih 20-30 metara od gola. pardon, trebo ga je rušit. ali mi nemamo pravog zadnjeg veznog koji bi to učinio bez da trepne.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Šta sam govorio, previše se pušete. Nemaju nikoga osim Ronalda, loša im odbrana, Mađari ih rasturili... I šta na kraju bi? Sve one igrače koje sam nabrojio bili su učesnici odlučujućeg gola. I kad sam rekao da Euro tek počinje, na ovo sam mislio. Nema više otvorene igre, igra se na rezultat. Ljudi su vas čekali, i dočekali nakon 115 minuta. Da ste se odmah otvorili riješili bi vas u prvom poluvremenu... Ovako ste barem imali realne šanse da izvučete penale. Prevelik zalogaj.
Šanse su bile nikakve ni na jednoj ni na drugoj strani. Vida je kod jedne šanse napravio faul u napadu koji nije sviran. Jednu je skino Mandžukiću sa glave. Ono nogom je bilo bezveze. Portugal samo onaj šut Pepea, koji je bio iz ofsajda koji nije sviran. Al na kraju bolje da ste odigrali do kraja kao i čitavu utakmicu, bez bespotrebnog rizika da se riješi prije penala.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Bilo je svega pomalo. Jedino što se izborniku može zamjeriti jest prekasne zamjene. I tu priča staje. Situacija sa napadačima ne drži vodu. Kale si nije stovio niti jednu šansu. I on, ko i Mandžo živi od vezne linije. Očito je st da jučer Luka nije bio na to razini. Sredina je bila gusta, ni on a ni Raketa nisu napravili neki vrhunski pas i tog je falilo. Defanziva je bila na vrhunskom nivou. Pojedinci su dobro odradili svoje role, jedino je Strinić direktni krivac za gol, šta je izgubio onu loptu, ali do toga nebi ni došlo da je ona stativa završila u mreži. Može se reći da stvarno nismo imali sreće. Pjaca mi je drag i super, ali ono šta je napravio jučer malo se preuveličava jer on je u tom trenutku bio 30 minuta u igri, a njihovi braniči 110. Bio je svjež i to je iskoristio. Dapače mogo je 2 puta i zapucat po golu falilo je malo odlučnosti, ali nema veze mlad je još. Ne možemo pričati kakav bi bio da je igro odpočetka ili da je ušao ranije u igru; Portugal je bio gust u sredini, čak ni Luka koji je puno eksplozivniji i okretniji i vižljasti je prošo samo dva puta kroz sredinu. Perišić nije probio niti jednom stranu, bili su agresivni na bokovima. Ali šta je je. Tu dolazimo do toga. Jedino kaj se Čačiću zamjera je to vrijeme izmjena. Sve ostalo dobro odradio.
zekohonda je napisao/la:mislim da mu je najbliže bio broz (br. 14), i mogo ga je rušit na nekih 20-30 metara od gola. pardon, trebo ga je rušit. ali mi nemamo pravog zadnjeg veznog koji bi to učinio bez da trepne.
Imamo. Rog je takav tip igrača, ali ja ga nebi uveo jer nema mirnožu u građenju igre. Jučerašnja tekma nije bila za njega.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
rog nije zadnji vezni.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
senja je napisao/la:Šta sam govorio, previše se pušete. Nemaju nikoga osim Ronalda, loša im odbrana, Mađari ih rasturili... I šta na kraju bi? Sve one igrače koje sam nabrojio bili su učesnici odlučujućeg gola. I kad sam rekao da Euro tek počinje, na ovo sam mislio. Nema više otvorene igre, igra se na rezultat. Ljudi su vas čekali, i dočekali nakon 115 minuta. Da ste se odmah otvorili riješili bi vas u prvom poluvremenu... Ovako ste barem imali realne šanse da izvučete penale. Prevelik zalogaj.
Šanse su bile nikakve ni na jednoj ni na drugoj strani. Vida je kod jedne šanse napravio faul u napadu koji nije sviran. Jednu je skino Mandžukiću sa glave. Ono nogom je bilo bezveze. Portugal samo onaj šut Pepea, koji je bio iz ofsajda koji nije sviran. Al na kraju bolje da ste odigrali do kraja kao i čitavu utakmicu, bez bespotrebnog rizika da se riješi prije penala.
General Senja LOL da smo dali svoje prilike tu bi pjevao drugu pjesmu. Jbt imali su jednu jedinu šansu za gol i dali nakon sto smo mi pogodili stativu i visio gol u zraku. Kakav bi onda komentar bio na spomenute igrače kojih nije bilo na mapi? Čisto preseravanje IMHO.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Hrvatska se je otvorila protiv Spanaca, pa su ih pobjedili. Penal za Spaniju nije postojao, ali je dosudjen iz prestiza, a i to im nije pomoglo. Sto bi se reklo sreca prati hrabre.

Portugal je za klasu slabiji od Spanije, nista po kvalitetu nisu bolji od Hrvata, cak i po imenima Hrvatska ima jacu ekipu, samo etiketa Ronaldo daje veci znacaj.

Ispade ako se Hrvati otvore da ce Portugal to iskoristit, pa vidjeli smo protiv Madjara kako su suplji.

Kako ce Mandzo/Kalinic doci do izrazaja kad vezni red je zakazao, niko da povuce u pravom smijeru. Mandzo je vjeciti borac, vraca se stalno u odbranu, ne treba to Hrvatima. Pa ko ce onda istrcat kontru?

Ovo je dokaz koliko se defanzivi dalo znacaja.

Razumijem da se je trebalo igrat oprezno, no igra nije obecavala mnogo. Najvise prilika je sijevalo od defanzivnih igraca, a napadaca nema ni na mapi.

Kako su se grupisali svi (oni najbolji) igrali su konzervativno, najvise se trazilo od Modrica i Mandze, a nije trebalo. Igraci poput Rakitica, Perisica su trebali igrat svoju igru, kao protiv Spanije, a gurnuti Mandzu sto vise ka golu Portugala i praviti pritisak, ali djaba defanziva nece uciniti mnogo toga.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Svi spominju madare i kako su oni da li tri gola portugalu. Madari su imali dosta srece jer sve sto su puknuli je ulazilo u gol. Nitko ne spominje kako je Santos velemajstorski promijenio igrace koji su bili bolna tocka u grupi i kako nas je limitirao do krajnjih granica. Ovo je osmina finala. Opreznije se igra, fokus se prebacuje na defanzivu. Pola vas je otpisivalo Portugal jer su igrali "ocajno" i jer nisu kao zasluzili proci skupinu. Kad je bilo najpotrebnije oni su se iskazali i sad vjerovatno idu do polufinala a uz malo srece mogu i do finala. A mi čekamo Rusiju.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Nidje veze, sad ispade Madjari na srecu pogadjali!? Dajte ljudi sta je vama, Portugal nikakvu igru nije pokazao tokom takmicenja. Nisu imali timsku igru, vadila ih je individualna, a to je Ronaldo sa ona dva gola protiv Madjara. Ako Ronaldo proradi, tad radi i Portugal, to je za repku najgore. Albanija je vise pokazala od Portugala, pa cak i Turska.

115 min nije za nadigravanje ljudi, sta je vama. Ako je Cacic cuvao rezultat do produzetaka, zasto onda nije i do penala. Otvorio se kad ne treba, kad se ima najmanje vremena da se saberes i da ti 2 napadac dodje do lopte.

Portugal se provlacio na tudjim greskama, tako i na Hrvatima su se provukli. Hrvatsku je krasila ta otvorena - presing igra, sa odlicnim veznjacima, no ovaj put su samo izbijali lopte, nisu bocni igraci mogli doci do izrazaja. Napadacu svaka cast sto se vraca nazad, ali ne treba u defanzivu ici.

Nista Portugal nije pokazao, samo je Ronaldo pokazao da je dobar igrac. Cuj jos malo srece do finala, pa jbt koliko im jos srece treba :)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Što god su puknuli prema vratima Portugala je ušlo u gol. Portugal je mogao biti i prvi da je Ronaldo zabio penal protiv Austrije i mi bi išli onda na Island. Ne može Čačić biti kriv što naši gledaju kao telad kako Portugalci idu u kontru.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
što se tiče kontre, faul je trebo radit badelj. isprike brozu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Evo, Franci okrenuše (Griezman oba) + crveni za Irce.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
zekohonda je napisao/la:rog nije zadnji vezni.
Je, u zadnje vrijeme igra zadnjeg veznog najviše. Ima i destruktivnih sklonosti, agresiju, nelibi se napravit faul.

Al kao prvo kontra nije nit trebala bit, Strinić se spetljo bezveze.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

senja
Baniran
Baniran
MrDoomroom je napisao/la:
senja je napisao/la:Šta sam govorio, previše se pušete. Nemaju nikoga osim Ronalda, loša im odbrana, Mađari ih rasturili... I šta na kraju bi? Sve one igrače koje sam nabrojio bili su učesnici odlučujućeg gola. I kad sam rekao da Euro tek počinje, na ovo sam mislio. Nema više otvorene igre, igra se na rezultat. Ljudi su vas čekali, i dočekali nakon 115 minuta. Da ste se odmah otvorili riješili bi vas u prvom poluvremenu... Ovako ste barem imali realne šanse da izvučete penale. Prevelik zalogaj.
General Senja LOL da smo dali svoje prilike tu bi pjevao drugu pjesmu. Jbt imali su jednu jedinu šansu za gol i dali nakon sto smo mi pogodili stativu i visio gol u zraku. Kakav bi onda komentar bio na spomenute igrače kojih nije bilo na mapi? Čisto preseravanje IMHO.

Ja general. Šta ste vi bili prije utakmice? Koje šanse? Iz igre niste stvorili ništa. A iz prekida može i Sjeverna Irska napraviti šanse... A niste im ni opucali po golu. I još im nikada niste zabili gola. Pa pogledaj malo šta ste pisali prije meča. A što sam ja general? Sve ovo sam rekao i prije meča. A po vama ispade da ste vi velesila, a Portugal ima samo Ronalda, i ne znaju se branit...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:

Ja general. Šta ste vi bili prije utakmice? Koje šanse? Iz igre niste stvorili ništa. A iz prekida može i Sjeverna Irska napraviti šanse... A niste im ni opucali po golu. I još im nikada niste zabili gola. Pa pogledaj malo šta ste pisali prije meča. A što sam ja general? Sve ovo sam rekao i prije meča. A po vama ispade da ste vi velesila, a Portugal ima samo Ronalda, i ne znaju se branit...
Previše se pusemo? Ak mi nismo imali šanse sta je onda taj Portugal napravio? To nisi iskomentirao.

senja
Baniran
Baniran
Prošao dalje. Taktički.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ajd potrudite se da rasprave ne završe na vrijeđanju, ili barem prenesite to u privatne poruke.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Trenutno na terenu se odvija nogometni Brexit ;D

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Predobri su ovi Islanđani :cheer: :thumbs: :thumbs: