Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Frantic je napisao/la:Bacih malo pogled na statistiku.
Cavsi sa 7 igrača dobili + Williams koji je odigrao 4 minute.
Kod GSWa Green jedini imao prolaznu ocjenu.
Očajn šut kod obje ekipe, nervoza, logično, Cavsi malo bolji.
Ključ je bio u 8 prekršaja više i 12 slobodnih bacanja više cavse, uz bolji skok i očajnu šutersku večer Splash brothersa.
Njih dvojica kombinovano pucali iz igre 12/36, dakle 33,3%. :facepalm:
Cavsi su imali samo 4 ili 5 trica, to samo govori koliko su bili dobri u ostalim segmentima igre.

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Bas lijepo, moji Bullsi se rijesili Rose-a, trejdovali ga u NYK!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Slavenowsky je napisao/la:Bas lijepo, moji Bullsi se rijesili Rose-a, trejdovali ga u NYK!
Melo i Rose kakav ce to duo biti.
Nadam se da ce se Rose vratiti i igrati onako kako je igrao prije 5 godina kada je bio MVP lige i daleko najbolji igrac.
Ocekujem NYC da odu daleko na slabijem istoku.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Koliko je ovo tužno jbt... Igračina koja je nedavno bila MVP poslije onakve sezone i izgledalo je kao da imamo nekoga tko ide pravo u Hall od Fame, se sada daje za ovakve propalitete i bruke od igrača. Da stvar bude gora, id u raspale Knickse. Baš šteta, dobar je to momak...

Onaj drugi trade između Utaha, Indianei Atalnte je dosta značajniji za ligu. Utah odradio ogroman posao na početku ljeta, dobili su Hilla, provjerenog napadača i iznadprosječnog defanzivca za pišljivi 12. pick. Niti Pacersi neće žaliti za Hillom u zamjenu za Teaguea. A Atlanta bira Schrodera za prvog pleja, ne bi me čudilo da sada i Horford spiči negdje u toplije krajeve. Krajnje čudni potezi GM-a Atlante zadnjih sezona.
Obrigado Felipe

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
Slavenowsky je napisao/la:Bas lijepo, moji Bullsi se rijesili Rose-a, trejdovali ga u NYK!
Ne seri? Nisu oni normalni ni sekunde. Pogledaj Irvinga, najzaslužniji za ovogodišnji prsten, a ni pored ovakvog Rosea ne može disati. Bulsi su najviše pogriješili što su se lani riješili trenera, koji ih je redovno uvodio u play off, ako ništa drugo. Rose je prošle godine po prvi put nakon povrede odradio može se reći skoro kompletnu sezonu. Očekujem da se vrati u pravu formu u sljedećoj. A fino je i što će Melo napokon dobiti zvijezdu za saigrača, nakon Iversona. Trebali su se spojiti u Chicagu. Jbg, ne može niko ni Rosea kriviti što nisu uzeli prsten. Realno nisu ni imali tim da idu do kraja. Prošle godine je samo Butler bio zvijezda u timu. A i on je bio povrijeđen dobar dio sezone.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
To da, najveća greška Bullsa je bila otpuštanje Thibodeaua, ali ovo sada im nije greška. Kreću u rebuilding, grade tim oko Jimmya, ne zamjerima im ništa tu. Probali su da vuku pola Rosea s nadom da će jednom ozdraviti i vratiti se u neku pristojnu formu, nije išlo, ne mogu nade u već sada, nažalost, propalu zvijezdu zauvijek polagati. Priča se da će i Noah zapržiti u Knickse. A još uvijek nema riječi o Gasolu, koji je FA ovog ljeta.

Previše su se kockali i dojadilo im je više, a New Yorku je ovo low risk high price situacija. Nemaju što izgubiti, samo mogu dobiti, ako Rose ostane zdrav, sigurno će pomoći Philovom trianglu. A Knicksi će oko Kristapsa graditi tim, ne oko Mela, to se već zna. Probat će dovesti i Howarda, jer im je Whiteside trenutno van dometa.

Noćas je draft, čekam da vidim tko će pokupiti Buddya Hielda, bez sumnje najspremnijeg igrača na draftu, da se mene pita šutnu bih sve ove "proskepkte" iz 10. picka i uzeo prave momke kao top pickove, ali mi je drago što ovaj nedokazani Simmonse ide u Philu da troši dane.
Obrigado Felipe

senja
Baniran
Baniran
Raspali Knicksi, kako kažeš su puno bolje prošli. Riješili se otpada, za Rosea. Melo je i sad jedan od boljih šutera u ligi. Imaju tog mladog centra. A imaju prostora do dovedu još nekog dobrog. Lani su htjeli DeAndrea iz LC-a.
Bullsi sa ovim igračima pored Butlera neće dobiti ništa. Ne može ni on sam. Prošle godine su imali dobar tim, samo da nije bilo povreda... A kad su se riješili Rosea, nebi me čudilo da ode i Noah. On je još više propo od Rosea. Ja mislim da su se domogli play offa, da bi bili najozbiljniji protivnik Cavsima na istoku. U sezoni su ih čini mi se dobili 3-1.
Ja očekujem da će Knicksi biti puno bolji od Bullsa u sljedećoj sezoni. Sa ovim igračima Chicago može jedino naprijed, tako što će završiti sezonu na dnu da dobiju boljeg picka za sljedeću sezonu :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
https://twitter.com/ESPNSteinLine/status/748256018023407617 Stein je, pored Woja, najpouzdaniji izvor iz SAD-a. Dakle, Šarić ozbiljno radi da prijeđe u Philu ovog ljeta.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Džanan Musa ubacio 50 u pobjedi BiH protiv Tajvana 105:75, za samo 27 minuta. I valjda je postavio je rekord za taj uzrast (U17) na prvenstvima. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la:Džanan Musa ubacio 50 u pobjedi BiH protiv Tajvana 105:75, za samo 27 minuta. I valjda je postavio je rekord za taj uzrast (U17) na prvenstvima. :klanjam:
jedan tvoj zemo, pod imenom "lopina" je napisao na jednom portalu između ostalog i ovo: ... Nova Gvineja, Zanzibar,… se nisu ni plasirali na ovo svjetsko prvenstvo), a nama Bosancima nije dovoljno. :rofl: :rofl: :rofl: :ajdeajde:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jbga. :mrgreen: :facepalm:
A sad ozbiojno. Kvaka je u tome što j ovo U17, tako da većina nas nema pojma ko je to dobar a ko nije.
Recimo, mene je iznenadila informacija da je Južna Koreja dobila Francusku (bili u našoj grupi) !!
Nebitno, malac (dobro, viši je od mene) je mašina, jedan od najboljih na svijetu u tom uzrastu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la:Jbga. :mrgreen: :facepalm:
A sad ozbiojno. Kvaka je u tome što j ovo U17, tako da većina nas nema pojma ko je to dobar a ko nije.
Recimo, mene je iznenadila informacija da je Južna Koreja dobila Francusku (bili u našoj grupi) !!
Nebitno, malac (dobro, viši je od mene) je mašina, jedan od najboljih na svijetu u tom uzrastu.
Ma svaka čast Musi. Treba i na običnom haklu ubaciti pet banki. Da sam bio na mjestu trenera, pustio bih ga još da puca po košu dok mu ruka ne poplavi. Ne pruža se svaki čas prilika da sam ubiješ protivnika, dugoročno zacementiraš rekord koji će teško biti skinuti i to uz odličan postotak. :klanjam: :klanjam:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
I tek tako se odradio vjerojatno najveći ugovor(po važnosti) u povijesti NBA lige i košarke. Poštujem Kevinovu odluku do kraja, zaželio se prstenja, vidio je da ovo sa mrtvom Oklahomom ne vodi ničemu, i uradio je šta je najbolje za njega. Trebalo je i imati muda za ovo, s te strane svaka čast njemu.

S košarkaške strane, zajebi... Kakvo sranje za košarku. Godinu dana prije finala znamo tko će ga igrati. Nadam se da će ih James gaziti ko plitak potok, prvi put u životu ću za njega navijati. Već su dosadili i Cavsi i Warriorsi u finalu, 6 godina gledam Lebrona, sad valja još toliko gledati Currya i ove, konstantno, smorilo brate. Kevina ne zanima način, mogao je ostati ili otići bilo gdje osim u Spurse još, i prsten bi bio potpuno earned, ovako je given. Njemu se piše titula, ali...

Curry-Klay-Iggy-Durant-Green, mašina za mljevenje mesa. Hall of Fame petorka, ako ovu ultra nisku postavu neku uspije zaustaviti, skidam kapu, ali nemaš načina ni igrača da ovo napadneš, a kamoli da se braniš, nema te niske ni visoke postave koja ovome može parirati, svaki igrač može da igra i brani beka na terenu.

Još jedna smijurija od NBA, prije par godina stopiraju trade CP3 u Lakerse jer bi navodno bili prejaki, a ovo se sada dozvoli. Tko zna gdje bi ti Lakersi uopće bili danas da se trade desio a vidi ovo.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Tko je cp3 s obzirom da ne pratim te nadimke?
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Dani je napisao/la:Tko je cp3 s obzirom da ne pratim te nadimke?
Pa znaš onda valjda kome su staviku veto na trade :D Chris Paul je u pitanju.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma ja ti sve manje pratim nba. Od kada su mi Celticsi banana. Evo ne mogu nikoga dovesti kao top igraca. Pazi jedni Celticsi. Nije mi jasno kako to da zapadne ekipe uvijek sloze jace ekipe nego ovi na istoku?
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Felipe je napisao/la: S košarkaške strane, zajebi... Kakvo sranje za košarku. Godinu dana prije finala znamo tko će ga igrati. Nadam se da će ih James gaziti ko plitak potok, prvi put u životu ću za njega navijati. Već su dosadili i Cavsi i Warriorsi u finalu, 6 godina gledam Lebrona, sad valja još toliko gledati Currya i ove, konstantno, smorilo brate. Kevina ne zanima način, mogao je ostati ili otići bilo gdje osim u Spurse još, i prsten bi bio potpuno earned, ovako je given. Njemu se piše titula, ali...

Upravo tako, sve si rekao :thumbs:
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Šokirao se SAD tek vidim da je KD došao u GSW auuuu pa čemu to gledam taj OKC ekipa je složena da dominiraju samo falio je završno ustimavanje. Ovome se nisam nikako nadao. Ajme šokiran sam.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Dani je napisao/la:Ma ja ti sve manje pratim nba. Od kada su mi Celticsi banana. Evo ne mogu nikoga dovesti kao top igraca. Pazi jedni Celticsi. Nije mi jasno kako to da zapadne ekipe uvijek sloze jace ekipe nego ovi na istoku?
Pa evo sad su potpisali Horforda, on slovi za nekog top igrača i superstara. Bit će bolje već sljedeće sezone, i sve bolje i bolje svake sljedeće za Celticse. :D
Obrigado Felipe

senja
Baniran
Baniran
Baš sam juče čitao da je najvjerovatnije da će ostati u Oklahomi, ili da će u Clipperse.
Nije loše izabrao, ako je cilj prsten po svaku cijenu. Warriorsima baš treba neko ko može ući pod koš. Kako im je James lijepio banane, to nije normalno. Ne znaju ljudi zabiti ispod koša. Samo rokaju trice :D
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡