Nogometni chat
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jednom rijecju SRAMOTA!!!!!!

Ovako unistit cijelo Euro, u jednoj minuti.... Ne mogu vjerovat. Ne mogu.
Koji primitivizam, jadnooo. Dno dna.

Ovako unistit cijelo Euro, u jednoj minuti.... Ne mogu vjerovat. Ne mogu.
Koji primitivizam, jadnooo. Dno dna.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Umjesto da se priča o nogomet, opet se priča o tim jebenim chickenBrain ljudima... (isprike Chickenima na uvredi, puno su veći navijači od ovih huligana)
Bolje da ne nabrajam ništa dalje... To ostaviti iza granice i nalemat i ostavit u pustinji

Bolje da ne nabrajam ništa dalje... To ostaviti iza granice i nalemat i ostavit u pustinji

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ma sto reci taoci smo nekih bolesnih persona koje treba likvidirati ako nisi u stanju biti normalan zašto uopće da budeš na teret društvu.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma, nitko neće igrati, izbacit će nas, UEFA ne trpi ovakva sranja više...reso20 je napisao/la:Kreteni su nas koštali pobjede. Niti poštovanja prema Srni nisu imali mater im j****! Sramota!
Treba obznaniti javno te kretene koji su napravili sranja i kada se vrate dobro ih NALEMATI!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Evo i Modrić vjerovatno neće igrati protiv Španjolske...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
decki oprostite mi svi. nemojte mi uzeti za zlo. ali jebemu mater vise u picku. toliko mi je zao tih igraca da sam na rubu suza...a vjerujte mi tesko pokazujem emocije.mene je sram...imali smo sve...ovi huligani kao da su nam poremetili koncentraciju. Luka je ozljeđen. Bez njega protiv Španjolske nemamo sto tražiti, no ipak se nadam da nije tako strasno . Vidjeli smo kako smo slepavi kada je izasao. Oprostite mi jos jednom na rijecniku....ali ima li uopce boljih rijeci za ovu nekolicinu idiota sto mrze sve hrvatsko. Ako se zeli skinuti Mamica i ekipu...to se radi u Hrvatskoj...ispred zgrade HNS-a....a ne ovim deckima uzeti ono za sto su se borili. S obzirom da se ovo dogodilo na stadionu....ocekujte veliku kaznu. Druga stvar je van stadiona...na stadionu ipak gledaju milijuni iz svijeta. I da nas ne kazne, samo si zamislite kako je igracima, ako ste gledali njihove izjave sve vam je jasno. Najvise mi je zao Srne koji je trebao odigrati utakmicu zivota i posvetiti pobjedu svome ocu. Ovim deckima velika hvala na njih sam ponosan...Ovo mi je jedan od najgorih trenutaka u zivotu. Gnjusno. Najbolje mi je okrenut se VN Bakua i zaboraviti na ovo

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Naš hajduk, Zajedno za Dinamo i ostala gamad su krivi, kao i njihovi politički simpatizeri i financijeri. Mene više brine što naše tajne službe nisu odradile svoj posao. U jugi ta bagra ne bi ni prešla granicu, već bi tucali kamenje na Golom otoku. Ispričavam se na riječniku. 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma nije čak ni u Modriću problem, znam kako su se osjećali, nakon što se to dogodilo ja više nisam imao volje gledati, zamislite kako je tek njima koji su trebali igrati još 15 minuta...
- senna66 Verified
- Formula 1
eh sada se zapitajte jednu stvar. Koliko su ono francuzi obecavali sigurnost na prvenstvu nakon onih napada u Parizu? I onda im prvo promakne onaj jedan navijac koji je utrcao u teren...i onda one silne baklje na terenu. Ako neko moze baklju stavit pod jaja moze i bombu. Francuzi su katastrofalni sto se tice sigurnosti. Ali to ne umanjuje nasu sramotu

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Tko su financijeri? Orjunaši, imaš ih koliko hoćeš. Što se tiče juge pretjeruješ, nije to bilo tak kak si misliš. HOĆEMO IMENA!!!Dani je napisao/la:Naš hajduk, Zajedno za Dinamo i ostala gamad su krivi, kao i njihovi politički simpatizeri i financijeri. Mene više brine što naše tajne službe nisu odradile svoj posao. U jugi ta bagra ne bi ni prešla granicu, već bi tucali kamenje na Golom otoku. Ispričavam se na riječniku.
P.S. Planirano-ostvareno.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
A nis onda - jaja na pregledsenna66 je napisao/la:eh sada se zapitajte jednu stvar. Koliko su ono francuzi obecavali sigurnost na prvenstvu nakon onih napada u Parizu? I onda im prvo promakne onaj jedan navijac koji je utrcao u teren...i onda one silne baklje na terenu. Ako neko moze baklju stavit pod jaja moze i bombu. Francuzi su katastrofalni sto se tice sigurnosti. Ali to ne umanjuje nasu sramotu

- senna66 Verified
- Formula 1
koja jaja? da imaju jaja nebi se skrivali i bjezali nakon onog....zjurina je napisao/la:A nis onda - jaja na pregledsenna66 je napisao/la:eh sada se zapitajte jednu stvar. Koliko su ono francuzi obecavali sigurnost na prvenstvu nakon onih napada u Parizu? I onda im prvo promakne onaj jedan navijac koji je utrcao u teren...i onda one silne baklje na terenu. Ako neko moze baklju stavit pod jaja moze i bombu. Francuzi su katastrofalni sto se tice sigurnosti. Ali to ne umanjuje nasu sramotu

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ako to tvrdi novinar 24sata onda možemo biti sigurni da nema veze s istinom.senna66 je napisao/la:veli novinar 24 sata da ovi huligani nisu niti uhiceni...vec su na putu za HR
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Pa dokle je ovo vise doslo pa dokle.
Svake godine uvijek isto i tako isto iz godine u godinu.
Ova krmad ma ne zasluzuju da se tako zovu krmad su gospoda za ovu nasu stoku.
Pa koji konj moras biti da se ovo ponavlja iz utakmice u utakmicu iz godine u godinu.
Tko je god ovo napravio dabogda im za lijeka trebalo mater vam j*bem zar vas stid nije zar vam nije zao nase napacene drzave i ono sto je najbitnije zar vam nije zao nasih momaka koji ginu na terenu.
Zar nemozete kao sav normalan civiliziran narod doci na utakmicu i kao normalni ljudi gledati i navijati za svoje.
Ali ne mi smo velike rvatine ---- mi smo stoka velika i nista drugo.
Neka otkriju imena ovih majmuna i neka kazne svakog sa po 100.000 eura pa cu te onda pitat oces li vise to radit.
Trebali su vam specijalci kicme odmah na licu mjesta polomit pa da vise i ne prohodate.
Izvinjavam se adminu i svima na psovkama ali mislim da me razumijete.
Svake godine uvijek isto i tako isto iz godine u godinu.
Ova krmad ma ne zasluzuju da se tako zovu krmad su gospoda za ovu nasu stoku.
Pa koji konj moras biti da se ovo ponavlja iz utakmice u utakmicu iz godine u godinu.
Tko je god ovo napravio dabogda im za lijeka trebalo mater vam j*bem zar vas stid nije zar vam nije zao nase napacene drzave i ono sto je najbitnije zar vam nije zao nasih momaka koji ginu na terenu.
Zar nemozete kao sav normalan civiliziran narod doci na utakmicu i kao normalni ljudi gledati i navijati za svoje.
Ali ne mi smo velike rvatine ---- mi smo stoka velika i nista drugo.
Neka otkriju imena ovih majmuna i neka kazne svakog sa po 100.000 eura pa cu te onda pitat oces li vise to radit.
Trebali su vam specijalci kicme odmah na licu mjesta polomit pa da vise i ne prohodate.
Izvinjavam se adminu i svima na psovkama ali mislim da me razumijete.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart