Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Steta sto nemogu editovat svoj post od jutros ali evo moze i ovako.

"Sportaše obično zovemo po prezimenu. Samo najvećima među njima, onima koje volimo cijelom dušom, dovoljno je samo ime. On je prvi koji nam je osvojio srca toliko da ga svi smatramo svojim. Dražen. "
Prije 23 godine je otišao jedan jedini "košarkaški Mocart". Zivot leti kapetane :D

#beast #ON #FIRE #23
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
samo na spomen njegova imena se naježim
MJ:"Uživao sam igrajući protiv Dražena. Velik igrač. Nije se bojao, do kraja koncentriran. Borben i samouvjeren. Kad god bismo se sučelili, išao je snažno protiv mene, kao i ja protiv njega. Drugačije protiv Dražena nisi mogao. Naši dvoboji su uvijek bili maksimalni, do ruba. Imali smo nekoliko sjajnih dvoboja, nažalost, bili su to kratki dvoboji. Za kratko vrijeme ostavio je dubok trag. Bez straha se upustio u NBA izazov i pokazao ostalim Europljanima kako mogu uspjeti."
Nema tog NBA velikana koji ga nije hvalio, definitivno najbolji europljanin u NBA-u ikada, i definitivno u vrhu najboljih općenito. Neopisivo mi je žao što je tako predivnoj priči vrlo brzo došao kraj, no legenda o Draženu još uvijek živi.
:klanjam:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
RIP Dražene :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nikad ga nisam gledao uzivo ali iz snimaka utakmica koje sam pregledao odmah se vidjelo na terenu tko je glavni. Imao je X faktor i nikad se nije bojao izazova koji je stojao pred njim koliko god nesavladiv bio. U kratkom vremenu koje je proveo s nama ostavio je neizbrisiv trag u košarci i van nje.
RIP Dražene

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
U zadnje dvije sezone je imao odličan postotak šuta, u zadnjoj sezoni 52% za dvojku, 45% za tricu i 87% slobodnjake. I prosjek poena 22 ili 23. Strava sezone.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

alonso5
Formula 1
Formula 1
A sto mi je najzalije je to sto je otisao u naponu snage odnosno tek je trebao poceti igrati svoju najbolju kosarku a cak je trebao potpisati dogovor sa Houstonom koji su ako se nevaram 94 i 95 bili prvaci a za Drazena je se pripremao teren za dolazak i osvajanje prstena ali eto Bog je imao drugacije planove i tako mora biti.Da je ostao ziv mislim da bi ga smatrali jednim od najvecih uz Jordana,Birda i ostalih a i ovako je u 4 sezone igranja u NBA ligi ostavio dubok i ne izbrisiv trag.
Rip Legendo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Sjajan breakdown u kojem se točno vidi kako ist akcije koje GSW igra cijelu sezonu brani OKC, a kako Cavsi. Video koji dokazuje kolike su sisice u Clevelandu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vSOSHeHyKCY[/youtube]
Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Pogledao sam taj video i onda se zapitas sto su radili cijele sezone CAVSi jbt na yt ima breakdown, a tako ozbiljna fr. ak ih svrstavamo da jesu morali su biti spremni na to. Možda im jednostavno ne odgovaraju. Odnosno GSW nameće svoj tempo igre koristi 10 igrača i tu lezi isto dio problema. Prve dvije četvrtine još se oni i drže kasnije padnu i tu se pravi razlika. LBJ bas i nema neki autoritet ili recimo kredit kod sudaca konačno da su mu počeli suditi one silne korake u napadu.
Budemo ih vidjeli sto ce napraviti doma ukoliko budu mahali bijelim zastavama mislim da ce svako imati pravo da ih malo podbode. LBJ jednostavno mora da naparvi barem nešto pa makar i izgubili ukoliko i ovo uprska zaslužio je da ga se malo podbode ipak je on samo prozvani "Kralj".

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Ukazao se LBJ i ekipa konačno!!! Možda i dobijemo finale vrijedno spomena. Svi su bili na razini i teško mi je nekoga izdvojiti no ako moram onda je to LBJ. Tako treba da se igra da se ostavi srce na terenu sto je sigurno falilo u prve dvije utakmice.
GSW su malo podcjenjivacki ušli u utakmicu zapravo nisu ni ušli u nju. To se i vidi na rezultatu. Curry i Klay nisu bili nigdje ma cijela prva momčad bila je nigdje. Necu ulazit u moguće teorije da su namjerno izgubili i da završe seriju doma u petoj.
Vidjeti ćemo sto nam donosi iduća utakmica neću prognozirati nista da se ne dogodi nešto sto nikakko ne želim da vidim. Glasam na seriju do 7 da gustamo što dulje ^^

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Namjeravao sam ustati jutros da odgledam utakmicu kada sam saznao sinoć da Love ne igra. Kevin je virus koji samo smeta Clevelandu, ako Griffin ima imalo pameti na ljeto će ga tradeovati za dva jako korisna igrača koja će ustvari doprinositi igri.
Ali, nažalost, prespavao sam dva alarma i onda ustao za školu, bilo mi je žao kada sam vidio rezultat. Probat ću da odgledam snimak utakmice prije G4, ovo nešto malo što sam vidio na proširenom sažetku mi ne znači puno, samo vidim da je Kyrie konačno počeo igrati košarku.
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
Konacno da i Cavsi nesto pokazu vrijedno spomena.
Duo LBJ i Irving su bili fenomenalni a dvojac Klay i Steph jako losi kao i u svakoj utakmici u ovoj seriji.
Ispada da je klupa Warriorsa dobila one prve 2 tekme a zasad se odlicno cuva prednost domaceg parketa.Mislim da ce i sljedeca tekma ici istom putanjom kao i ova.
JR.Smith odigrao jako dobru rolu.Ako Cavsi dobiju sljedecu onda ce kljucna biti 5 utakmica jer Cavsi moraju napraviti jedan break sto prije to bolje pod uslovom da kuci budu sigurni.
Mislim da bi sljedece tekme mogle biti zanimljivije rezultacki jer svaka pobijeda je bila sa dvocifrenom razlikom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma GSW namjerno tankao, da proslave titulu kod kuće. :prcnjau: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Kolumna Edina Avdića o Draženu od prije nekoliko godina, ponovo objavljena. Istinski preporučujem svima da pročitaju, kao i njegove ostale tekstove od ranije, jako kvalitetno košarkaško štivo.

http://mondo.rs/a588517/Kolumne/Edin-Av ... vdica.html

Marko, ovime ne namjeravam reklamirati ništa, samo preporučujem tekst o Draženu, da se ne razumijemo pogrešno. ;)
Obrigado Felipe

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
@Frantic - Haha, Kerr se smije sa suigračima.

@Felipe - Ma sve u redu ;)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Gledao sam noćas G4. Cavsi razlika nebo i zemlja u odnosu na prve dvije utakmice serije. Dosta više energije u obrani, bez okolišanja, sumnjivih preuzimanja, obilaženja ispod blokova i svega onog što im je štetilo. I napad su popravili, jošsu to iste monotone akcije ali izvođenje istih je bolje. Ali za noćas sve zasluge idu small ball postavi Warriorsa, koja je na mišiće dobila utakmicu. Posle utakmice sam pogledao score box i shvatio da je Steph sasuo 38 poena, a dok sam gledao uopšte se nije tako činilo, mislio sam da ima oko 25.

Još jedna utakmica koja je dokazala da Love i Bogut u ovoj seriji nemaju što tražiti.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
@Felipe tekst sam procitao jos prije i mogu reci da je odlican.

I ja sam sinoc krenuo gledati tekmu kada sam dosao iz grada ali nemam pojima kad sam zaspao vjerovatno u prvoj cetvrtini.
Sad pogledam rezultat i kazem sebi zali Boze sto SAS ispade ranije mislim da bi finale zapadne konferencije bilo bolje nego ovo finale pritom mislim na SAS vs GSW ali ni sa OKC nije bilo lose jer su isli u G7 i cak su imali dobivenu seriju ali onda se ovi kao i obicno izvuku.
Sto se mene tice mislim da je sve rijeseno a LBJ preporucujem da ide iz Cavsa jel oni ce se jos nacekat da osvoje prsten ili nek dovedu Leonarda :mrgreen: pa nek onda probaju a naravno otpuste Lovea zbog Salary Capa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la:@Frantic - Haha, Kerr se smije sa suigračima
Rekoh ja da hoće da proslave titulu kod kuće.
Ako ne u petoj onda u sedmoj. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Razočaran :( LBJ mislim da kasnije jednostavno vise nije mogao bio je na terenu cijelu tekmu. Obrana je zakazala kod CAVSa i puno vise fizički se troše u napadu koji nisu neko remek-djelo unkreativnom smislu. Fali rotacije u momcadi.
Curry potegao kad je bilo najpotrebnije da se uzme jedna utakmica na strani i sad po svemu doma po naslov.
Nadam se da CAVSi nece doći sa bijelim zastavama.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
LBJ primadona na parketu dobro razumljivo tko gubi ima pravo da se ljuti. Green po meni je trebao biti suspendiran u okršaju sa OKC, a ne ovo koskanje i onda još ovaj ide preskakati preko njega. To jednostavno nije u redu. Ono sto je na parketu ostaje na parketu a ne kasnije se jadati medijima po meni je tu pao u očima jako jako puno. Kao da je trash talk od jučer mislim ono ffs.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Green je dobio suspenziju zbog petog(ili kojeg već) flagrant faula ove sezone, nakon što je pokušao udariti James u međunožje. Apsolutna glupost. Cijela liga je odmah skočila na noge, s razlogom. LeBron je jako dobro znao da nije smio pregaziti Draymonda, ali eto, kralj želi da bude na wallpaperu kao i Iverson. Gori je bio njegov potez nego reakcija Greena. NBA se lijepo sakrila iza ovog flagrant faula i produljila seriju, kako fino.

Reggie Miller je čak izjavio da daje lijevu ruku da Green ne bi bio suspendiran da je serija 2-2. Barkley je naravno poludio odmah i rekao da ga je Draymond trebao ponovo udariti ali taj put pogoditi u muda. :mrgreen: Mislim da je sada LeBron i službeno svima izvan Ohioa postao najmrža ličnost košarke.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡