MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
dobra utrka, dobar rezultat, rossi izdominiro.
iannone opet radi sranja, ovaj put mu ne zamjeram. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ahahahaha :rofl: :facepalm: znam da se ovome ne bi trebalo smijati ali opet... Dođe marquez: This race is for lorenzo... uhhhh ahhhhh Salom Salom....
Kakvo guženje obostrano hahaha strava.
Sisu (fin.)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Odlična borba na kraju između Rossija i Marqueza, svaka čast obojici na odličnim vožnjama. Još je ljepše od same borbe bilo vidjeti ovaj trenutak :thumbs: https://twitter.com/MotoGP/status/739440221628948480 Što se tiče Iannonea, nadimak Manijak mu definitivno paše, na BT Sportu spominju čak i zabranu utrkivanja u Assenu, iskreno, bilo bi mi drago kad bi se to dogodilo. Kad je srušio Dovija, to je bio glup potez, ali ajde, bio je zadnji krug, bili su blizu i probao je, nažalost uništio obojici utrku. Ovaj put je napravio još veću glupost, bio je predaleko za bilo kakav napad i zaslužuje veću kaznu od 3 mjesta koju je dobio za sudar s Dovijem.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Doktore :klanjam: :klanjam:
Kakva vožnja...strašno.
Isto tako i za Mavericka :klanjam:

Odlična utrka...Marq i Rossi se rukovali :rofl:
Aj drago mi je.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ono što njega čini NAJVEĆIM je činjenica da čovjek na španskom tlu pretekne, jednog, drugog, pa trećeg domaćeg vozača (i to ekstra vozače na najboljim mašinama), a u publici oduševljenje. Kad ovima (Špancima) sve to pođe za rukom u Italiji, neka se jave. :chill:
Još jedna stvar koja ga čini većim od Marqueza ili Lorenza (osim broja tutula, zasad) je činjenica da je ovo ne znam koja po redu trka da čovjek zaglavi na straru (nakon prvog kruga) na 7, 8 ili 10 mjestu i na kraju ih pređe sve i uzme pobjedu. Marquez ima još vremena za pokazati takve stvari, a Lorenzo je većinu svojih pobjeda ostvario tako što se ispali na tsartu i ona vozi ujednačene krugove. Ne mogu se sjetiti ni Lorenzovih niti Marquezovih ovakvih trka/pobjeda.
Iannone je idiot, nemam riječi. Jorge jeste fulao kočenje, ali Maniac je opet ispao manijak. :facepalm:
A pretekao bi ga na startno-ciljnoj ravnin bez problema. Još jedan :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Rossi voli Španjolsku, obe pobjede koje ima ove sezone ostvario je u Španjolskoj. Jedna za Marqueza, jedna za Lorenza. In your face :klanjam:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Ferrari Maniac je napisao/la:Ahahahaha :rofl: :facepalm: znam da se ovome ne bi trebalo smijati ali opet... Dođe marquez: This race is for lorenzo... uhhhh ahhhhh Salom Salom....
uf. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Lady
GP3
GP3
Ferrari Maniac je napisao/la:Ahahahaha :rofl: :facepalm: znam da se ovome ne bi trebalo smijati ali opet... Dođe marquez: This race is for lorenzo... uhhhh ahhhhh Salom Salom....
jesam ja nešto nakon utrke propustila? Ne kužim ovaj komentar.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Jesi ovo sto sam napisao je bila marquezova izjava nakon utrke, ništa važno, ali urnebesno smiješno, pogotovo kad od njega to čuješ.
Sisu (fin.)

Lady
GP3
GP3
Gledala sam i utrku i poslje intervjue, ali nisam primjetila ovaj Marquezov gaf.
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Može netko poslati link njegovog intervjua ?
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ne znam koje intervjue si gledala - ja pričam o onima prije podjele trofeja dolje kod motocikala, ako nađem postaviti ću link danas navečer.
Sisu (fin.)

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Hvala
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
bravooo valeeeee :klanjam: :klanjam:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iannone kažnjen startom za začelja u Assenu https://twitter.com/MotoGP/status/739460065061654528

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Logika.... sad ima šanse cijeli grid ispred sebe porušiti... :prcnjau:
Sisu (fin.)

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Ferrari Maniac je napisao/la:Salom je s obzirom na udarac vjerojatno imao teške ozljede kralježnice, te se naravno nakon takvog udarca nije uopće dizao nego je helićem prebačen u bolnicu. Nažalost ozljede su očito bile preteške.

I ništa od toga nije točno osim ishoda. Salom je udario tijelom u motor i zadobio teške ozljede prsnog koša, abdomena i unutarnje krvarenje uz srčani zastoj te je prevezen u bolnicu autom hitne pomoći. Malo opširnije na linku:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/124628

Trka odlična, Dottore fenomenalan. Maverick isto tako odličan iako se vidi da mu fali još iskustva i strpljenja.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Hvala na ispravku ja sam bio uvjeren da je uzrok bila ozljeda kralježnice zbog one analize koju je ranije Felipe postavio. Nisam ni znao za ovu izjavu medicinskog tima tako da hvala na linkanju, a stvarno mi nije jasno zašto ga odmah nisu prevezli helićem - pa već je sletio tamo i čekao skupa s medicinskim timom koji je došao u njemu.
Sisu (fin.)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kakva fotografija.

[ link do slike ]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Felipe je napisao/la:Kakva fotografija.

[ link do slike ]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
:( Jako tuzno .RESPECT za ovog majstora.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡