Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Spursi usrali motku. Ovo je dobar razvoj događaja za GSW, jer će dobiti momčad koja je lagano izmorena.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jos nije nista gotovo isto kako je OKC dobio tako i SAS mogu dobiti njih. Gustam^^
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
To sam i ja prognozirao (za divno čudoExplorer je napisao/la:Spursi usrali motku. Ovo je dobar razvoj događaja za GSW, jer će dobiti momčad koja je lagano izmorena.

Dakle, da GSW riješi Blazerse u 5, a da SAS-OKC ode u 7. tekmu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nisam ni rekao da je gotovo, ali su Spursi sada zasigurno u težoj poziciji.
Što se tiče Warriorsa, za njih se pričalo da će biti umorni itd itd a trenutno se dobro drže
Dobro, pošteno je i reći da nisu imali jakog protivnika do sada. Blazersi nisu loši, dapače, ali jedni kompletni Clippersi bi bili puno veći zalogaj, i mislim da bi im oteli barem dvije tekme.
Što se tiče Warriorsa, za njih se pričalo da će biti umorni itd itd a trenutno se dobro drže

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
Zanimljivo opet malo čudnih odluka u završnici utakmice
https://youtu.be/HuaKuFcKnAM
https://youtu.be/HuaKuFcKnAM
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Adams i Kanter razmontiraše sve visoke igrače Spursa, Enes igra obranu duplo bolje nego što je ikada u karijeri igrao, a nikada nije bio Bog zna kakav defanzivac. Pop za sada u reketu nema odgovora, okej tu je Aldrige koji doneklen popravlja situaciju, ali Thunder je toliko fizički jak tim da je to gotovo neshvatljivo, na parketu je u svakom trenutku pet divljih životinja, ma strašni su. Jak tim, pokazali su mi dosta u ovoj seriji do sada, prije svega da mogu bocnuti Warriorse ako prođu, čak i dobrano ubosti.
Podijelit ću s vama jedan breakdown popularnog Coch Nicka o Curryu, nije loš. Ako vas zanima zapratite taj knala, rednovno izbacuje breakdowne utakmica.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=quPuiqAte68[/youtube]
Podijelit ću s vama jedan breakdown popularnog Coch Nicka o Curryu, nije loš. Ako vas zanima zapratite taj knala, rednovno izbacuje breakdowne utakmica.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=quPuiqAte68[/youtube]
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
Rip City je ripovan.
Ali tekma je bila dobra i prilično izjednačena.
Curry opet sjajan, ubacio zadnjih 7 poena za GSW.
Izjedančio Reggiev rekord sa postignutom barem jednom tricom u 44 uzastopne play-off utakmice.
Clay i Green takođe odlični.
Bogut se povrijedio, vidjećemo kakav je status.
Na istoku Raptorsi 3-2. Ode i to u 7.
Ali tekma je bila dobra i prilično izjednačena.
Curry opet sjajan, ubacio zadnjih 7 poena za GSW.
Izjedančio Reggiev rekord sa postignutom barem jednom tricom u 44 uzastopne play-off utakmice.
Clay i Green takođe odlični.
Bogut se povrijedio, vidjećemo kakav je status.
Na istoku Raptorsi 3-2. Ode i to u 7.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
Curry jednostavno uništava. Malo bi se igrača odlucilo ovako zaključit tekmu. Stvarno je nešto posebno!
https://youtu.be/c0b7BdOgQTM
https://youtu.be/c0b7BdOgQTM
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ispadose moje Spursi jbga nisam to ocekivao ali eto desilo se i sta bi sad.
Da budem iskren prije njihove prve utakmice sam ocekivao da ce Spursi dobiti sa 4-1 eventualno 4-2 ali sjajni duo iz OKC je imao drugacije planove.
Sto se tice konferencijskog finala volio bi da Oklahoma pobijedi.
GSW ima siru klupu odnosno i u prvoj petorci su dosta "siri" u odnosu na OKC gdje ako zastopa Durent i Westbrook onda staje cijela ekipa dok kod GSW moze povuc i Iggy i Green ako zakazu ova dvojica.
Sto se tice velike cetvorke Curry i Klay vs Durant i Westbrook prednost dajem Oklahominom dvojcu mislim da su ipak jaci od ove dvojice .
Na istoku Cleveland ide u veliko finale.
Da budem iskren prije njihove prve utakmice sam ocekivao da ce Spursi dobiti sa 4-1 eventualno 4-2 ali sjajni duo iz OKC je imao drugacije planove.
Sto se tice konferencijskog finala volio bi da Oklahoma pobijedi.
GSW ima siru klupu odnosno i u prvoj petorci su dosta "siri" u odnosu na OKC gdje ako zastopa Durent i Westbrook onda staje cijela ekipa dok kod GSW moze povuc i Iggy i Green ako zakazu ova dvojica.
Sto se tice velike cetvorke Curry i Klay vs Durant i Westbrook prednost dajem Oklahominom dvojcu mislim da su ipak jaci od ove dvojice .
Na istoku Cleveland ide u veliko finale.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
@alonso
Hoces reci da GSW igraju vise kao ekipa od OKC gdje lopte trose samo dva igraca. Spursi su izgubili dvije utakmice zbog sudijskih pogresaka. Prošlu tekmu bolje da su forsirali Greena nego LaMarcusa kojemu je zadrhtala ruka i ispromasivao se dobrano otvorenih šuteva.
Danas nisam gledao tekmu al vidim da su podbacili u drugoj četvrtini jednostavno nestala je obrana koju su igrali tijekom sezone.
U finalu volio bih da prode GSW no biti ce teško zajebano protiv OKC.
Hoces reci da GSW igraju vise kao ekipa od OKC gdje lopte trose samo dva igraca. Spursi su izgubili dvije utakmice zbog sudijskih pogresaka. Prošlu tekmu bolje da su forsirali Greena nego LaMarcusa kojemu je zadrhtala ruka i ispromasivao se dobrano otvorenih šuteva.
Danas nisam gledao tekmu al vidim da su podbacili u drugoj četvrtini jednostavno nestala je obrana koju su igrali tijekom sezone.
U finalu volio bih da prode GSW no biti ce teško zajebano protiv OKC.
- Frantic
- Formula 1
Malo smo se bacili na GP vikend, kao i na finale LP.
Elem, GSW je izjednačio na 3-3, iako su gubili čitavih 46 minuta.
Durant katastrofalan, Westbrook nije mogao sam.
Thompson odličan, 40 poena, ubo 11 trica (rekord u play-offu). Curry takođe, ne baš kao Thompson, ali vrlo blizu.
GSW sad ima momentum i psihološku prednost, ali sedma je sedma, nikad se ne zna.
Elem, GSW je izjednačio na 3-3, iako su gubili čitavih 46 minuta.
Durant katastrofalan, Westbrook nije mogao sam.
Thompson odličan, 40 poena, ubo 11 trica (rekord u play-offu). Curry takođe, ne baš kao Thompson, ali vrlo blizu.
GSW sad ima momentum i psihološku prednost, ali sedma je sedma, nikad se ne zna.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@Mrdoomroom upravo to zelim reci.
Nemogu vjerovat da su se GSW izvukli iz teske pozicije.
Ipak se nadam da ce OKC iznenadit zadnju i ici u finale.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
Sve je otvoreno OKC je bolje ušao u okršaj protiv GSW i imali su momentum 3-1 ne znam možda po meni trebali su bolje odradit 5 utakmicu i možda sačuvati igrače za 6 odlučujuću. No to je rat na parketu i teško je u datom trenutku odradit ono sto se treba. GSW sad ima momentun no to im nista ne znaci 7 utakmica je vise manje podjednaka tko ce proći. No sa GSW nikad ne znas i kad ih svi otpisu oni naprave nešto nemoguće. Ukoliko ih razbiju +20 razlike neće me čudit. Razočarao me OKC do 6 utakmice igrali su vise kao tim sto me u neku ruku iznenadilo no onda su opet pokazali svoju boljku dva superstara potrošila preko 60 lopti stvarno nemoguće da u nekim od tih situacija od suigrača nije bio bolja opcija.alonso5 je napisao/la:@Mrdoomroom upravo to zelim reci.
Sve u svemu 7 tekma ce biti nešto posebno kako god zavrsilo.
Edit: Slayer Thompson epic game
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ostao sam budan neku veče i ogledao cijelu utakmicu, ustat ću i noćas jer neću sebi dopustiti da propustim G7 ovakve serije.
GSW ima toliko akcija i one su dosta raznovrsnije od onih Oklahominih, ali problem je u tome što Kerr ne mijenja ništa od prve utakmice, i igra iste akcije na obrani koja preuzima sve živo, traži neka optrčavanja i da Barnes igra s centrom na jačoj strani pa da ga preuzimaju ljudi koji su jači od njega i mogu ga ispratiti. Sve je više akcija za Klaya, ali Waiters je toliko dobar defenzivac ovu seriju, mislim da ovakvih šest utakmica nije odigrao u čitavoj karijeri do sada, samo što je Klay načisto izludio u zadnjoj.
Iznenadilo me koliko dobru obranu Oklahoma igra u tranziciji, po nekada ispadne neki čovjek i ostane slobodan, ali to je rijetkost. Ovo nije ni približno GSW kakav smo gledali u regularnoj sezoni po pitanju tranzicije i kontri. Što je obrane Golden Statea tiče, timska obrana je jako dobra na postavljene napade, većinom i zbog manjka akcija koja se većinom svode na dva igrača koji stoje na slabijoj strani, centar pravi blok pod košem i Durant/Russ istrčavaju po loptu i kreiraju. To kreiranje je problem, koliko god dobra obrana bila, ove dvije životinje će vas uvijek zasuti.
Presudan faktor je bio Iggy sa svojom obranom u zadnjih 5 minuta, onakvu obranu još nisam vidio, ni od njega u prošlosti, ni od Kawhia kada je branio Duranta.
Tu čuči i problem za Oklahomu ako noćas prođu, u finalu neće imati koga da čuva Lebrona, dok sam siguran da ovakva Iguodala, u ovakvoj formi, bez problema može uništiti Jamesa i držati ga svaku veče ispod 25 poena.
GSW ima toliko akcija i one su dosta raznovrsnije od onih Oklahominih, ali problem je u tome što Kerr ne mijenja ništa od prve utakmice, i igra iste akcije na obrani koja preuzima sve živo, traži neka optrčavanja i da Barnes igra s centrom na jačoj strani pa da ga preuzimaju ljudi koji su jači od njega i mogu ga ispratiti. Sve je više akcija za Klaya, ali Waiters je toliko dobar defenzivac ovu seriju, mislim da ovakvih šest utakmica nije odigrao u čitavoj karijeri do sada, samo što je Klay načisto izludio u zadnjoj.
Iznenadilo me koliko dobru obranu Oklahoma igra u tranziciji, po nekada ispadne neki čovjek i ostane slobodan, ali to je rijetkost. Ovo nije ni približno GSW kakav smo gledali u regularnoj sezoni po pitanju tranzicije i kontri. Što je obrane Golden Statea tiče, timska obrana je jako dobra na postavljene napade, većinom i zbog manjka akcija koja se većinom svode na dva igrača koji stoje na slabijoj strani, centar pravi blok pod košem i Durant/Russ istrčavaju po loptu i kreiraju. To kreiranje je problem, koliko god dobra obrana bila, ove dvije životinje će vas uvijek zasuti.
Presudan faktor je bio Iggy sa svojom obranom u zadnjih 5 minuta, onakvu obranu još nisam vidio, ni od njega u prošlosti, ni od Kawhia kada je branio Duranta.
Tu čuči i problem za Oklahomu ako noćas prođu, u finalu neće imati koga da čuva Lebrona, dok sam siguran da ovakva Iguodala, u ovakvoj formi, bez problema može uništiti Jamesa i držati ga svaku veče ispod 25 poena.
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
@Felipe
Nije toliko ni problem ako neko ode i preko 25 poena, ali sa nekih 25 potrošenih lopti i šutem od 35%, uz manji broj asistencija i veći broj grešaka (nego inače).
Sutra ujutro ćemo biti malo pametniji.
Nije toliko ni problem ako neko ode i preko 25 poena, ali sa nekih 25 potrošenih lopti i šutem od 35%, uz manji broj asistencija i veći broj grešaka (nego inače).
Sutra ujutro ćemo biti malo pametniji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Istina, u PO utakmicama kada se rotacija sastoji od 7-8 igrača, Lebron može ići i do 30-35 i opet se može smatrati kao dobro odrađen posao, naravno ako netko drugi na saspe dosta poena.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
King James je igračina vidjet ćemo protiv koga ce u finalu. Ukoliko mu malo ego proradi (tu podrazumjevam da idu na GSW) neće biti dobro za CAVSE. Toronto su trebali razbucati 4-0 ne kažem to da ih ne respektiram al još ta momčad nije u stanju da se nosi sa boljim ekipa od njih i onda ih taj isti Toronto ubije dvije tekme doma. Bilo je tu znakova slabosti kada su nekažnjeno prošli protiv Detroita koji je isto imao svoje šanse.
OKC ako prode pitanje u kakvom ce stanju biti za finale ekipa iako ima talenta u ekipi nekako im se svodi cijela koncepcija na srčanosti, a ne na umjerenoj kontroliranoj tekmi svih 48min. Oni mogu i moraju puno bolje zato mi nekad izgledaju previše utuceno kad izgube.
Nekako mi ie ova serija na zapadu GSW/OKC finale prije finala.
OKC ako prode pitanje u kakvom ce stanju biti za finale ekipa iako ima talenta u ekipi nekako im se svodi cijela koncepcija na srčanosti, a ne na umjerenoj kontroliranoj tekmi svih 48min. Oni mogu i moraju puno bolje zato mi nekad izgledaju previše utuceno kad izgube.
Nekako mi ie ova serija na zapadu GSW/OKC finale prije finala.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Po tko zna koji put Oklahoma gubi titulu, jadna su franšiza.
Vrijeme je da Durant okrene novu stranicu i oproba se negdje drugo, jer sumnjam da će ovdje uzeti prsten, a zaslužuje ga, i to više komada.
A Golden State, mašina za mljevenje mesa. Steph pokazao što može na, u najmanju ruku očajnoj obrani Russa za jednu PO utakmicu, a kamoli G7. Bitno da se smijao Stephovoj obrani, karma je zbilja kurva.
Green preživio još jednu masakarsku seriju bez suspenzija, falio nam je ovako prljav igrač u NBA, nije ih dugo godina bilo.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Vrijeme je da Durant okrene novu stranicu i oproba se negdje drugo, jer sumnjam da će ovdje uzeti prsten, a zaslužuje ga, i to više komada.
A Golden State, mašina za mljevenje mesa. Steph pokazao što može na, u najmanju ruku očajnoj obrani Russa za jednu PO utakmicu, a kamoli G7. Bitno da se smijao Stephovoj obrani, karma je zbilja kurva.
Green preživio još jednu masakarsku seriju bez suspenzija, falio nam je ovako prljav igrač u NBA, nije ih dugo godina bilo.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
Uhhh, ye8em ti basket.
Naoro sam kod žene, kaže pola noći nije mogla zaspati zbog mene i tv-a.
I ja sam jedno 3-4 puta
pa se budio.
Čestitke GSWu, ipak zasluženo, trebalo se vratiti nakon 1-3.
Danas (jutros, sinoć, whatever) Curry odličan.
Trebali bi se ponovo okititi titulom, jer realno su jači od Cavsa.
I meni nekako žao OKCa, ali jbga.
Durant-Westbrook, put LA-a, u paketu, akBgda.
Naoro sam kod žene, kaže pola noći nije mogla zaspati zbog mene i tv-a.

I ja sam jedno 3-4 puta

Čestitke GSWu, ipak zasluženo, trebalo se vratiti nakon 1-3.

Danas (jutros, sinoć, whatever) Curry odličan.
Trebali bi se ponovo okititi titulom, jer realno su jači od Cavsa.
I meni nekako žao OKCa, ali jbga.
Durant-Westbrook, put LA-a, u paketu, akBgda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
Kakva utakmica Currya ajme sto je napravio Adamsu a i ostalim iz driblinga trice koje izgledaju tako lako, nije bez razloga MVP. To je ono sto fali OKC-u GSW zvijezde znaju zaključiti utakmicu. KD i WB najbolje da potraže novu sredinu jer nevidim kako oni mogu fo naslova a imaju potencijala da se bore za najboljima. Najveća po meni greška fransize OKC-a je sto su nisu zadržali Bradu taj trio bi vladao zapadom i NBA-om općenito.
SAD slijedi ono najvažnije i najbolje nadam se da ćemo uživati kao u finalu zapada. Bilo bi poželjno da ode do 7 tekme.
SAD slijedi ono najvažnije i najbolje nadam se da ćemo uživati kao u finalu zapada. Bilo bi poželjno da ode do 7 tekme.