MotoGP
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ne kuzim izgleda isto ko i lorenzovo ranije danas... pa hebem vas tulave i jos i nađu utrku....
Sisu (fin.)
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jebeni motor......
Još sam ja nakon što je se ovo desilo Lorenzu na warm-upu molio Boga samo da se ovo ne desi Rossiju na utrci.

Još sam ja nakon što je se ovo desilo Lorenzu na warm-upu molio Boga samo da se ovo ne desi Rossiju na utrci.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Ostaju nam još samo ducatiji za zabavu, naravno da ekipa ide, kaj im je ostalo gledati-ovu alibi voznju bodyguarda naprijed!?
Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakav fajt u zadnjem krugu i kakav finiš
19 tisućinki na kraju je nedostajalo Marcu...

MotoGP vikend obilježen foto-finiš pobjedama
https://twitter.com/PickoMotorsport/status/734366509506650113

MotoGP vikend obilježen foto-finiš pobjedama

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Taman kad sam pomislio da si prestrog prema Marcu, on me demantova i potvrdi tvoje riječi.Ferrari Maniac je napisao/la:Ostaju nam još samo ducatiji za zabavu, naravno da ekipa ide, kaj im je ostalo gledati-ovu alibi voznju bodyguarda naprijed!?
Ovo je smiješno, ...., jadno, ...., ne znam, .... no comment

Sad će neko reći kako je Lorenzo genijalno odvozio zadnju krivinu, ali Rossi ono sebi ne bi nikad dopustio
Nebtino, sad je 115:105:78, u kontra slučaju bi bilo 110:110:78
Najviše mi je krivo što mu je otišao motor i što je mogao imati sigurnih 16/20/25 bodova.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije to moj screenshot, to sam maznuo s TwitteraFerrari je napisao/la:@croatic
Jesi to gledao preko acestreama ili?

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Lorenzo je usao u zadnji zavoj putanjom malog djeteta i brzinom vjerojatno trecinu manjom nego inace kako bi prestigao wunderkinda tako da je nemoguce da ga je onako stigao na pravcu, nema sanse - inace bi trebalo jos dva tri zavoja da stignes drugog vozaca ako si stvarno brzi. Ali stvarno me nista vise ne cudi - reakcija navijaca na kraju ove utrke kao i svake druge ove sezone sve govori - pogotovo o "utrkivanju" španjolskih ajatolaha na dva kotača.
Sisu (fin.)
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Ja stvarno ne znam o čemu vi. Nakon onoga što je Rossi uradio Marquezu i ja bih na njegovom mjestu pomogao Lorenzu da osvoji titulu. Ali da ovo nazivate štelom, pa stvarno
Marquez je vozio tako rizično da je mogao obojicu izbaciti iz utrke u nekoliko navrata. Zato mi je drago što je ipak Lorenzo pobjedio. Pametnija vožnja.

Marquez je vozio tako rizično da je mogao obojicu izbaciti iz utrke u nekoliko navrata. Zato mi je drago što je ipak Lorenzo pobjedio. Pametnija vožnja.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Koliko god mi je drago sto je Jorge pobijedio toliko mi je zao sto je Vale odustao jednostavno mislim da bi imali sjajnu borbu za pobijedu a zadnja 2 kruga utrke su bila fenomenalna.
Kad je Marc prestigao Jorgea reko ne opet ispustat pobijedu u zadnjem krugu ali srecom preokrenuo je ovo.
Sad govorit da je Marc "pustio" Jorgeu je malo glupo jer ipak je 6 utrka a i sam se Marc bori za titulu tako da nevjerujem u to.
A utrka i nije bila nesto specijalno a kako je Lorenzo startao skidam mu kapu.
Kad je Marc prestigao Jorgea reko ne opet ispustat pobijedu u zadnjem krugu ali srecom preokrenuo je ovo.
Sad govorit da je Marc "pustio" Jorgeu je malo glupo jer ipak je 6 utrka a i sam se Marc bori za titulu tako da nevjerujem u to.
A utrka i nije bila nesto specijalno a kako je Lorenzo startao skidam mu kapu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari Maniac
- Formula 1
senja je napisao/la:Nakon onoga što je Rossi uradio Marquezu i ja bih na njegovom mjestu pomogao Lorenzu da osvoji titulu

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Nema problema oče, a dodira sa stvarnošću imam kao i svi drugi koji prate "ove sportove" - ni više ni manje, a u fanbojaška sranja si se upustio u prethodnom postu na koji će više manje svaka osoba koja prati MotoGP i gledala je prošlu sezonu poželiti pustiti reprize zadnje 3 utrke prošle sezone dok ti u miru gledaš i onda te slušati dok ponavljaš istu izjavu nakon toga. S nekima je to slučaj, a neki fanboyevi su skužili odmah.senja je napisao/la:Sine neću uopšte da se upuštam u vaša fanbojaška sranja. Ali nikakvo čudo. Svi ovi sportovi su prepuni likova koji nemaju dodira sa realnošću, i koji žive u nekakvim fantazijama...
Sisu (fin.)