Nogometni chat
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Slazem se da je Real imao lagan put do finala.Malo mi je krivo kako su odigrali pogotovo u ovom dvomecu protiv Citya.Bili su bolja momcad u obje utakmice ali kao da nisu imali nekakvog zara igrali su onoliko koliko im je zapravo trebalo.Imam osjecaj da su Cityu u obje utakmice mogli dati po 2-3 komada ali vise su pazili na svoj gol a sto se tice vcrsnje utakmice obrani i veznom redu skidam kapu,nevjerovatno dobro su odigrali.
Vidi se da Benzema dosta fali i nadam se da ce Zidan za finale imati sve igrace na raspolaganju.
Sto se tice finala Atletico je doista jak i izbacio je najbolje klubove na putu do finala ALI.....
Vidi se da Benzema dosta fali i nadam se da ce Zidan za finale imati sve igrace na raspolaganju.
Sto se tice finala Atletico je doista jak i izbacio je najbolje klubove na putu do finala ALI.....
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nije Real ni bio toliko nešto dobar koliko je City bio loš (samo 2-3 čestita šuta prema golu za 180 minuta).
Imam osjećajcda bi tekma otišla u produžetke da igrač Citya nije malo skrenuo Baleovu loptu.
Međutim, bili su bolji i zasluženo prolaze u finale.
E sad, opet imamo komšijski derbi.
Jorgandžije mi ove godine izgledaju zayebanije nego 2014.
Vidjećemo 28.05. u Milanu.
Imam osjećajcda bi tekma otišla u produžetke da igrač Citya nije malo skrenuo Baleovu loptu.
Međutim, bili su bolji i zasluženo prolaze u finale.
E sad, opet imamo komšijski derbi.
Jorgandžije mi ove godine izgledaju zayebanije nego 2014.
Vidjećemo 28.05. u Milanu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ovo je nogomet, ovo je navijanje
Liverpool 1-0
YNWA!

YNWA!

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari1345
- Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:![]()

Čestitke Liverpoolu. Još nemogu vjerovat da igraju finale

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
Kad igraju dvije, meni nebitne ekipe, obično naginjem za onu manje "poznatu", manje "zvučnu", "slabiju", kako hoćete. Liverpool je bio bolji, definitivno, ali ne mogu da se otmem utisku (opet
), da je Kassai oštetio žutu podmornicu jer je liku dao prvi žuti karton nakon prigovora zbog nedosuđenog preočitog faula za njegovu ekipu. A kad mu je već dao taj žuti, mogao mu je ne dati onaj drugi. Dakle, definitivno mu je jedan mogao oprostiti/ne dosuditi. Međutim, bitnija stvar je da je imao 2 prilike da sudi penal za žute, pogotovo ona druga situacija kad je Liverpool vodio 2:0 (onu sa početka tekme nisam baš najbolje propratio), jer ono je po meni čist penal. Ovi su onda mogli smanjiti na 2:1 (dakle prolaz, u datom trenutku), što ne znači da Liverpool ne bi do kraja opet stekao prednost za prolaz.
Kuipers je u drugoj tekmi podijelio Rudaru iz Donecka 7 žutih kartona.
Sevilla ima priliku da postane prva ekipa sa 5 trofeja u Europe League/UEFA Cupu (sami su na vrhu sa 4 titule) i da budu prva ekipa sa 3 titule u nizu, dok Liverpool ima priliku da se izjednači sa Sevillom po broju titula. Vidjećemo 18.05.2016.
Edit
Sad sam vidio bolje - ono prvo nije nije vidjelo penala, ali je ono drugo penal čist ko suza.

Kuipers je u drugoj tekmi podijelio Rudaru iz Donecka 7 žutih kartona.
Sevilla ima priliku da postane prva ekipa sa 5 trofeja u Europe League/UEFA Cupu (sami su na vrhu sa 4 titule) i da budu prva ekipa sa 3 titule u nizu, dok Liverpool ima priliku da se izjednači sa Sevillom po broju titula. Vidjećemo 18.05.2016.

Edit
Sad sam vidio bolje - ono prvo nije nije vidjelo penala, ali je ono drugo penal čist ko suza.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Liverpool svi vole jer taj klub ima dusu, ima tradiciju, imaju navijace koji i kad gube pjevaju YNWA! Na nasim prostorima (tribinama) ima 15 min navijanja, ostalo se sve svodi na psovanje majki sudiji, igracima, te gledanje kako ce kamenom dobacit do suprotne tribine 
Ne znam odakle ovoliko mrznje u ovom adoliscentu i opcenito ovoj omladini
, ovo je fakat zabrinjavajuce 

Ne znam odakle ovoliko mrznje u ovom adoliscentu i opcenito ovoj omladini

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari1345
- Formula 1
Tuga... najgore poluvrijeme sezone i to baš u finalu
Čestitke Sevilli!

Čestitke Sevilli!

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Jučer je bio dobar primjer koliko englezi kaskaju za španjolcima u nogometu. Liverpoolu svejedno svaka čast, doći u finale je za njih bio plafon, ali im se itekako smiješi dobra budućnost uz Kloppa. Sevilla zasluženo prvak EL 

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kakvo kaskanje? Da je bio neki normalni sudac, bilo bi 4:0 za Liverpool na poluvremenu. Tu ih je namjerno ostavio u igri. A u drugom kao da su neki naš tim "lako ćemo" krenuli i dobili odmah gol. To ih je presjeklo. Inače Sevilla nije bila ništa bolja. Sama statistika ide na stranu engleza. Još su i sami dodali loptu za 3:1. Šteta što Collina nije sudio, mislim da bi rasplet bio drugačiji. Ovako čestitke Sevilli na spretnoj pobjedi. A za Liverpool je ovo bio maskimalan domet. Ovi igrači su ipak limitirani i sa njima se ne može više od toga. Pogotovo kad zakaže osovina Coutinho-Firmino.

- senna66 Verified
- Formula 1
Statistika na strani engleza? hahhaha. Najjaci su mi oni koji gledaju statistiku. Pa nadigrala ih je Sevilla. Pobjeđuje ekipa koja da vise golova a ne statistika. Sudac je grijesio...ali je bolja strana pobijedila.

-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
U pravu si, statistika nije uvijek mjerilo, ali da je sudac svirao ono što je morao, igra teče u drugom smjeru. Sudac je definitivno utjecao na rezultat i kreator svega daljnjeg što se dogodilo. Ne može se prijeći tako lako preko toga što je loše odradio ono što mu je svrha. Nitko od njega ne traži da svira nepostojeći penal nekoj ekipi, ali sviraj ono što moraš. Pa pobogu, pet je sudaca na utakmici, a na svakoj strani, blizu gola po tri. Koliko ih još treba da netko ne bude oštečen. Glupost je i Beusan izvalio kad je izjavio da nije svaki penal siguran gol. Neka ga sudac dosudi ako je, pa ako igrač promaši, sam je krivac svojoj ekipi, ali ga dosudisenna66 je napisao/la:Statistika na strani engleza? hahhaha. Najjaci su mi oni koji gledaju statistiku. Pa nadigrala ih je Sevilla. Pobjeđuje ekipa koja da vise golova a ne statistika. Sudac je grijesio...ali je bolja strana pobijedila.
@alonso5 ne pravi se previše pametan kritizirajući na ovaj način Danija
- alonso5
- Formula 1
Ja se pravim pametan!? Ma daj molim te.Kako covijek moze napisati kakvo kaskanje!?
Pa normalno da Englezi kaskaju za Spancima i to debelo.
Spanjolci igraju tehnicki superioran nogomet nitko im nije ravan u zadnje 3 godine Sevilla osvaja EL a isto tako u zadnje 3 godine i LP ide u Spaniju i sad Engleze uporedjivati sa Spancima pa nema smisla.
Kod Engleza jedina stvar je nabij loptu i ajmo trcat za njom a jedino sto mi se svidja kod Engleza su njihovi suci koji su najbolji jer dopustaju malo cvrscu igru i ne prekidaju svaki put igru.
Spanci postizu mnogo vise golova i isto tako i primaju manje golova.
Pa Atl.Madrid je samo 18 golova primio u Ligi a Real i Barca su dali preko 100 komada.
Evo jedan zanimljiv podatak od 2000 godine pa do dan danas Engleski klubovi su u Europi osvojili 10 trofeja racunajuci Ligu Prvaka,Evropa Ligu,Super Cup i ostalo,Njemacki klubovi su osvojili 6 trofeja a bijedni Spanci samo 46 trofeja sta je to nista ipak su Englezi bolji.
A sto se tice finalne utakmice 1 poluvrijeme nisam gledao ali u 2 poluvremenu je bilo montiranje suparnika Sevilla apsolutno bolja i zasluzeno osvaja a to je se uostalom moglo i predpostavit.
Liverpool je jedino statisticki bio bolji u posjedu lopte i to u omjeru 54-46 i naravno u prekrsajima.
Sevilla je prosle godine u Super Cupu namucila Barcu kad su izgubili 5-4 a evo i po 3 put ce zaredom igrati taj Super Cup a u Ligi su kod kuce namontirali i Real i Barcu tako da i to govori kako su dobra ekipa i kako igraju dobre utakmice.
Nije mi jasno kako je City dospio u polufinale LP pa oni su tamo zalutali a najbolja prilika koju su imali u dvomecu je stativa predkraj 1 poluvremena 2 utakmice a Real je u te 2 utakmice trebao najmanje dati 6-7 golova a igrali su onoliko koliko im je trebalo.
@dani izvini ako se osjecas uvrijedjenim ali nit sam te uvrijedio niti imam namjeru ali nemoj mi poredit Engleze i Spanjolce to je isto kao kad poredis Mecku i Sauber razlika je prevelika.Pozz.
Spanjolci igraju tehnicki superioran nogomet nitko im nije ravan u zadnje 3 godine Sevilla osvaja EL a isto tako u zadnje 3 godine i LP ide u Spaniju i sad Engleze uporedjivati sa Spancima pa nema smisla.
Kod Engleza jedina stvar je nabij loptu i ajmo trcat za njom a jedino sto mi se svidja kod Engleza su njihovi suci koji su najbolji jer dopustaju malo cvrscu igru i ne prekidaju svaki put igru.
Pa Atl.Madrid je samo 18 golova primio u Ligi a Real i Barca su dali preko 100 komada.
Evo jedan zanimljiv podatak od 2000 godine pa do dan danas Engleski klubovi su u Europi osvojili 10 trofeja racunajuci Ligu Prvaka,Evropa Ligu,Super Cup i ostalo,Njemacki klubovi su osvojili 6 trofeja a bijedni Spanci samo 46 trofeja sta je to nista ipak su Englezi bolji.
A sto se tice finalne utakmice 1 poluvrijeme nisam gledao ali u 2 poluvremenu je bilo montiranje suparnika Sevilla apsolutno bolja i zasluzeno osvaja a to je se uostalom moglo i predpostavit.
Liverpool je jedino statisticki bio bolji u posjedu lopte i to u omjeru 54-46 i naravno u prekrsajima.
Sevilla je prosle godine u Super Cupu namucila Barcu kad su izgubili 5-4 a evo i po 3 put ce zaredom igrati taj Super Cup a u Ligi su kod kuce namontirali i Real i Barcu tako da i to govori kako su dobra ekipa i kako igraju dobre utakmice.
Nije mi jasno kako je City dospio u polufinale LP pa oni su tamo zalutali a najbolja prilika koju su imali u dvomecu je stativa predkraj 1 poluvremena 2 utakmice a Real je u te 2 utakmice trebao najmanje dati 6-7 golova a igrali su onoliko koliko im je trebalo.
@dani izvini ako se osjecas uvrijedjenim ali nit sam te uvrijedio niti imam namjeru ali nemoj mi poredit Engleze i Spanjolce to je isto kao kad poredis Mecku i Sauber razlika je prevelika.Pozz.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
O ovakovom načinu sam ti spotičavao tvoj odgovor Daniju, a ne da li je španjolski nogomet bolji od engleskog, ili ne. Uostalom, i sam je uputio čestitke Sevilji i naveo što je dodatno dovelo do poraza Liverpoola, ali da je sudac kreirao rezultat u korist španjolaca, nepobitno je.alonso5 je napisao/la:@dani izvini ali tri ciste ti nemas o nogometu![]()
![]()
Evo gledam sta si napiso i nevjerujem jbte.
- senna66 Verified
- Formula 1
Uvijek ce tako biti. Možda i jesi u pravu...možda je stvarno mogla utakmica ići drugačijim smjerom. Možemo se raspravljati do besvijesti...ali sigurno je da nogomet treba ono sto ima NBA i tenis i ostali.... Kada sudac nije siguran pogledati snimku i ako treba poništiti odluku. Teško je i njemu vidjeti svaku situaciju....ali zato ih i je 5. Ako 5 ljudi nisu sposobni donesti pravu odluku onda stvarno....sada kada je vise pomoćnih sudaca zanimljivo vise je sudačkih pogreški nego u prijašnjim vremenima. Igrom je Sevilla zaslužila....a kako je mogla teci tekma da su se neke stvari ispravno dosudile...to nažalost niko ne može reci sa sigurnošću.raca je napisao/la:U pravu si, statistika nije uvijek mjerilo, ali da je sudac svirao ono što je morao, igra teče u drugom smjeru. Sudac je definitivno utjecao na rezultat i kreator svega daljnjeg što se dogodilo. Ne može se prijeći tako lako preko toga što je loše odradio ono što mu je svrha. Nitko od njega ne traži da svira nepostojeći penal nekoj ekipi, ali sviraj ono što moraš. Pa pobogu, pet je sudaca na utakmici, a na svakoj strani, blizu gola po tri. Koliko ih još treba da netko ne bude oštečen. Glupost je i Beusan izvalio kad je izjavio da nije svaki penal siguran gol. Neka ga sudac dosudi ako je, pa ako igrač promaši, sam je krivac svojoj ekipi, ali ga dosudisenna66 je napisao/la:Statistika na strani engleza? hahhaha. Najjaci su mi oni koji gledaju statistiku. Pa nadigrala ih je Sevilla. Pobjeđuje ekipa koja da vise golova a ne statistika. Sudac je grijesio...ali je bolja strana pobijedila.
@alonso5 ne pravi se previše pametan kritizirajući na ovaj način Danija

- Frantic
- Formula 1
1. Englezi kaskaju za špancima, ali ne toliko koliko smtraš. Uostalom, svi kaskaju za špancima (tj. za Barcom, Realom i Atleticom u LP, odnosno Sevillom u EL).alonso5 je napisao/la:Ja se pravim pametan!? Ma daj molim te.Kako covijek moze napisati kakvo kaskanje!?
2. Sevilla jeste generalno bila bolja kad se "uprosječi" svih 90 minuta, a u drugom poluvremenu su dominirali, definitivno, i zasluženo uzeli trofej. Čestitke još jednom.
3. City "ufatio" PSG na "krivoj nozi" ili u "lošem danu" u Parizu i dao 2 gola u gostima i prošao, Bože moj. PSG mi je nekako bio u "grču" obje tekme. Ja sam više volio da PSG prođe, jer znam da su mogli igrati protiv Reala, čak ga i izbaciti (Cityu sam, kao i većina, davao vrlo malo šansi protiv Reala).
4. Atletico je najbolja defanzivna ekipa na svijetu trenutno i njihovih 18 primljenih golova je za

5. Real i Barca su dali 110 i 112 golova, Atletico 63, svi ostali su dali od 34 do 58!!
6. Prosjek golova po utakmici u primeri je 2,8 a u premiershipu 2,75.
7. Aku izuzmemo 4-5 najboljih španskih klubova, ostatak lige im je smeće (realno).
8. U primeri se ne može desiti da ekipa tipa Leicestera osvoji prvenstvo (znači neko tipa Sporting Gijon, npr.).
9. Razlika je kao kad porediš Benza i Ferrarija, ne pretjeruj sa Sauberom.

10. Engleska liga je bolja i zanimljivija, ne u smislu jačine klubova i trofeja u Evropi (tu su španci dominantni zadnjih 15 godina, da se razumijemo), već u smislu same "zanimljivosti", veće izjednačenosti i velikog broja neočekivanih rezulatata, kao i posjećenosti i popunjenosti stadiona (poveži sa tačkama 5, 7 i 8).
11. Engleska je imala 24 prvaka do sada, a Španija samo 9 (5 klubova je uzelo 80 od 85 titula, u zadnje 32 godine Real i Barca uzeli 27 titula)!!
12. Englezi trebaju smanjiti malo svoj ego i bahatost, te napraviti pauzu od cca. 20-tak dana, od 20.12. - 10.01., kao i druge lige te bi se igrači malo i odmorili (možda čak i ukinuti onaj drugi Kup, kako se već zove), ali likovi igraju za 10 dana oko Nove godine čak 4 tekme.
13. U principu Top engleske klubove, u odnosu na Top španske klubove, "ubije" naporan ritam, dodatni kup, sudije koje, za razliku od Španije dozvoljavaju žešće startove što utiče na više povreda, te veća izjednačenost i bolja kvaliteta ovih manjih/lošijih klubova (lupam sad, Crystal Palace namuči propisno Citya/Uniteda, dok Las Palmas puhne od Reala/Barce 5-6 komada, i to još se sačuvaju najbolji igrači).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
@Frantic haha neces vjerovati mislio sam napisati Mecka vs Ferrari ali reko necu Ferrarijevci ce me uzeti na zub
Mislim nemam nista protiv Danija samo me je raspistoljilo kad je napisao Kakvo kaskanje aludirajuci na finalnu utakmicu ali sam mu odma objasnio malo siru sliku sveukupnog stanja jer realno gledajuci Spanci su danas ipak svijet za sebe.
@dani ako si se nasao uvrijedjenim izvini jos jednom nisam imao nikakvu losu namjeru.

Mislim nemam nista protiv Danija samo me je raspistoljilo kad je napisao Kakvo kaskanje aludirajuci na finalnu utakmicu ali sam mu odma objasnio malo siru sliku sveukupnog stanja jer realno gledajuci Spanci su danas ipak svijet za sebe.
@dani ako si se nasao uvrijedjenim izvini jos jednom nisam imao nikakvu losu namjeru.