MotoGP
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Pa logicno da za ostale ne znas.... Kad samo Lorenza vidis
Sutra ipak mislim da ce ga Marquez skinut. A Rossi ce zavrsit treci najvjerovatnije

Sutra ipak mislim da ce ga Marquez skinut. A Rossi ce zavrsit treci najvjerovatnije

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Rins wins!
https://twitter.com/MotoGP/status/729265790998863877

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Sta li je to Rossi izbacio?
koja sinkronizcija pada Dovia i Marqueza
Ovaj Moto GP je ludnica ziva

Ovaj Moto GP je ludnica ziva
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 08.05.2016., 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Marquez i Dovizioso demonstriraju sinkronizirano padanje
https://twitter.com/MotoGP/status/729286696584421376

- Slavenowsky
- Formula 1
Sto je Pirelli u F1, to je i Michellin u Moto GP, mislim da epitete ne trebam ni spominjati.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Slavenowsky
- Formula 1
Jedva cekam da vidim Lorenza u Ducati-ju, trenutacno je najbolji vozac u Moto GP-u, mora se priznat.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Svaka čast Jorgeu na dominantnoj vožnji danas, besprijekoran od starta do cilja, zaslužena pobjeda koja mu je donijela vodstvo u prvenstvu
Čestitke i Rossiju na proboju do drugog mjesta, iskontrolirao je štetu iz kvala najviše što je mogao.
Sve čestitke i Mavericku Vinalesu na prvom podiju u karijeri, prvom za Suzuki od 2008. Uvelike su mu pomogli padovi ispred, ali svejedno čestitke.
Također, velike pohvale za sedmoplasiranog Petruccija koji vozi sa još uvijek ne potpuno izliječenom desnom rukom, sjajno se obranio na kraju od Barbere, odlična vožnja za njega.
https://twitter.com/GP_Xtra/status/729291186511450112 Utrka opisana jednom slikom

Čestitke i Rossiju na proboju do drugog mjesta, iskontrolirao je štetu iz kvala najviše što je mogao.
Sve čestitke i Mavericku Vinalesu na prvom podiju u karijeri, prvom za Suzuki od 2008. Uvelike su mu pomogli padovi ispred, ali svejedno čestitke.
Također, velike pohvale za sedmoplasiranog Petruccija koji vozi sa još uvijek ne potpuno izliječenom desnom rukom, sjajno se obranio na kraju od Barbere, odlična vožnja za njega.
https://twitter.com/GP_Xtra/status/729291186511450112 Utrka opisana jednom slikom

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Eh....da ih je zamijenitSlavenowsky je napisao/la:Sto je Pirelli u F1, to je i Michellin u Moto GP, mislim da epitete ne trebam ni spominjati.

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pirelli je majka za Michelin u MotoGP-u.
S obzirom da Pirelli nije imao ni jedno testiranje zadnjih 5 godina oni su na kraju i vrlo dobri bili jer su usput morali ispunjavati zahtjeve FIA-e kakve gume trebaju biti.
No dobro u offu sam.
OK utrka ništa posebno. Da nije bilo Rossija bilo bi baš dosadno. Lorenzo zasluženo i dominantno.
S obzirom da Pirelli nije imao ni jedno testiranje zadnjih 5 godina oni su na kraju i vrlo dobri bili jer su usput morali ispunjavati zahtjeve FIA-e kakve gume trebaju biti.
No dobro u offu sam.
OK utrka ništa posebno. Da nije bilo Rossija bilo bi baš dosadno. Lorenzo zasluženo i dominantno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
utrka zanimljivija od prošle. lorenzo izdominiro, svaka mu čast. nažalost. i preuzeo vodstvo. nažalost x2. jednom (mislim u zadnjoj trećini utrke) su prikazali bili njegove krugove, svi su bili u 3-4 desetinke.
kad su ona dva pala, dok nisam vidio snimku, bio sam 100% siguran da je marc nešto zajebo. srećom nije.
vinales podij, nedovoljno oporavljeni petrucci (ko sto croatic spomene) isto dobar. pedrosa opet.
još samo wtcc je osto, tu startamo sa prve 3 pozicije. ajmo!

kad su ona dva pala, dok nisam vidio snimku, bio sam 100% siguran da je marc nešto zajebo. srećom nije.
vinales podij, nedovoljno oporavljeni petrucci (ko sto croatic spomene) isto dobar. pedrosa opet.

još samo wtcc je osto, tu startamo sa prve 3 pozicije. ajmo!

Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 08.05.2016., 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Okej utrka, ništa spektakularno, ali bilo bi da su Dovi i Marc ostali na kotačima do kraja. Koliko god mi je krivo zbog Dovija, toliko mi je drago zbog Mavericka.
Tipična Lorenzova utrka, od starta do cilja, sve na štopericu. Samo tri kruga su mu bila ispod 1:34, i to u zadnja četiri ih je odvezao. Da ne povjeruješ, ali nagledali smo se kroz godine ovoga dosta puta.
Zeko nije valjda da i mrtvi WTCC pratiš
Tipična Lorenzova utrka, od starta do cilja, sve na štopericu. Samo tri kruga su mu bila ispod 1:34, i to u zadnja četiri ih je odvezao. Da ne povjeruješ, ali nagledali smo se kroz godine ovoga dosta puta.

Obrigado Felipe
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ne bi se složio. Gume su u redu. Sigurno da je konstrukcija drugačija od bridgestoneove. Međutim na vozačima je da se prilagode. Ja bi prije rekao da ih muči jedinstvena elektronika , pa sad svaki proizvođač ne može samostalno raditi na tome. Uostalom kako to da yamahe ( ok, smith, tko zna zašto ) i suzukiji, aprillije nisu padali. Očito su dečki naučeni voziti na granici bez konzekvenci.Slavenowsky je napisao/la:Sto je Pirelli u F1, to je i Michellin u Moto GP, mislim da epitete ne trebam ni spominjati.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
moram, vjera mi nalaže!Felipe je napisao/la:

nije tako mrtav, sad su 4 tvorničara, i citroen ne dominira ko prije.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.