Red Bull Racing
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Kada bi mijenjali vozača posle svakog incidenta, pa gdje bi mi završili. I ja bih na posljetku došao na red da odvezem utrku.
Otvorila im se šansa da ubace Maxa kojeg toliko žele(baš taj Helmut) u RB, a Kvyata su izgleda baš zamrzili.
Tko zna, možda im i Vettel utječe na odluku (ozbiljno).
U svakom slučaju, krajnje kukavički i nepošteno prema Kvyatu, jadni momak se našao popišan od strane sopstvene momčadi koja je na njega izgleda osula najviše kamenja, umjesto da bude obrnuto. Red Bull da se srami.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Otvorila im se šansa da ubace Maxa kojeg toliko žele(baš taj Helmut) u RB, a Kvyata su izgleda baš zamrzili.
Tko zna, možda im i Vettel utječe na odluku (ozbiljno).
U svakom slučaju, krajnje kukavički i nepošteno prema Kvyatu, jadni momak se našao popišan od strane sopstvene momčadi koja je na njega izgleda osula najviše kamenja, umjesto da bude obrnuto. Red Bull da se srami.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Ljudi niste mi jasni, svi ste pokisli u najmanju ruku ko da ste Kvjatovi menadžeri. Pa ovime najviše dobivamo mi, gledatelji. Imali neko tu da ga nije zanimalo kako bi izgleda Max kraj DR. Jel ikoga zanimalo kako bi Kvjat izgleda kraj Sainza. Ovo će biti zanimljivije nego Rosberg vs. Hamilton. Glavu gore, šou tek počinje. Uostalom, iznenađeni ste s okrutnošću RB-a ko da inače timovi donose odluke po emocijama. Pa šutali su Schumachera, Kimija, Alonsa, podređivali Vettela Ricciardu nakon dvi slabije utrke a vi se ovom čudite postupanju prema jednom Kvjatu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakav šou. Ricciardo će ga polomiti i šta će onda biti?Kmećanje njega i njegovog tate da nije dobio isti tretman, nije se prilagodio bla bla bla. Ovo što je napravio RedBull a pogotovo Helmut Marko je čisti primjer podmuklosti. https://twitter.com/JensonButton/status/728134163606339584mzf1 je napisao/la:Ljudi niste mi jasni, svi ste pokisli u najmanju ruku ko da ste Kvjatovi menadžeri. Pa ovime najviše dobivamo mi, gledatelji. Imali neko tu da ga nije zanimalo kako bi izgleda Max kraj DR. Jel ikoga zanimalo kako bi Kvjat izgleda kraj Sainza. Ovo će biti zanimljivije nego Rosberg vs. Hamilton. Glavu gore, šou tek počinje. Uostalom, iznenađeni ste s okrutnošću RB-a ko da inače timovi donose odluke po emocijama. Pa šutali su Schumachera, Kimija, Alonsa, podređivali Vettela Ricciardu nakon dvi slabije utrke a vi se ovom čudite postupanju prema jednom Kvjatu.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Pa kako što onda, pa to je to. To je ono što želimo viditi, ulozi rastu, pritisak je sve jači, prepreke sve veće. Neka se bori, pa ko koga. Ali s druge strane što ako ga Ricciardo ne podere. E onda već imamo nešto vridno gledanja i praćenja. Kažem ti od svega ovoga najviše ćemo profitirati mi.Mr.Spaceguy je napisao/la:Kakav šou. Ricciardo će ga polomiti i šta će onda biti? Ovo što je napravio RedBull a pogotovo Helmut Marko je čisto cigansko maslo.mzf1 je napisao/la:Ljudi niste mi jasni, svi ste pokisli u najmanju ruku ko da ste Kvjatovi menadžeri. Pa ovime najviše dobivamo mi, gledatelji. Imali neko tu da ga nije zanimalo kako bi izgleda Max kraj DR. Jel ikoga zanimalo kako bi Kvjat izgleda kraj Sainza. Ovo će biti zanimljivije nego Rosberg vs. Hamilton. Glavu gore, šou tek počinje. Uostalom, iznenađeni ste s okrutnošću RB-a ko da inače timovi donose odluke po emocijama. Pa šutali su Schumachera, Kimija, Alonsa, podređivali Vettela Ricciardu nakon dvi slabije utrke a vi se ovom čudite postupanju prema jednom Kvjatu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Vidjeti ćemo sve u narednim utrkama. Moj dojam je da je on dobar vozač ali nikako u top 5 kamo ga se pokušava ugurati. Rosberg, Hamilton, Alonso, Vettel, Ricciardo, Button, Perez. Sve su to bolji vozači od njega.Pa kako što onda, pa to je to. To je ono što želimo viditi, ulozi rastu, pritisak je sve jači, prepreke sve veće. Neka se bori, pa ko koga. Ali s druge strane što ako ga Ricciardo ne podere. E onda već imamo nešto vridno gledanja i praćenja. Kažem ti od svega ovoga najviše ćemo profitirati mi.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Glupo je tvrdit sto će se desit u budućnosti ali zar vi zbilja mislite da ćete dobiti nekakav show??
Mene naprosto zanima kako će netko bez ijednog kilometra u bolidu dobit momčadskog kolegu koji ima vise od 10k kilometara, koji zna svaku manu i prednost bolida. Ovo se odnosi na situaciju kod Kvyata (TR) i Verstappena (RB)
Pa Ricciardo je trenutno u životnoj formi sa kojim bi se i Vettel, Alonso i Hamilton (ok, možda Rosberg trenutno
) dobro pomučili, da ne kažem i izgubili... I sad dolazi netko ko po meni još nije pokazao takvu brzinu
Ovo bi imalo potpuno drugu priču da sad sezona počinje pa da imamo neko predviđanje, s obzirom da obadvojicu kreću od nule...
Tako da smo po meni uskraćeni za jedan show (sainz&Verstappen) s obzirom da će ovo biti jednostrani pobjednici u kojem će se Maxu oprostiti jer je talentirani potencijal a Kvyata će se na kraju izbacit pa možda cak i u sred ove sezone
Pa sjetite se Badoera, Fisichelle, Di ambrosia (Italija 2012), Kovalainena(2013) koji su bili po dobrih 2 sekunde iza kolege. Jer to bilo jer su zbilja toliko loši ili zbog činjenice da su uskočili u "nespreman" bolid za njih..
Tako da ih očekujem kojih pola sekunde minimalno iza iskusnijih (Sainz i Ricciardo). A sve ovo mi srdi na politiku guranja Verstappena između Helmuta, Vodstva red bulla i možda oca Verstappena koji je možda prijetio da će izaći iz RB ako ne dobije najbolji mogući auto pogotovo sad kad su prognoze o tome da je TR brži raspale...
Mene naprosto zanima kako će netko bez ijednog kilometra u bolidu dobit momčadskog kolegu koji ima vise od 10k kilometara, koji zna svaku manu i prednost bolida. Ovo se odnosi na situaciju kod Kvyata (TR) i Verstappena (RB)
Pa Ricciardo je trenutno u životnoj formi sa kojim bi se i Vettel, Alonso i Hamilton (ok, možda Rosberg trenutno

Ovo bi imalo potpuno drugu priču da sad sezona počinje pa da imamo neko predviđanje, s obzirom da obadvojicu kreću od nule...
Tako da smo po meni uskraćeni za jedan show (sainz&Verstappen) s obzirom da će ovo biti jednostrani pobjednici u kojem će se Maxu oprostiti jer je talentirani potencijal a Kvyata će se na kraju izbacit pa možda cak i u sred ove sezone
Pa sjetite se Badoera, Fisichelle, Di ambrosia (Italija 2012), Kovalainena(2013) koji su bili po dobrih 2 sekunde iza kolege. Jer to bilo jer su zbilja toliko loši ili zbog činjenice da su uskočili u "nespreman" bolid za njih..
Tako da ih očekujem kojih pola sekunde minimalno iza iskusnijih (Sainz i Ricciardo). A sve ovo mi srdi na politiku guranja Verstappena između Helmuta, Vodstva red bulla i možda oca Verstappena koji je možda prijetio da će izaći iz RB ako ne dobije najbolji mogući auto pogotovo sad kad su prognoze o tome da je TR brži raspale...

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma baš pokvarena odluka od strane RBR-a...što nisu izbacili Vettela zbog Turske 2010. kada je izbacio sebe i umalo kolegu zbog onog poteza ili Multi 21...baš nerazumno i pokvareno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Očekivano i drago mi je. Ne mogu reći da je Max zaslužio (još), ali mogu reći da je Kvjat zaslužio nogu. Zadnja utrka katastrofa - vozio za Vettelom ko bik za crvenim dok ga nije izbacio i još k tome upropastio Ricciju utrku. Prve dvije trke isto užas, a u Kini je mogao zahvaliti nebu i zemlji što mu se posrećilo inače ne bi vidio postolja.. kao i još par vozača kraj utrke. Sve u svemu biti će zanimljivo u Španjolskoj - tko zna hoće li se Verstappen stići prilagoditi i na što će sve to ličiti, a osim toga Kvjat je lijepo rekao: Go ahead, attack me! Pa evo mu sad kad je tako samouvjeren neka nam pokaže koliko je dobar. Ja bih bio jedan od najsretnijih jer mi je nakon prošle sezone i pobjede nad Ricciardom bio jedan od najdražih vozača, ali ove sezone je zasrao motku.
Sisu (fin.)
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
I još bi nadodao koliko se nevjerovatno gura Verstappena. Jer sam siguran da se to radi isključivo radi njega i interesa od strane Helmuta Marka. Naravno ništa protiv samog Maxa, da ne ispadne da ga previše napadam jer je on tu najmanje kriv (ipak je on tu da samo vozi a da drugi odlučuju radi njega).
Helmut Marko ga je po nekoj priči htio dovesti još i 2014 tj 2015 u RB?! Da, kao zamjenu za Vettela jer je tada odlazio u Ferrari (Japan2014). Guranje mu nije uspjelo jer mu to tada nisu dopustili ni u upravi RB i sam Dietrich Mateschiz. Pa je na kraju upao u TR i to isključivo zato jer se za njega smatralo da je novi Senna i budući prvak (Isključivo sa stane Helmuta Marka). On je bio daleko prvi izbor iako nije imao nikakvog iskustva i nije bio praktički ni prvak te sezone u F3 a jednostavno su mediji i Helmut poludili jer u jednom razdoblju nanizao 6 pobjeda u nizu (nitko u povijesti nije uspio takvo što, ako se ne varam) i uz njega se onda jedva jedvice uguralo tamo nekog prvaka iz serije F3.5. koji je tu bio samo da nadopuni mjesto
I eto prva sezona je dobro prošla, neku brzinu (spektakularnu) nije donio ali je potvrdio da je fizički i psihički spreman za takav sport čime je spremio kritičare u džep. Ljudi su ga zavolili zbog svojih pretjecanja i samog stava što razumijem sa jedne strane ali opet neku spektakularnu brzinu kakvim ga predstavljaju nije donio. I sad je došao taj dan kad je gurnut u RB i normalno da će uspjeti kad mu je određeno da uspije od strane RB.
Pa nebi se čudio da već u Monaku bude donesena odluka da Ricciardo pusti verstappena samo da uhvati podij ili nešto čime bi ga još više uzdigli
Helmut Marko ga je po nekoj priči htio dovesti još i 2014 tj 2015 u RB?! Da, kao zamjenu za Vettela jer je tada odlazio u Ferrari (Japan2014). Guranje mu nije uspjelo jer mu to tada nisu dopustili ni u upravi RB i sam Dietrich Mateschiz. Pa je na kraju upao u TR i to isključivo zato jer se za njega smatralo da je novi Senna i budući prvak (Isključivo sa stane Helmuta Marka). On je bio daleko prvi izbor iako nije imao nikakvog iskustva i nije bio praktički ni prvak te sezone u F3 a jednostavno su mediji i Helmut poludili jer u jednom razdoblju nanizao 6 pobjeda u nizu (nitko u povijesti nije uspio takvo što, ako se ne varam) i uz njega se onda jedva jedvice uguralo tamo nekog prvaka iz serije F3.5. koji je tu bio samo da nadopuni mjesto
I eto prva sezona je dobro prošla, neku brzinu (spektakularnu) nije donio ali je potvrdio da je fizički i psihički spreman za takav sport čime je spremio kritičare u džep. Ljudi su ga zavolili zbog svojih pretjecanja i samog stava što razumijem sa jedne strane ali opet neku spektakularnu brzinu kakvim ga predstavljaju nije donio. I sad je došao taj dan kad je gurnut u RB i normalno da će uspjeti kad mu je određeno da uspije od strane RB.
Pa nebi se čudio da već u Monaku bude donesena odluka da Ricciardo pusti verstappena samo da uhvati podij ili nešto čime bi ga još više uzdigli

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Da, slijepi Button kaže What about the podium in the previous race? Pa jel možda osvojio to postolje teškim spletom okolnosti, a ne svojim znanjem vozačkim. Ricciardo ga je skoro stigao na kraju utrke, što je stvarno bilo sramotno s obzirom da je pao gotovo na dno poretka.
Meni ga uopće nije žao, i ne kužim vas što toliko žalujete. Red Bull radi za svoje dobro i nema milosti u ovakvim stvarima, ulozi su preveliki.
Meni ga uopće nije žao, i ne kužim vas što toliko žalujete. Red Bull radi za svoje dobro i nema milosti u ovakvim stvarima, ulozi su preveliki.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
sramite se vi koji podrzavate ovu odluku. sta ako je dva puta udario. sta onda. prvi put jbg dogodilo se. pod adrenalinom i sokom nakon 10 sec seb malo uspori on ga udari i sta sad. pa jedan malfonado je po 7-8 utrka ua redom imao sudare i izljetanja a tada ste sutili.
decko je odlican vozac. nekokiko podija. lani al pari sa ricciardom... i sad vi opravdavate ovakav postuoak jebote ko da je ubio sto ljudi. trebao je dobit kaznu za to sto je skrivio. cak ni ban za utrku nije trebao dobiti jer je ssmo ostetio bolid sebu.nije ugrozio zivot nekome kao grosjean u belgiji itd...
rb je ispao suoak na kvadrat i nadam se da nikad vise nece naslov osvojit. jebem i njih i njihovu skolu i sve.
nakon jedne lose utrke tako otkantat decka i ugurat maxa je sramotno i jadno do zla boga.
covjek je imao los dan. dva puta dotaknuo vettela i sta sad. utrku prije je bio na postolju. tad subse veselili s njim i hvalili ga i sve. jebo ih max. maki je dobar al volio bih ds rb s njimne osvoji nikad nista i da im se ovo sve obije o glavu.
jbt jedan ferr je turbo ocajnog massu trpio i kimia (alonso ih zgazio 19:1 cca) i nije ih otpustio u sred sezone...
ugl jadno i rb kod mene vise nema nikakve simoatije. svakom kvaru i odustajanju cu se veselit najvise sto cu moci.
btw danil je u prvoj utrci u karijeri osvojio bod iki dva. jako malo je vozaca to usojelo a oni koji jesu su pretezno naslove uzeli... i oni se tako pobasaju. fuj fuj
decko je odlican vozac. nekokiko podija. lani al pari sa ricciardom... i sad vi opravdavate ovakav postuoak jebote ko da je ubio sto ljudi. trebao je dobit kaznu za to sto je skrivio. cak ni ban za utrku nije trebao dobiti jer je ssmo ostetio bolid sebu.nije ugrozio zivot nekome kao grosjean u belgiji itd...
rb je ispao suoak na kvadrat i nadam se da nikad vise nece naslov osvojit. jebem i njih i njihovu skolu i sve.
nakon jedne lose utrke tako otkantat decka i ugurat maxa je sramotno i jadno do zla boga.
covjek je imao los dan. dva puta dotaknuo vettela i sta sad. utrku prije je bio na postolju. tad subse veselili s njim i hvalili ga i sve. jebo ih max. maki je dobar al volio bih ds rb s njimne osvoji nikad nista i da im se ovo sve obije o glavu.
jbt jedan ferr je turbo ocajnog massu trpio i kimia (alonso ih zgazio 19:1 cca) i nije ih otpustio u sred sezone...
ugl jadno i rb kod mene vise nema nikakve simoatije. svakom kvaru i odustajanju cu se veselit najvise sto cu moci.
btw danil je u prvoj utrci u karijeri osvojio bod iki dva. jako malo je vozaca to usojelo a oni koji jesu su pretezno naslove uzeli... i oni se tako pobasaju. fuj fuj
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Užasno se sramim... ali i dalje jedva čekam VN Španjolske.

Sisu (fin.)
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Znači od Španjolske gledamo rošadu Max<>Kvyat..
https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728197962556317696 https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728236290492276736
https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728197962556317696 https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728236290492276736
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Maldonado je koliko ono placao svoje mjesto u F1? Stoga nemoj trpati njega i Kvyata u isti kos.zelot je napisao/la:sramite se vi koji podrzavate ovu odluku. sta ako je dva puta udario. sta onda. prvi put jbg dogodilo se. pod adrenalinom i sokom nakon 10 sec seb malo uspori on ga udari i sta sad. pa jedan malfonado je po 7-8 utrka ua redom imao sudare i izljetanja a tada ste sutili.
Oni od Kvyata očekuju puno vise, a ovo je uostalom malo hladenje od strane Red Bulla očito nije stabilan i da ce promisliti ubuduce kad ulazi u rizične situacije, možda nakon ovog počne vozit bolje.
Zašto bi se itko trebao sramiti zbog neke tamo odluke u F1?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Na Maldonada se šutilo? Onda ja vjerojatno pratim nešto drugo...zelot je napisao/la:sramite se vi koji podrzavate ovu odluku. sta ako je dva puta udario. sta onda. prvi put jbg dogodilo se. pod adrenalinom i sokom nakon 10 sec seb malo uspori on ga udari i sta sad. pa jedan malfonado je po 7-8 utrka ua redom imao sudare i izljetanja a tada ste sutili.
Ostatak posta...

Mene istoFerrari Maniac je napisao/la:Užasno se sramim... ali i dalje jedva čekam VN Španjolske.![]()

Mogla bi Španjolska bit dobra utrka, za razliku od dvije prošlogodišnje koje baš nisu oborile s nogu.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ha čuj, ne treba se veseliti tuđoj (Kvyatovoj) nesreći, ali treba realno sagledati stvari i vidjeti da Rus pokraj Ricciarda nije ponudio dobre partije otkako je sezone počela. Al dobro, ni ovaj Toro Rosso nije loš bolid, ako se sabere, moći će u njemu postići dobre rezultate.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Mene istoFerrari Maniac je napisao/la:Užasno se sramim... ali i dalje jedva čekam VN Španjolske.![]()

Mogla bi Španjolska bit dobra utrka, za razliku od dvije prošlogodišnje koje baš nisu oborile s nogu.[/quote]
S obzirom na ovo što smo vidjeli do sada definitivno imamo dobre šanse vidjeti još jednu dobru utrku ove sezone, jedino da onaj prosti Zagorec i pijanec ne zaribaju ništa i da Ferrari napokon ne izvuče deblji kraj u nekom djelu vikenda.

Sisu (fin.)
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
@explorer
naspram ovoga se moze rec da se za maldonada sutilo...
mozda nije izgledao dobro kao ricci do sada ali nije ni puno losije.
uostalom prve dvije utrke nije ga se ni spomenulo. onda u trecoj seb reagirao i ok. sad jbg dva kiksa i odmah drakonske mjere se poduzele.
nije nikako to zasluzio jer je vrlo dobar vozac.. rb mu je trebao dst potporu uz kritiku pa makar vec tada znali da ce ga mijenjati ali pustis decka i podupures.
naspram ovoga se moze rec da se za maldonada sutilo...
mozda nije izgledao dobro kao ricci do sada ali nije ni puno losije.
uostalom prve dvije utrke nije ga se ni spomenulo. onda u trecoj seb reagirao i ok. sad jbg dva kiksa i odmah drakonske mjere se poduzele.
nije nikako to zasluzio jer je vrlo dobar vozac.. rb mu je trebao dst potporu uz kritiku pa makar vec tada znali da ce ga mijenjati ali pustis decka i podupures.