Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Što mislite o Oklahomi kao momčadi?
Po meni će se sve to raspasti za godinu ili dvije. Znaju stvarno odigrati očajne utakmice, SAS će ih razbiti i onda će ponovno biti deprimirani i možda Durant ode već ove jeseni u neki drugi klub. Westbrook će možda ostati, ali nije dobar vođa.
Po meni će se sve to raspasti za godinu ili dvije. Znaju stvarno odigrati očajne utakmice, SAS će ih razbiti i onda će ponovno biti deprimirani i možda Durant ode već ove jeseni u neki drugi klub. Westbrook će možda ostati, ali nije dobar vođa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Sve zavisi kako ce proći protiv SAS ako bude gusto recimo 4-3 za SAS možda ostanu još koju godinu zajedno.
Oni su enigma po meni u ekipi imaju 2 MVP igrača po brojkama ali kad se dolazi do važnih minuta kad se treba dobiti u napadu zakažu. Jednostavno duo stane i akcije budu prozirne ekipe se lako brane od toga. Jedna su od najlosijih ekipa koje ulaze sa prednošću u zadnju četvrtinu da na kraju izgube. Ne znam jel to proces učenja danak neiskustvu ili stovec ali fali im to.
Možda okrenu protiv SAS-a al nevidim kako trebat ce duo OKC-a svaku tekmu da daju ono najbolje. Al sve opet treba uzet u obzir da su naletili na SAS koji igra najbolju obranu tako da sve to stvara dodatni pritisak na OKC.
Da kojim slučajem GSW nije odigrao ovakvo regularni dio sezone danas bi se pričalo o najboljoj sezoni SAS koji bi bio neporažen na svom parketu sto je ajme majko.
Da se vratim OKC možda KD35 kako god završi sezona mislim bez naslova ostane još jednu sezonu i onda zajedno sa Westbrookom u novu sredinu gdje ne znam mozda bi opcija istok bila bolja recimo u NYK kod Melo ili LAL.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Oni su enigma po meni u ekipi imaju 2 MVP igrača po brojkama ali kad se dolazi do važnih minuta kad se treba dobiti u napadu zakažu. Jednostavno duo stane i akcije budu prozirne ekipe se lako brane od toga. Jedna su od najlosijih ekipa koje ulaze sa prednošću u zadnju četvrtinu da na kraju izgube. Ne znam jel to proces učenja danak neiskustvu ili stovec ali fali im to.
Možda okrenu protiv SAS-a al nevidim kako trebat ce duo OKC-a svaku tekmu da daju ono najbolje. Al sve opet treba uzet u obzir da su naletili na SAS koji igra najbolju obranu tako da sve to stvara dodatni pritisak na OKC.
Da kojim slučajem GSW nije odigrao ovakvo regularni dio sezone danas bi se pričalo o najboljoj sezoni SAS koji bi bio neporažen na svom parketu sto je ajme majko.
Da se vratim OKC možda KD35 kako god završi sezona mislim bez naslova ostane još jednu sezonu i onda zajedno sa Westbrookom u novu sredinu gdje ne znam mozda bi opcija istok bila bolja recimo u NYK kod Melo ili LAL.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Frantic je napisao/la: Jesi li baš toliko siguran da ga GSW neće tek tako pustiti?![]()

Momčad koja ima dva superstara, i to je više manje to. Oni na parketu cijelo vrijeme imaju jednog igrača koji ne radi ništa i obrana ne obraća pažnju na njega (sjetite se samo završnice protiv Golden State u regularnoj sezoni, kada Robertson stoji nekoliko napada za redom na slaboj strani napada i Curry ga uopšte ne brani jer njemu lopta u ruke sigurno neće pasti). Ne znam što bih rekao, da su zaslužili finale, sigurno nisu, ali da mogu od finala, svakako mogu, zbog ta dva vanzemaljska superstara. I rekao sam već jednom što će s njih biti na ljeto, nema šanse da se duo Durant-West razdvoji, Kevin će sigurno uzeti novi jednogodišnji ugovor i zgrnuti ogromne novce, a onda sljedeće ljeto kada i Russellu istekne ugovor, zajedno će odlučiti gdje će i kako će.Explorer je napisao/la:Što mislite o Oklahomi kao momčadi?
A što se Draymonda tiče, obožavam tog čovjeka. Neka potpuno nova sorta igrača, hibrid stretch četvorke i jakog centra sa visinom neke trojke. Moglo bi se reći i revolucija u košarci.

Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Green i Curry kad su na terenu su playmakeri momcadi. Dobro Curry je vanzemaljaca koji radi čuda pa se obrane pogube kad je on na terenu. 
Kad ga nema vidimo sad Green kao Felipe kaže čini razliku igrač koji može sve i čini svoje suigrače boljima 7.5 APG nije mala stvar na obije strane terena odličan. Malo sam gledao kao su ga draftali i riskirali su s njime da ga niko neće uzeti upalilo im je i savršeno se uklopio u run and gun v2.0 koju igra GSW.

Kad ga nema vidimo sad Green kao Felipe kaže čini razliku igrač koji može sve i čini svoje suigrače boljima 7.5 APG nije mala stvar na obije strane terena odličan. Malo sam gledao kao su ga draftali i riskirali su s njime da ga niko neće uzeti upalilo im je i savršeno se uklopio u run and gun v2.0 koju igra GSW.
- MrDoomroom
- Formula 1
Malo o KD gdje bi mogao otići uuuuu toliko izbora a bilo bi ga dobro vidjeti na istoku da se malo ujednaci.
https://youtu.be/BsQxqk31_BA
https://youtu.be/BsQxqk31_BA
- MrDoomroom
- Formula 1
OKC isupao pobjedu kod SAS, al kakav bi to bio završetak meča da nema repova ^^
https://youtu.be/zJEoEQvNO6s
I objašnjenje odnosno ni sam ne znam sto bi trebalo suditi. Sve poslije kontakta je nevažno ili bolje rečeno neregularni iako je SAS imamo šansu da povede 2-0
https://youtu.be/LG7lM1gw91c
Jučer je Skip povukao paralelu sa finalom 1985. LAL-BOS nazvanom Memorial Day Massacre. Izgleda da je dobro prognozirao iako se nikako nisam složio s njim zbog igrača koji su MegaSuperStars na obije strane.
https://youtu.be/TF3QaCxg0o0
https://youtu.be/zJEoEQvNO6s
I objašnjenje odnosno ni sam ne znam sto bi trebalo suditi. Sve poslije kontakta je nevažno ili bolje rečeno neregularni iako je SAS imamo šansu da povede 2-0
https://youtu.be/LG7lM1gw91c
Jučer je Skip povukao paralelu sa finalom 1985. LAL-BOS nazvanom Memorial Day Massacre. Izgleda da je dobro prognozirao iako se nikako nisam složio s njim zbog igrača koji su MegaSuperStars na obije strane.
https://youtu.be/TF3QaCxg0o0
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Hahaha nemogu vjerovat da sudije nisu svirali tehnicku pa cist prekrsaj na Ginobiliju a plus tome mislim da je igrac OKC loptu previse zadrzao kod sebe odnosno nije je izbacio na vrijeme.
Bilo kako bilo siguran sam da ce Spursi vratit break na svoju stranu.
Bilo kako bilo siguran sam da ce Spursi vratit break na svoju stranu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
@Mr.
Pobjeda je pobjeda, bilo ona sa 30-40 razlike ili pola koša.
Smatram i ja da će SAS vratiti jednu u Oklahomi, ali i da će serija otići na 7 utakmica, što bi moglo ići na mlin GSWu, jer msilim da bi oni mogli riješiti Portland u nekih 5 tekmi.
Al` hajd`, nisam baš neki prognozer.
Pobjeda je pobjeda, bilo ona sa 30-40 razlike ili pola koša.

Smatram i ja da će SAS vratiti jednu u Oklahomi, ali i da će serija otići na 7 utakmica, što bi moglo ići na mlin GSWu, jer msilim da bi oni mogli riješiti Portland u nekih 5 tekmi.
Al` hajd`, nisam baš neki prognozer.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma čista tehnička Waitersu(čini mi se da je on izvodio), i posjed lopte Spursima, mislim da je to protokol u ovakvoj situaciji. Nadam se da će suci biti bar kažnjeni, jer ovo je bio baš preočit detalj i ne promiče lako.
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi na osnovu highlightsa kako je tko igrao, ali čini mi se da su više Spursi ispustili pobjedu nego što ju je Oklahoma zaslužila.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi na osnovu highlightsa kako je tko igrao, ali čini mi se da su više Spursi ispustili pobjedu nego što ju je Oklahoma zaslužila.
Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kako se Lowry raspao u postsezoni, pa ovo se ne može gledati. Sve ono što je radio u regularnoj sezoni, mišići koje je nabacio i šuteve koje je pogađao da bi ovog ljeta bio spreman za free agency, sve to sada pada u vodu. Šteta, nadam se da će se trgnuti, jer sam pratio seriju protiv Indiane i nije pokazao apsolutno ništa, a evo vidim ni noćas se nije proslavio.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Jao osao mi cijeli post fuuuuuuuuck. Ne mogu ponovo sve pisati samo cu ovo reci Miami je kriminalno završio tekmu nije se trebalo ići u OT.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kako Pop u seriji sa Thunderom koristi sve one fore iz Duncan ere i kreira izolacije za Aldridgea, koje u ovoj pace and space eri i ostalih novih aspekata iz tranzicije kojih Golden State je najbolji primjer pa svi teže tome, prosto izbacuje iz takta u obrani i u potpunosti zbunjuje. Pravo bogatstvo je imati takvog veterana za trenera.
Neka Bog bude na pomoći Atlanti u G4, i neka Bog bude na pomoći Cavsima kada se ove silne trojke počnu odbijati od prvi i drugi obruč, pa budu morali spustiti loptu u sljedećoj seriji.
Neka Bog bude na pomoći Atlanti u G4, i neka Bog bude na pomoći Cavsima kada se ove silne trojke počnu odbijati od prvi i drugi obruč, pa budu morali spustiti loptu u sljedećoj seriji.
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
Popovich se popisao po Oklahomi nece me iznenadit jednostavno timski su dosta jaci.
Kawhi i Lamarcus nevjerojatan duo.
Kawhi i Lamarcus nevjerojatan duo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Curry is back.
Ušao s klupe, utrpo 40, plus 9 sk i 8as.
Nije džaba (opet) MVP.
Tekma odlična - produžeci.
Green takođe odličan, 21p, 9s, 5as i 7bl.
Kod RipCitya najbolji Lillard.
Na istoku Miami izjednačio na 2-2.
Ušao s klupe, utrpo 40, plus 9 sk i 8as.

Nije džaba (opet) MVP.
Tekma odlična - produžeci.
Green takođe odličan, 21p, 9s, 5as i 7bl.
Kod RipCitya najbolji Lillard.
Na istoku Miami izjednačio na 2-2.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Pustite brojke i svo preuveličavanje koje su ameri i mediji napravili poslije jutrošnje utakmice, bitno je samo to da je lik šutirao 0-9 za tri u jednom trenutku, i imao je toliko samopouzdanja da se vrati i da na kraju saspe 17 u OT i pogađa trojke iz kretnje metar od linije. Još je uz to bio prisiljen da igra skoro cijelo drugo poluvrijeme kao prvi plej jer je Shaun isključen, i sve to nakon 2-3 tjedna odsustva i povrede. Kakva glava.
GSW je ušao u utakmicu s jasnim ciljem, da Curry igra što više, kakvih 25 minuta, i da je Livingston ostao u utakmici Steph bi dobio preko 30 minuta, jer je ovo bila utakmica koju je Golden State morao dobiti. Da su izgubili, bili bi domaćini bar jednom, pa još i išli u goste mladom napaljenom timu koji može bilo koga uništiti s linije za tri kada ih krene, a vjerujem da bi im 2-2 u seriji protiv Golden Statea bio dovoljan izvor inspiracije. Ovako GSW sigurno ide dalje.
A evo sad je i zvanično MVP.
GSW je ušao u utakmicu s jasnim ciljem, da Curry igra što više, kakvih 25 minuta, i da je Livingston ostao u utakmici Steph bi dobio preko 30 minuta, jer je ovo bila utakmica koju je Golden State morao dobiti. Da su izgubili, bili bi domaćini bar jednom, pa još i išli u goste mladom napaljenom timu koji može bilo koga uništiti s linije za tri kada ih krene, a vjerujem da bi im 2-2 u seriji protiv Golden Statea bio dovoljan izvor inspiracije. Ovako GSW sigurno ide dalje.
A evo sad je i zvanično MVP.
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
SAS u naredne dvije rijesava Oklahomu nadam se a onda vatromet u finalu konferencije.
Ako Spursi dohvate finale mislim da ce rijesit Cleveland 4-2 a Kawhi ce bit MVP Finala ali o tom po tom.
Ako Spursi dohvate finale mislim da ce rijesit Cleveland 4-2 a Kawhi ce bit MVP Finala ali o tom po tom.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Jednoglasna odluka za MVP-a, prvi put u povijesti lige. Nevjerojatno postignuće, stvarno je čovjek napravio nešto posebno ove sezone.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
Curry je bio predviden za 25min jer oni nisu ludi da izgube MVP-a opet u playoffu ali bitna im je i pobjeda jer ne žele da se serija oduži protiv Portlanda. Iako je imao prvih devet suteva za 3 u nista opet je na kraju imao 50% šuta iz igre sto je blesavo visoko za igrača koji nije u natjecateljskoj formi nikakav trening ne može simulirati trenutke u utakmici tako da je razumljivo, a opet ne shvatljivo sto je učinio. U OT je uništio. Zasluženo je MVP sezone porušio je i postavio nove rekorde u postignutim tricama koji sad iznosi 402 sto je bolesno. Jednostavno ga je užitak gledati na parketu i ekipa drukčije funkcionira s njim. Malo nesmotreno od Liwingstona iako je sudac odreagirao kao pi*da tu je oštetio tim al eto ispalo je na kraju dobro. Iduća utakmica je puka formalnost.
SAS i OKC očito idu na 7 tekmi svaka ima svoje prednosti i mane. Westbrick je postao Westbrook za promjenu sto je dobro za OKC i naravno KD je pokazao kakva je igracina. Iako imaju nekad za mene glupa rijesenja u napadu da zamracim kako takva ekipa može da se pogubi ono budeš frustriran kad vidis sav taj potencijal i onda ladno izgube već dobijenu utakmicu.
Na istoku nista novo CAVSi metu no vidjet ćemo kako ce to funkcionirati u Konf finalu veliki su favoriti no nikad ne reci nikad. MiA/TOR su toliko izjednačeni da može otići na bilo koju stranu čak i da želim nekog da prode ni sam ne znam koga da odabrem neka jednostavno najbolji pobijedi pošteno. Oba tima su mi simpa svaka na svoj način.
Večeras nastavak trilera na zapadu!
SAS i OKC očito idu na 7 tekmi svaka ima svoje prednosti i mane. Westbrick je postao Westbrook za promjenu sto je dobro za OKC i naravno KD je pokazao kakva je igracina. Iako imaju nekad za mene glupa rijesenja u napadu da zamracim kako takva ekipa može da se pogubi ono budeš frustriran kad vidis sav taj potencijal i onda ladno izgube već dobijenu utakmicu.
Na istoku nista novo CAVSi metu no vidjet ćemo kako ce to funkcionirati u Konf finalu veliki su favoriti no nikad ne reci nikad. MiA/TOR su toliko izjednačeni da može otići na bilo koju stranu čak i da želim nekog da prode ni sam ne znam koga da odabrem neka jednostavno najbolji pobijedi pošteno. Oba tima su mi simpa svaka na svoj način.
Večeras nastavak trilera na zapadu!
- alonso5
- Formula 1
Izgleda da ce mi Spursi ispast prije vremena moram priznat da se ovom nisam nado.
Sljedeca je biti il nebit.
Sljedeca je biti il nebit.