Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ma zasluzeno, kaj ne. Izgubeio je AN-a, spletkario celnicima iza ledja o otkupu firme, seksualne afere prisutne, sudjenja po tom pitanju, svadjanje sa Josom... Posljedica svega je odlazak i Maxa.. Nek bude sretan da ga nisu jos prije otkantali. Previse je stvari zasrao u kratkom vremenu. Nakon 2021 ocito su mu krila previse narasla i izgubio je dodir sa stvarnoscu umislivsi da je iznad svih.

Sad ce se spustiti na zemlju i evo ferrariu napokon prilike da uhvati jednog od najboljih sefova ekipe.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Max još nigdje nije otišao. :shush:
Šta više, mene sad ne bi iznenadilo da ostane u timu i dalje.
Možda je bilo ili Max ili Kiki, pa se slomilo da Kiki ide, a da Max ostaje.
@Domach pomenu da se možda priprema teren da Ford, ne naredne, ali za koju godinu, kupi ekipu (dosta) jeftinije nego što bi je inače platio.
Možda su oni (sa Fordom) spremili PU zvijer.
Možda Jos bude postavljen u upravljačke strukture.

Naravno, možda Max ipak ode kod Benza, pa sva ova naklapanja budu, ono,....., naklapanja :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ode Njui, otisao Horner ako im ode i Maks. Kraj jede velike ere zvane Red Bul.
Ili je ovo pocetak prodaje oba tima
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
iako je u F1 sve moguce, ostana Maxa mi se cini kao teski sf.

Pisao sam jos i prije godinu dana, kada su isplivale prve afere sa Hornerom i najava da Newey odlazi da ide i Max, doduse, ja sam mislio da ce vec ove sezone voziti za novu momcad.

Trenutno, RbR je brod koji opako tone i odljev mozgova ce se vjerojatno nastaviti i nikako ne vjerujem da ce se Max zadrzati.

Ne zaboravimo, red bull je u puno losijoj situaciji nego sto se to cini samo sto max radi cuda pa ih slepa na p3-p4 sam samcat ali realnost je vjerojatno da nisu ni top 5 ekipa jer vidimo da su im zadnja 3-4 vozaca cesce van top 10 nego unutra. Da nemaju Maxa skupljali bi mrvice sudeci po tome sto su svi osim maxa radili sa tim bolidom.

Takodjer, ne vjerujem da ce Ford sloziti pobjednicki motor "iz prve" jer iskustvo i kontinuitet koji imaju trenutni proizvodjaci trebao bi dati veliku im prednost.

Za mene sve drugo osim tu napisanog bi bilo ogromno iznenadjenje, dakako cak i pozitivno :)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Max Verstappen's manager statement regarding the Horner sacking

*We were informed in advance about this decision by RedBull management. It’s up to RedBull to expand on why they did this. We continue to focus on the sporting side and are looking for more performance so we can return to the top. In that sense, nothing changes."
LOL

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eto oni ne znaju što su Hornya upola sezone nogirali moš mislit :rofl:
slikaslika

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
zelot je napisao/la: 09.07.2025., 12:35 iako je u F1 sve moguce, ostana Maxa mi se cini kao teski sf.

Pisao sam jos i prije godinu dana, kada su isplivale prve afere sa Hornerom i najava da Newey odlazi da ide i Max, doduse, ja sam mislio da ce vec ove sezone voziti za novu momcad.

Trenutno, RbR je brod koji opako tone i odljev mozgova ce se vjerojatno nastaviti i nikako ne vjerujem da ce se Max zadrzati.

Ne zaboravimo, red bull je u puno losijoj situaciji nego sto se to cini samo sto max radi cuda pa ih slepa na p3-p4 sam samcat ali realnost je vjerojatno da nisu ni top 5 ekipa jer vidimo da su im zadnja 3-4 vozaca cesce van top 10 nego unutra. Da nemaju Maxa skupljali bi mrvice sudeci po tome sto su svi osim maxa radili sa tim bolidom.

Takodjer, ne vjerujem da ce Ford sloziti pobjednicki motor "iz prve" jer iskustvo i kontinuitet koji imaju trenutni proizvodjaci trebao bi dati veliku im prednost.

Za mene sve drugo osim tu napisanog bi bilo ogromno iznenadjenje, dakako cak i pozitivno :)
Nešto se tu gadno događa. Pitanje je tko će ga sad ugrabiti.

I ja sam siguran da Max ide, on je pregladan pobjeda i rekorda, da bi to mijenjao za neku lojalnost i dugoročno (moguće) uspješan projekt.

A ako Jos-a stave kao vođu neku, onda su tek propali.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡