VN Rusije (Sochi Autodrom) 29. travnja - 1. svibnja 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
brudle dobro sto ne skoci na rosberga
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Mr.Spaceguy je napisao/la:Stavljam ruku u vatru ako Rosberg osvoji naslov da Hamilton odlazi u McLaren.

Hm....sumnjam da bi otišao u McL ali opet, nikad se nezna.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari je napisao/la:
Ferrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
Mogao je dati tu bocu Kimiju... ne bi se žalio Kimi.
Hehehe Kimi s bocama u džepovima na presici... :mrgreen:
Sisu (fin.)

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kimi uzeo bocu. :cool:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Opet nisu razočarale ove Ruskinje
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Čestitke nico! :party:

Lewis kontrola štete, Kimi i više nego zaslužuje - kasno se probudio! :zubo:

Najbolje mi je bilo što je opet glavni bio..

[ link do slike ]

<3 <3 :zubo:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns :rofl:
Ferrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzz :)
slikaslika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns :rofl:
razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzz :)
Pozzz.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Kako si naporan stari moj... Isti si ko i ovaj Hamiltom... Kakve fucking veze imaju veze Ferrarijevi navijači sa ovim ponašanjem tvog ljubimca???

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sto ćemo sada...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ovi Sky smradovi tako veselo i uz smijeh komentiraju Vettelovo napucavanje da je to prejadno. Fuj :wtf:
Kao što sam rekao već u jednom postu, prije što bi bilo da je Kviyat napucao Hamstu - valjda bi tražili permanentnu dikvalifikaciju, ili kako je prokomentirao moj post @Jester - "da bi nagovorili kraljicu da šalje prosvjedne note Rusima".
Fakat su debili
slika

Jester
Formula 4
Formula 4

Aj bok.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ferrari je napisao/la:
Sto ćemo sada...
Dan žalosti :kokice: ??? :zubo:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Lel :D

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
kako se smiju pizde Herbert i Lazenby na Vettelov radio, da je LH bio u pitanju, galamili bi do Španjolske o tome... :thumbsd:
Di Resta na Sky padu pokazao Vettelov on board, pustio je gas, da li zbog pereza naprijed ili zbog zadnje desne, nakon što ga je prvi put grunuo Kvjat, odbio se u Riccija i natrag sa zadnjom desnom na spoiler Kvjata, tu je otišla brijem guma i zato je lagano plesao u drugom zavoju. Jbg. Kvjat je trebao imati širu sliku, gledati dalje od Vettelovog bolida, okolnosti se poklopile uz trenutak nepažnje i gotovo...Isprika, nema druge.

Putin gazda, trenutno jedina prepreka američkoj imperijalističkoj politici i ratovima bez kraja...sjebi im znanje Vladimire!

Jester
Formula 4
Formula 4
zjurina je napisao/la:
Dan žalosti :kokice: ??? :zubo:
Ugasit forum, stranicu i internet na minimalno tjedan dana :mrgreen:

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
zjurina je napisao/la:Ovi Sky smradovi tako veselo i uz smijeh komentiraju Vettelovo napucavanje da je to prejadno. Fuj :wtf:
Kao što sam rekao već u jednom postu, prije što bi bilo da je Kviyat napucao Hamstu - valjda bi tražili permanentnu dikvalifikaciju, ili kako je prokomentirao moj post @Jester - "da bi nagovorili kraljicu da šalje prosvjedne note Rusima".
Fakat su debili
Nisam vidio tvoj post, indentično skoro smo počeli :koska:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

Spoiler alert

Usput vi koji gledate sky, jel su našli ovaj dvojac?
#Whereiskvyat
#champagneConspiracyTheory
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 01.05.2016., 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
slika

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Slavenowsky je napisao/la:Stvarno enigmatican vikend, TR-o u banani, McLH odlican, RBR u banani, a Renault odlican!

Hajde barem mi je drago sto se ovaj McLH fino bori za bodove

I krivo mi je zasto se Ferrari predao i cuvaju 3 poziciju!? 1 krug viska nije trebao, mogli su imat 2 poziciju i boriti se da je sacuvaju, stvarno kad imaju peh, onda strategija samo stavi slag na tortu.
Niti u snu nisu mogli imati drugu poziciju, Mercedes je avion za Ferrari.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Što reći, start utrke užasan, Kvyat pokazao da ga Vettel nije bez razloga u Kini nazvao torpedom. Svaka čast Rosbergu na pobjedi, ali pobjednik se jučer već mogao znati, utrka dosta lošija od prve tri ovosezonske, Bottasa i Massu se nije imalo prilike vidjeti od pit stopa, jedino što je zanimljivo vidjeti raznolik grid od 6 do 10 mjesta, svaka čast Alonsu, preko Grosjeana do Buttona, konačno da dvije Mclaren Honde vidimo u bodovima :D

Evo video kretenskog nasrtaja Kvyata na Vettela:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmsH7c8hBTI[/youtube]

Užaš :facepalm:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡