VN Rusije (Sochi Autodrom) 29. travnja - 1. svibnja 2016.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Mr.Spaceguy je napisao/la:Stavljam ruku u vatru ako Rosberg osvoji naslov da Hamilton odlazi u McLaren.
Hm....sumnjam da bi otišao u McL ali opet, nikad se nezna.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hehehe Kimi s bocama u džepovima na presici...Ferrari je napisao/la:Mogao je dati tu bocu Kimiju... ne bi se žalio Kimi.Ferrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.

Sisu (fin.)
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Opet nisu razočarale ove Ruskinje 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Čestitke nico!
Lewis kontrola štete, Kimi i više nego zaslužuje - kasno se probudio!

Lewis kontrola štete, Kimi i više nego zaslužuje - kasno se probudio!

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns

razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzzFerrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Pozzz.HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns
razlog zasto napustam forum, cisti debilizam i hejt Ferrari bandwagon fanova... pozzzFerrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ferrari1345
- Formula 1
Kako si naporan stari moj... Isti si ko i ovaj Hamiltom... Kakve fucking veze imaju veze Ferrarijevi navijači sa ovim ponašanjem tvog ljubimca???
Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sto ćemo sada...HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ovi Sky smradovi tako veselo i uz smijeh komentiraju Vettelovo napucavanje da je to prejadno. Fuj 
Kao što sam rekao već u jednom postu, prije što bi bilo da je Kviyat napucao Hamstu - valjda bi tražili permanentnu dikvalifikaciju, ili kako je prokomentirao moj post @Jester - "da bi nagovorili kraljicu da šalje prosvjedne note Rusima".
Fakat su debili

Kao što sam rekao već u jednom postu, prije što bi bilo da je Kviyat napucao Hamstu - valjda bi tražili permanentnu dikvalifikaciju, ili kako je prokomentirao moj post @Jester - "da bi nagovorili kraljicu da šalje prosvjedne note Rusima".
Fakat su debili

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns
Aj bok.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Dan žalostiFerrari je napisao/la:Sto ćemo sada...HeatBlast44 je napisao/la:ja doso da vidim na kojim ste tabletama dns

- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
kako se smiju pizde Herbert i Lazenby na Vettelov radio, da je LH bio u pitanju, galamili bi do Španjolske o tome...
Di Resta na Sky padu pokazao Vettelov on board, pustio je gas, da li zbog pereza naprijed ili zbog zadnje desne, nakon što ga je prvi put grunuo Kvjat, odbio se u Riccija i natrag sa zadnjom desnom na spoiler Kvjata, tu je otišla brijem guma i zato je lagano plesao u drugom zavoju. Jbg. Kvjat je trebao imati širu sliku, gledati dalje od Vettelovog bolida, okolnosti se poklopile uz trenutak nepažnje i gotovo...Isprika, nema druge.
Putin gazda, trenutno jedina prepreka američkoj imperijalističkoj politici i ratovima bez kraja...sjebi im znanje Vladimire!

Di Resta na Sky padu pokazao Vettelov on board, pustio je gas, da li zbog pereza naprijed ili zbog zadnje desne, nakon što ga je prvi put grunuo Kvjat, odbio se u Riccija i natrag sa zadnjom desnom na spoiler Kvjata, tu je otišla brijem guma i zato je lagano plesao u drugom zavoju. Jbg. Kvjat je trebao imati širu sliku, gledati dalje od Vettelovog bolida, okolnosti se poklopile uz trenutak nepažnje i gotovo...Isprika, nema druge.
Putin gazda, trenutno jedina prepreka američkoj imperijalističkoj politici i ratovima bez kraja...sjebi im znanje Vladimire!
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
Nisam vidio tvoj post, indentično skoro smo počelizjurina je napisao/la:Ovi Sky smradovi tako veselo i uz smijeh komentiraju Vettelovo napucavanje da je to prejadno. Fuj
Fakat su debili

- Ferrari1345
- Formula 1
[ link do slike ]
Spoiler alert
Usput vi koji gledate sky, jel su našli ovaj dvojac?
#Whereiskvyat
#champagneConspiracyTheory
Spoiler alert
Usput vi koji gledate sky, jel su našli ovaj dvojac?
#Whereiskvyat
#champagneConspiracyTheory
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 01.05.2016., 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Niti u snu nisu mogli imati drugu poziciju, Mercedes je avion za Ferrari.Slavenowsky je napisao/la:Stvarno enigmatican vikend, TR-o u banani, McLH odlican, RBR u banani, a Renault odlican!
Hajde barem mi je drago sto se ovaj McLH fino bori za bodove
I krivo mi je zasto se Ferrari predao i cuvaju 3 poziciju!? 1 krug viska nije trebao, mogli su imat 2 poziciju i boriti se da je sacuvaju, stvarno kad imaju peh, onda strategija samo stavi slag na tortu.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Što reći, start utrke užasan, Kvyat pokazao da ga Vettel nije bez razloga u Kini nazvao torpedom. Svaka čast Rosbergu na pobjedi, ali pobjednik se jučer već mogao znati, utrka dosta lošija od prve tri ovosezonske, Bottasa i Massu se nije imalo prilike vidjeti od pit stopa, jedino što je zanimljivo vidjeti raznolik grid od 6 do 10 mjesta, svaka čast Alonsu, preko Grosjeana do Buttona, konačno da dvije Mclaren Honde vidimo u bodovima 
Evo video kretenskog nasrtaja Kvyata na Vettela:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmsH7c8hBTI[/youtube]
Užaš

Evo video kretenskog nasrtaja Kvyata na Vettela:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmsH7c8hBTI[/youtube]
Užaš