Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Sarma je napisao/la:Yuki dolazi Maxu, Lawson se vraća u RB
I šta kad se Yuki pokaže gore od Liama? Onda će opet momčad biti kriva jer šteluje bolid Maxu ili?

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ne ceka ni Yukija pjesma tamo. Dali ce biti bolji od Liama ? Vrlo vjerojatno , jer teoretski se nemoze biti gori. Ali Yuki ce biti puno gori nego sta je u VCARBu. Svatko tko dode iz te ekipe u Red Bull , bude gori.
Dali je poslije Riccija opce bio koji drugi vozac da nije najuren zbog losih izvedbi ?

Na kraju. Malo se slazem sa svima. Mali postotak mene misli da je mozda ipak prerano doslo do smjene ( dali je to neki rekord ? ) , drugi dio mene je svjestan da je bila totalna katastrofa u prve 2 utrke. Opet , Yuki je sad u nekoj formi zivota , izgleda. To se treba iskoristiti dok je trenutak.
A Boze moj , lako se za 4-5 utrka opet presalta neki vozac , nikakav problem njima :)
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Dobro je, ovaj put su reagirali na vrijeme a ne kao sa perezom godinu dana prekasno, ako ne i dvije.

Bit ce zanimljivo vidjeti koliko ce Yuki zaostajati za Maxom.

Za Red Bull je ovo kljucno jer u ovako izjednacenoj sezoni drugi ako je dobar mogli bi igrati za 1-3 u konstruktorima a da su zadrzali Lawsona ili Pereza i tako zanemarili taktiku te igrali bi za raju i zavrsili zna se gdje :)

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Max Verstappen
Grah0 je napisao/la:
Sarma je napisao/la:Yuki dolazi Maxu, Lawson se vraća u RB
I šta kad se Yuki pokaže gore od Liama? Onda će opet momčad biti kriva jer šteluje bolid Maxu ili?
Ne moze biti gori od ovog, P20 je ipak zadnje mjesto na gridu.

Slijedece nadogradnje ce uraditi po Yukiju slika

Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ništa još nije službeno potvrđeno tako da još uvijek ne vjerujem u zamjenu jer smatram da je zamjena ovako rano u sezoni teška glupost.

Očito je bolid težak za vožnju i čisto sumnjam da će Tsunoda s njim napraviti nešto značajno više od Lawsona. Štoviše, očekujem da će u slučaju eventualne zamjene Lawson imati bolje plasmane u Toro Rossu od Tsunode u Red Bullu.

Prošla sezona je pokazala da su Lawson i Tsunoda sličan kapacitet vozača. Čak bih rekao da Lawson u nekoj perspektivi ima više potencijala od Tsunode.

A što se tiče Tsunodine dosadašnje sezone - ne vjerujem da je Tsunoda u formi života. Puno vjerojatnije je da je Toro Rosso u formi života.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Netko vrača drugi bolid RBa. :chill:
Zamjena nakon 2 utrke mi je bizarna, ali to je RB.
Taunoda će imati bolje rezultate nego Lawson. Ali to i dalje neće biti ono što RB očekuje.

Azavi
Karting
Karting
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Čak je HRT objavio vijest na svom teletextu
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Teletext?? Jos uvijek koristis teletext? Nisam ni znao da jos uvijek postoji i da se netko njime bavi ali to je HRT pa me ne cudi da u danasnje vrijeme netko jos uvijek dobija placu na racun teletexta :D

Zanji put sam ga vidio prije valjda 15 godina kad sam slucajno sjeo na daljinski pa stisnuo tipku za to cudo tehnike nekada.

Koristio ga nisam valjda 20 godina, mozda negdje u srednjoj dok sam se kladio pa da provjerim rezultate a kako se jos od srednje skole ne kladim mislim da ga nisam niti koristio jer ne vidim razlog zbog kojeg bih :)

Ipak, neka si nas podsjetio i na to cudo, da kada je dosao bilo je to zakon, cak je bilo onih stranica gdje su se objavljivali ljubavni oglasi i trazili cure/decki :D

ps: sorry za off ali morao sam :D

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
znam ljude koji koriste teletext preko mobitela za praćenje sportskih rezultata. :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: 27.03.2025., 08:19 Teletext?? Jos uvijek koristis teletext? Nisam ni znao da jos uvijek postoji i da se netko njime bavi ali to je HRT pa me ne cudi da u danasnje vrijeme netko jos uvijek dobija placu na racun teletexta :D

Zanji put sam ga vidio prije valjda 15 godina kad sam slucajno sjeo na daljinski pa stisnuo tipku za to cudo tehnike nekada.

Koristio ga nisam valjda 20 godina, mozda negdje u srednjoj dok sam se kladio pa da provjerim rezultate a kako se jos od srednje skole ne kladim mislim da ga nisam niti koristio jer ne vidim razlog zbog kojeg bih :)

Ipak, neka si nas podsjetio i na to cudo, da kada je dosao bilo je to zakon, cak je bilo onih stranica gdje su se objavljivali ljubavni oglasi i trazili cure/decki :D

ps: sorry za off ali morao sam :D
:rofl: :rofl:
Ma neaka je off.
Baš se nasmijah.
zekohonda je napisao/la: 27.03.2025., 09:10 znam ljude koji koriste teletext preko mobitela za praćenje sportskih rezultata. :klanjam:
To je level iznad od onog kad djed tipka "+" tipku za kanale na daljinskom, klik po klik, da bi došao do svog omiljenog programa koji je na broju 97. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
slika

Svaka čast, veliko postignuće Red Bulla :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jest da je zadnjih godina utrka značajno više već prije.
Ali ovo postignuće mi je pogotovo veliko kad se uzme u obzir to što nisu dio Formule 1 od početka 21. stoljeća i da su se uključili tek nakon godina Ferrarijeve dominacije. A uz to, period otkad su u Formuli 1 obilježen je s 6-7 godina Mercedesove dominacije, tj. neviđenom u F1 dotad i zasad.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Realno izbjegli su dominaciju Williamsa, McLarena i Ferrarija. Tako da im to samo ide u prilog, a ne kao otegotna okolnost.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡