Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nema, no money no honey. 

-
darkan
- Baniran
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: đenson baton
Ne znam ako je netko mislio na mene buduci da mi je obrisan zadnji komentar ali nemam pojma o cemu vi pricate...inace komentar mi je nepotrebno obrisan, zapravo ako je obrisan moj onda je trebao i onaj od frantica ako se ne varam jer je to cisti spamerski komentar sto uostalom mozete i vidjeti na minusicima
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@darkan: ostavi ti nama administorima da brišemo, ti se pobrini da su tvoji komentari kvalitetni i miran si. 
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
evo darkan opet briljira. na 'Rosberg osvojio pole position' trenutno je pola njegovih komentara. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Blesavi komentari izbrisani, darkan baniran.
- Lady
- GP3
Moram vas malo kritizirat...
Danas je bila utrka i izašlo je brdo članaka, vrlo zanimljivih intervjua nakon utrke a vi uopće ne stavljte ništa novo na portal.....
Ne možete samo stavit članak ''Rosberg pobjednik VN Rusije...'' i to je to.....
Nemojte me krivo shvatit jer ovo pišem za dobrobit ovog portala.
Evo samo jedan mali primjer... Horner je iskritizirao Kvyata i rekao kako je uništio utrku i ekipi i Vettelu..., a vi ništa. To su itekako zanimljive vijesti i trebate ih stavljat na portal.
I onaj osvrt Ricciarda koji se itekako obrušio na Kvyata, gdje je čak rekao da mu nije jasno gdje je to Kvyat krenuo kad su čak 3 bolida bila ispred njega i da nije bilo sigurno mjesta za prolaz....
Danas je bila utrka i izašlo je brdo članaka, vrlo zanimljivih intervjua nakon utrke a vi uopće ne stavljte ništa novo na portal.....
Evo samo jedan mali primjer... Horner je iskritizirao Kvyata i rekao kako je uništio utrku i ekipi i Vettelu..., a vi ništa. To su itekako zanimljive vijesti i trebate ih stavljat na portal.
I onaj osvrt Ricciarda koji se itekako obrušio na Kvyata, gdje je čak rekao da mu nije jasno gdje je to Kvyat krenuo kad su čak 3 bolida bila ispred njega i da nije bilo sigurno mjesta za prolaz....

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Svjesni smo toga, ali fali goriva, a Ante i ja smo zadnjih mjesec dana prilično zauzeti obavezama, tako da se jednostavno ne stigne.
Slobodno se može donirati ili pripomoći portalu u nekakvom drugom obliku, nećemo se ljutiti.
Slobodno se može donirati ili pripomoći portalu u nekakvom drugom obliku, nećemo se ljutiti.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Ja mislin da bi to dosta razvodnilo raspravu u komentarima kad ima previše članaka, a mi ionako to sve rekapituliramo na forumu.Lady je napisao/la:Moram vas malo kritizirat...
- Lady
- GP3
Ok. Shvaćam....Explorer je napisao/la:Svjesni smo toga, ali fali goriva, a Ante i ja smo zadnjih mjesec dana prilično zauzeti obavezama, tako da se jednostavno ne stigne.

Bez ljutnje, samo sam bila dobronamjerna....

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nije nije ljutnja, već da obrazložim da ljudi znaju što se događa. Nije da se neda meni i Anti, nego je baš neki turbo period u životu, nikako da se malo smiri pa da se primimo portala. Jedino nam ostaje nada 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
vidim da je pobrisano par postova iz nogometnog topica. je li pao i koji ban? 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bude ćaća zvao opet LMAOzekohonda je napisao/la:vidim da je pobrisano par postova iz nogometnog topica. je li pao i koji ban?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Upozorenje zasad 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ćaća već čisti pušku.MrDoomroom je napisao/la:Bude ćaća zvao opet LMAOzekohonda je napisao/la:vidim da je pobrisano par postova iz nogometnog topica. je li pao i koji ban?

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ne, pa očigledno čovjek više ne može reč svoje mišljenje da več stigne upozorenje za navodni rasizam. Haha. Bože sačuvaj. A što se tiče rasizma on je dio konzervativne politike isto kao što je multikulturalizam liberalne. Zato forum postoji da se izmjenjuju mišlja, jel tako ljudi moji?

Po meni ovaj forum treba imati određenija pravila šta se dopušta šta ne.

Po meni ovaj forum treba imati određenija pravila šta se dopušta šta ne.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
[ link do slike ]hattrick je napisao/la:Ćaća već čisti pušku.MrDoomroom je napisao/la:Bude ćaća zvao opet LMAOzekohonda je napisao/la:vidim da je pobrisano par postova iz nogometnog topica. je li pao i koji ban?