VN Bahreina 11-13.4.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Norris koji si ti idiot haha.

GR propišao krv. Svaka čast. Izgleda da jedino Mercedes ima kakve takve šanse ove godine.

Sainz ispred Hamiltona :chill:

Iza Norrisa starta Max. :kokice:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dobar krug Oscara
Lando :facepalm:
Bravo Gasly, pa i Čarli
Benz je brz, barem u jednom krugu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Piastri, čuva obraz Mclarena, barem danas... Norris loš, malo je reći, Gasly ispred njega :facepalm:
Russell odlican, a i Leclerc :thumbs:

Sainz P8 na kraju, teško je moglo bolje danas :)
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 12.04.2025., 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kakav papak Lando
Bravo Charles samo pola sekunde :trep:
Bravo Antonelli i Gasly
Zadnja izmjena: Sarma Verified, dana/u 12.04.2025., 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kad se sjetim dana kada je Norris rekao u sali za Vettela da mu je bolje da se koncentrira na voznju, a ne na nabrajanja svjetskih prvaka…

Hamilton i on razocarenje kvalifikacija.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ohoho, kakve kvalifikacije :lolz:
A sad da čujemo što kažu stručnjaci u komentarima :kokice:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hamiltonu se treba zahvaliti nakon 2025. Katastrofa.

Norris isto sa svojim glupostima u kvalama...Leclerc i Russell odlični!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Sredio Piastri Norrisa opako danas. Ili se Norris sredio sam, klasično. Russell žestoko, a bome i Gasly. Možda je Gasly i najviše izvukao zapravo. Sainz ispred Albona napokon, a Leclerc otpuhao Hamiltona za kojeg doduše nemam pojma zašto je od jednom toliko zakasnio, možda je i on imao grešku.
"What a little star." May 26, 2012.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
A moj Lando... Piastri, Leclerc, Russell, Antonelli. :thumbs:

Gasly, svaka čast. Vidi se na kraju da je guštao voziti ovaj Alpine.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Gaslyju i Leclercu je uvijek ležala ova staza.
slika

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 4 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
Odlicne kvale.
Norris klasicni stuc kad najvise treba.
Hamilton dosta lose.
Mercedes izgleda odlicno.
Bit ce zanimljiva utrka sutra, samo da Leclerc prodje Russela na startu inace sumnjam da ce ikada. :cheer:

zelot
Formula 1
Formula 1
ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...

ili njega u rbr ili maxa k njemu u merc.. sve ostalo je njah..

mozda bi leclerc usao u jednadzbu al na duze staze mislim da i leclerc gubi od obojice...

piastri se jos mora dokazati ali ne mislim (trenutno) da ima za izazvati maxa i russella...

na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje

edit: da, hamilton los vec duze vremena.. mislim cak da za onaj sprint nije uopce bio legalan, ono je bila ocita anomalija i lec ga u q3 dobija poprilicno skolski...

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Citam sad nesto, je li moguce da je Hulkenbergov ponisteni krug bio iz Q1 pa ga bacaju na 16. mjesto unatoc tome sto je ipak sudjelovao u Q2 zbog zakasnjele reakcije…Jel radi tko u tom sudenju?

Frantic
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...

mozda bi leclerc usao u jednadzbu al na duze staze mislim da i leclerc gubi od obojice...

piastri se jos mora dokazati ali ne mislim (trenutno) da ima za izazvati maxa i russella...

na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje slika
Čarli je no.2, kakav Đorđe.
Pa zar ne vidiš da je Benz brz.
Gledaj gdje je Andrea.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Šta je sad veliki Lando napravio?

Zbagy
Karting
Karting
zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...

na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje slika

edit: da, hamilton los vec duze vremena.. mislim cak da za onaj sprint nije uopce bio legalan, ono je bila ocita anomalija i lec ga u q3 dobija poprilicno skolski...
I slazem i ne slazem se s tobom. :chill:
Svaka cast Russellu na 2. poziciji, ali po meni je impresivnije da Antonelli kao rookie ima samo 2 desetinke zaostatka.
Ocito je da je ovaj Mercedes dosta brz, ali mislim da ima par vozaca izmedju Maxa i njega sto se tice vozqckih sposobnosti.
Iako, koliko god se slazem da je antipatican do bola, ima veliku konstantu i daje sigurnost timu koja se dosta cijeni.
Zadnja izmjena: Zbagy, dana/u 12.04.2025., 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zbagy
Karting
Karting
Grah0 je napisao/la: 12.04.2025., 19:28 Šta je sad veliki Lando napravio?
Ukakio kad je najmanje trebalo.

zelot
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:

Čarli je no.2, kakav Đorđe.
Pa zar ne vidiš da je Benz brz.
Gledaj gdje je Andrea.
Zbagy je napisao/la:

I slazem i ne slazem se s tobom. :chill:
Svaka cast Russellu na 2. poziciji, ali po meni je impresivnije da Antonelli kao rookie ima samo 2 desetinke zaostatka.
Ocito je da je ovaj Mercedes dosta brz, ali mislim da ima par vozaca izmedju Maxa i njega sto se tice vozqckih sposobnosti.
Iako, koliko god se slazem da je antipatican do bola, ima veliku konstantu i daje sigurnost timu koja se dosta cijeni.
obojici, uz duzno forumasko postovanje,

russell roka od prvog dana i od njegovog dolaska lik radi posao.. i to jako dobro..

da, mislim da je brzi od leclerca i svih ostalih izuzev maxa, a i to mislim da bi max dobio, da, ali na knap jer ovaj ima i one druge kvalitete, nazovimo ih prgavost ili engleski lobi.. kaj god, ali tu su..

nista navijacki jer mi je daleko omrazenij od oba mclarenovca, ferrarijevca, rbr-ovca i skoro cijelog grida ali lik je opak.

Nije ni meni lako priznat ovo ali moram...

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

Piastri će se dokazati. Šuti i radi i veći je materijal za prvaka nego nježni i očito uspaničareni Lando. Doduše, na Landa su i mediji i Britanija stavili ogroman teret i proglasili ga prvakom na prvom treningu u Australiji ali ono, svejedno, meni je Piastri baš bolji.

Što se tiče Russella, mislim da je on prvi do Maxa ali na nivou Maxa jednostavno na trenutnom gridu nije nitko.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
@zelote
Strongly agree to disagree
Pogledaj njegove "dobre" vikende od početka 2022., pa do danas....., pa pogledaj kakav je zapravo bio Benz taj vikend. Ok, poštujem što je (generalno) bio bolji od Lewisa.
Međutim, rijetko kada je dospio na više mjesto nego što mu je bolid dopuštao, osim nekom srećom (Austrija 2024.) ili taktikom jedne promjene guma manje.

Čarli je jači u jednom krugu, u najgorem slučaju je podjednako brz j trci na dužim stintovima, prgav (po potrebi) a što se tiče grešaka, bome, imao ih je i Russell (2x Singapur zaredom, ono iza Alonsa,....)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡