GR propišao krv. Svaka čast. Izgleda da jedino Mercedes ima kakve takve šanse ove godine.
Sainz ispred Hamiltona

Iza Norrisa starta Max.

Čarli je no.2, kakav Đorđe.zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...
ili njega u rbr ili maxa k njemu u merc.. sve ostalo je njah..
mozda bi leclerc usao u jednadzbu al na duze staze mislim da i leclerc gubi od obojice...
piastri se jos mora dokazati ali ne mislim (trenutno) da ima za izazvati maxa i russella...
na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje![]()
I slazem i ne slazem se s tobom.zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...
mozda bi leclerc usao u jednadzbu al na duze staze mislim da i leclerc gubi od obojice...
piastri se jos mora dokazati ali ne mislim (trenutno) da ima za izazvati maxa i russella...
na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje
edit: da, hamilton los vec duze vremena.. mislim cak da za onaj sprint nije uopce bio legalan, ono je bila ocita anomalija i lec ga u q3 dobija poprilicno skolski...
Frantic je napisao/la:Čarli je no.2, kakav Đorđe.zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...
na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje![]()
Pa zar ne vidiš da je Benz brz.
Gledaj gdje je Andrea.
obojici, uz duzno forumasko postovanje,Zbagy je napisao/la:I slazem i ne slazem se s tobom.zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...
na stranu sto je russell antipatican do bola ali brzinu ima toliku da bih prvi volio da je ima manje
edit: da, hamilton los vec duze vremena.. mislim cak da za onaj sprint nije uopce bio legalan, ono je bila ocita anomalija i lec ga u q3 dobija poprilicno skolski...![]()
Svaka cast Russellu na 2. poziciji, ali po meni je impresivnije da Antonelli kao rookie ima samo 2 desetinke zaostatka.
Ocito je da je ovaj Mercedes dosta brz, ali mislim da ima par vozaca izmedju Maxa i njega sto se tice vozqckih sposobnosti.
Iako, koliko god se slazem da je antipatican do bola, ima veliku konstantu i daje sigurnost timu koja se dosta cijeni.
Piastri će se dokazati. Šuti i radi i veći je materijal za prvaka nego nježni i očito uspaničareni Lando. Doduše, na Landa su i mediji i Britanija stavili ogroman teret i proglasili ga prvakom na prvom treningu u Australiji ali ono, svejedno, meni je Piastri baš bolji.zelot je napisao/la: 12.04.2025., 19:22 ovaj george je opasno brz.. bez zajebancije, vjerojatno najbrzi poslje maxa tj najblizi maxu...
edit: da, hamilton los vec duze vremena.. mislim cak da za onaj sprint nije uopce bio legalan, ono je bila ocita anomalija i lec ga u q3 dobija poprilicno skolski...