Kao što napisa @Zbagy, bude normalan i suh vikend, sa 3 FPa, bez sprinta, zapaljene trave, crvenih zastava i Safeta, te na stazi na kojoj se može preticati.
BTW, Bahrein mi je jedna od najboljih "novokomponovanih istočnih" staza (uz Maleziju i Tursku, kojih na žalost, nema u kalendaru).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 08.04.2025., 09:07
Hvala @Alene
Kao što napisa @Zbagy, bude normalan i suh vikend, sa 3 FPa, bez sprinta, zapaljene trave, crvenih zastava i Safeta, te na stazi na kojoj se može preticati.
BTW, Bahrein mi je jedna od najboljih "novokomponovanih istočnih" staza (uz Maleziju i Tursku, kojih na žalost, nema u kalendaru).
Često pruža odlične utrke zadnjih godina (2019., 2021., 2022.), a dobro će doći i jedna utrka u popodnevnom terminu.
Maaaaaaalko ce mi postati drazi Ferrari od ovog vikenda.
Jer podrzava i daje priliku jednom nasem balkancu. Ispisuje se povijest na prvom treningu. To je bas bas ogromna stvar.
Ali i dalje ocima crveni bolid nemogu vidjeti haha
F12000 je napisao/la: 11.04.2025., 03:12
Dva vozača balkanskih korijena nastupaju ovaj vikend: Beganovic i Drugovich.
Otkud Drugovich porijeklom sa Balkana????
Jeste, ali tanko je to skroz.
Jedan od četiri Felipeova pradjeda ima hrvatsko porijeklo (onaj čije prezime nosi). A i taj je rođen u Beču i sam Felipe kaže da je Austrijanac, a odrastao je u Trstu.
Veći je Balkanac Marco Andretti, da ne govorim za Michaela, a Mario je rođeni, jel?
Bill Vukovich je također "prvo koljeno" svoje porodice, rođeno u SADu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.