Bravo za Yukija i Albona.
Ferrari razocaranje.
Mclaren cilu prednost napravi u trecem sektoru.
Po meni uz kisu, mozda i najvecu sansu za pobjedu dajem Maxu.
pero iz bukurešta je napisao/la: 15.03.2025., 06:53
Red Bull se muči, Rd Bull ovo, Red Bull ono...
Verstapen ljubičasti....
Max izvlači najviše iz bolida, Lawson ne može ni blizu, ako ovako bude do sredine sezone očekujem promjenu vozača.
možda nakon 4-5 vozača nije do vozača koliko do bolida prilagođenom Maxu.
To je stari mit. Newey je sam potvrdio da ekipa uvijek napravi teoretski najbrži bolid koliko znaju i umiju, pa onda na temelju feedbacka vozača ide rad na setupu. Čini mi se da je Palmer u pravu kad kaže da je Racing Bulls danas bio bolji bolid od Red Bulla. Tsunoda na 2 desetinke od Verstappena je solidan dokaz u prilog toj tvrdnji.
Mrgud je napisao/la: 15.03.2025., 07:08
I da, bravo Yuki. Ukoliko odnos snaga Lawson-Yuki se nastavi ovako, moglo bi doći do zamjene i nakon 4-5 utrka.
Da. Hadjar ce dobiti mjesto
Nema Yukiju Red Bulla dok je Marko tamo
Jbte, Charles nije ni završio zadnji pokušaj
Zaboravih pohvalit i Yukija
Uz kišu, sutra tipujem na Maxa
Šta kaže Lando za Ferrari?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 15.03.2025., 07:12
Ja se odbijam sekirati do utrke.... Možda ispadne da je Lando bio u pravu
Frantic je napisao/la: 15.03.2025., 07:12
Ja se odbijam sekirati do utrke.... Možda ispadne da je Lando bio u pravu
Eto to su prvi znakovi oboljenja hehe.
Najgore je što će sutra padati kiša pa zapravo nećemo ništa novo saznati do druge utrke.
Moja je pretpostavka da su u utrci bolji i da je danas moglo bolje, ali da su i dalje iza Red Bulla i Mercedesa. U korist Ferrariju može ići lako moguća loša forma drugih vozača spomenutih ekipa, uz odličan razvoj kroz sezonu tipa McLaren prošle godine. Što je kod Ferrarija vrlo mala šansa. Pogotovo sada kad im je bolid bitno drugačiji i još će barem 2 mjeseca "učiti".
S obzirom da je sutra najavljena kiša, moglo bi se onda pričekati sa SJEKIRAnjem do kraja druge trke.
Koja je to dijagnoza?
Pitam za prijatelja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:S obzirom da je sutra najavljena kiša, moglo bi se onda pričekati sa SJEKIRAnjem do kraja druge trke.
Koja je to dijagnoza?
Pitam za prijatelja.
Ma opušteno.
Ako ništa, ovi nesposobnjakovići iz McL-a su zaključali prvi red.
Ovo sutra Max uzima lagano, Ferrari P2 i P3.