Poslednji put kad je bilo mokro u utrci, dobili smo triler, i to 2010. godine▼Zbagy je napisao/la: 11.03.2025., 09:01 Samo da update-am vremensku prognozu. Izgleda da je kiša sigurna u nedjelju, s velikom mogučnošću za kišom i u subotu.
Moglo bi ovo biti jedno od uzbudljivijih otvaranja sezone.
Baš me zanima kako će svi debitanti proći u kišnim uvjetima i tko će ''preživjeti'' prvi zavoj. Zapravo, pitanje je u koga će se Stroll skucati.
Mislim da mi nece sliku ubaciti, pa prilažem link dok ne skuzim kako ovo funkcionira.
Vremenska prognoza
![]()
2010. je F1 bila normalna i vodili su je relativno normalni ljudi. To više nije slučaj.Alen13ASC je napisao/la: 11.03.2025., 18:36Poslednji put kad je bilo mokro u utrci, dobili smo triler, i to 2010. godine▼Zbagy je napisao/la: 11.03.2025., 09:01 Samo da update-am vremensku prognozu. Izgleda da je kiša sigurna u nedjelju, s velikom mogučnošću za kišom i u subotu.
Moglo bi ovo biti jedno od uzbudljivijih otvaranja sezone.
Baš me zanima kako će svi debitanti proći u kišnim uvjetima i tko će ''preživjeti'' prvi zavoj. Zapravo, pitanje je u koga će se Stroll skucati.
Mislim da mi nece sliku ubaciti, pa prilažem link dok ne skuzim kako ovo funkcionira.
Vremenska prognoza
![]()
.......
Nemam ništa za reć nego ovaj "dodi napalm" nadimak mi je poznat još tamo iz 2006 , s početaka nekih foruma u Hrvatskoj,i nismo se slagali jer nisam cjenio MS-a.. drago mi je da si živ još uvijek čovječe..
Ja bi samo uzeo Russella kao neki benchmark. Potonji je dobio Lewisa 2-1, ja ne verujem da je Russell lošiji od Leclerca, stoga ja očekujem da Leclerc dobija Lewisa po defaultu. Totalno objektivno kuckam.BatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:36 Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput slušam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
Zašto je Ante toliko uvjeren da je Lecerc bolji od Lewisa?
Ja sam uvijek anti protivan i ne volim ni MS-a ni Lewisa,ali brate mili..105 pobjeda i 7 titula..Leclerc.. koliko uopće ima pobeda u već 150 utrka ?
Silverstone 2021...daj..morao si uzet tu utrku ako si dobar...nisi..onda nisi ti taj..to mi sad ovak napamet palo
Navijač sam Ferrarija. Nikad nisam volio Lewisa pa prema tome smatram da će Leclerc biti odličanBatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:36 Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput slušam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
Zašto je Ante toliko uvjeren da je Lecerc bolji od Lewisa?
Ja sam uvijek anti protivan i ne volim ni MS-a ni Lewisa,ali brate mili..105 pobjeda i 7 titula..Leclerc.. koliko uopće ima pobeda u već 150 utrka ?
Silverstone 2021...daj..morao si uzet tu utrku ako si dobar...nisi..onda nisi ti taj..to mi sad ovak napamet palo