VN Australije 14.3-16.3.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Dobro jutro svima,

najiscekivanij tjedan je napokon poceo

Hvala na otvaranju teme...

neka show pocne

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
pohvale alenu za otvaranje, trug oko fontova i svega.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Veliki pozdrav Alene :pivo: & pohvale za otvaranje :thumbs:
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Svaka ti dala Alene, prelijepo otvaranje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Poranio, zoru prevario
Hvala na otvaranju :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Brojimo sitno, a tebi Alene tužba zbog aktiviranja mog OKP-a :mrgreen:
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Krenulo je i to , napokon. Odmah dizanje ujutro , a neki su vec i budni tada. Odlicno.

Hvala imenjace na otvaranju , ziv bio !
slikaslika slika

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 3 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
Hvala na otvaranju! :pivo:
Uzbudljivo rano ustajanje za pocetak sezone.
Jedino susjedi nece bas bit uzbuđeni, kad krene deranje. :P

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
@monkeyseat :bonk: :rofl:

______

Hvala svima, baš sam uzbuđen zbog prve trke. Toliko pitanja... nema veze što ćese moj Nando boriti da ne ispadne iz Q1 ali ono u vrhu će biti dosta uzbudljivo :cheer:
slika

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 3 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
Samo da update-am vremensku prognozu. Izgleda da je kiša sigurna u nedjelju, s velikom mogučnošću za kišom i u subotu.
Moglo bi ovo biti jedno od uzbudljivijih otvaranja sezone.
Baš me zanima kako će svi debitanti proći u kišnim uvjetima i tko će ''preživjeti'' prvi zavoj. Zapravo, pitanje je u koga će se Stroll skucati.

Mislim da mi nece sliku ubaciti, pa prilažem link dok ne skuzim kako ovo funkcionira.

Vremenska prognoza
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Jedino što se zna je da je Mklrn brz, a koliko brz niko nezna. Za ostale se nezna ni dali su brzi za prva 4 mesta

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Zbagy je napisao/la: 11.03.2025., 09:01 Samo da update-am vremensku prognozu. Izgleda da je kiša sigurna u nedjelju, s velikom mogučnošću za kišom i u subotu.
Baš me zanima kako će svi debitanti proći u kišnim uvjetima i tko će ''preživjeti'' prvi zavoj. Zapravo, pitanje je u koga će se Stroll skucati.

Mislim da mi nece sliku ubaciti, pa prilažem link dok ne skuzim kako ovo funkcionira.

Vremenska prognoza
slika
Poslednji put kad je bilo mokro u utrci, dobili smo triler, i to 2010. godine▼

slika

slika

Dopada mi se što je Melbourne baš prva trka sezone, meni lično jako smeta što recimo Bahrain nema Endurance Layout kao rutu za testiranja a GP rutu za utrke. To pričam zato što timovi na VN Bahreina imaju mnogo podataka pa utrke nisu toliko zanimljive.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Alen13ASC je napisao/la: 11.03.2025., 18:36
Zbagy je napisao/la: 11.03.2025., 09:01 Samo da update-am vremensku prognozu. Izgleda da je kiša sigurna u nedjelju, s velikom mogučnošću za kišom i u subotu.

Vremenska prognoza
slika
Poslednji put kad je bilo mokro u utrci, dobili smo triler, i to 2010. godine▼

.......
2010. je F1 bila normalna i vodili su je relativno normalni ljudi. To više nije slučaj.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Dodi napalm
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Schumacher
Još malo...
;)
Never give up, never surrender.

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 8 mj
Navija za: Fisichellu
Dodi napalm je napisao/la: 11.03.2025., 20:07 Još malo...
;)
Nemam ništa za reć nego ovaj "dodi napalm" nadimak mi je poznat još tamo iz 2006 , s početaka nekih foruma u Hrvatskoj,i nismo se slagali jer nisam cjenio MS-a.. drago mi je da si živ još uvijek čovječe..

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 8 mj
Navija za: Fisichellu
Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput slušam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
Zašto je Ante toliko uvjeren da je Lecerc bolji od Lewisa?
Ja sam uvijek anti protivan i ne volim ni MS-a ni Lewisa,ali brate mili..105 pobjeda i 7 titula..Leclerc.. koliko uopće ima pobeda u već 150 utrka ?
Silverstone 2021...daj..morao si uzet tu utrku ako si dobar...nisi..onda nisi ti taj..to mi sad ovak napamet palo

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
BatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:36 Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput slušam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
Ja sam uvijek anti protivan i ne volim ni MS-a ni Lewisa,ali brate mili..105 pobjeda i 7 titula..Leclerc.. koliko uopće ima pobeda u već 150 utrka ?
Silverstone 2021...daj..morao si uzet tu utrku ako si dobar...nisi..onda nisi ti taj..to mi sad ovak napamet palo
Ja bi samo uzeo Russella kao neki benchmark. Potonji je dobio Lewisa 2-1, ja ne verujem da je Russell lošiji od Leclerca, stoga ja očekujem da Leclerc dobija Lewisa po defaultu. Totalno objektivno kuckam.
slika

Deniky
Karting
Karting
S nama već: 1 god
BatteryVolttas je napisao/la: 11.03.2025., 22:36 Dok mrdam tu po laptopu bez veze, usput slušam neki Antin podcast na AutoMarket.hr..
Navijač sam Ferrarija. Nikad nisam volio Lewisa pa prema tome smatram da će Leclerc biti odličan

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ne znam kakve veze ima 7 titula i 105 pobjeda sa TRENUTNOM formom. :neznam: :misli:
Imao je Lewis istih 7 titula i u 3 sezone protiv Russella, pa je, sveukupno, izgubio u tom "duelu".
Bez obzira na razliku od 2 boda tokom 3 sezone.
Bilo je 697:695 u bodovima za Lewisa, ali sjetimo se Totovog i Russellovog oproštajnog poklona Lewisu u zadnjem krugu zadnje Lewisove trke za Mercedes.
Međutim, i da je Russell dobio u bodovima za 5,10 ili 20 bodova, nije bitno. Ostavio je bolji dojam od Lewisa, čak i uz neke usrane vožnje i greške (prvenstveno mislim na Russellovu sezonu 2023.).
A Lewis je u te tri sezone bio godinu, dvije i tri godine mlađi nego što je danas.
Stava sam da je, vjerovatno, još uvijek sposoban dobiti Leclerca, na čitavu sezonu.
Isto tako sam stava da su vrlo male šanse da se tako nešto dogodi.
Eventualno, uz neke pehove i nesreće za Leclerca, kazne, itd....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡