VN Abu Dhabija 06.12.-08.12.2024.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Hoće li Leclercu stavit novi motor, nove papuče, novo sve?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@pero hvala na ovim "uvećanjima" za izlazak sa staze
@Vlado
Charles nije klasa Maxa (i ovih koje se pobrojao da Max ide s njima u klasu).
Ali je najbolji iz klase Russell, Norris, Piastri, Sainz....
Nadam se da će propete konjine promijeniti Čarliju sve živo, poštelati set-up i da će startati iz boxa sa svježim motorom i ostalim komponentama, te usput izbjeći gužvu na startu.
@Vlado
Charles nije klasa Maxa (i ovih koje se pobrojao da Max ide s njima u klasu).
Ali je najbolji iz klase Russell, Norris, Piastri, Sainz....
Nadam se da će propete konjine promijeniti Čarliju sve živo, poštelati set-up i da će startati iz boxa sa svježim motorom i ostalim komponentama, te usput izbjeći gužvu na startu.
Naravno, ovo može značiti i samo to da Čarli može startati 19. ukoliko ništa ne budu dodatno čačkali, ne nužno i da su se u Ferrariju stvarno odlučili da ništa ne diraju i da će Čovjek fakat startat sa grida, kao 19.[Chris Medland] The FIA indicates Leclerc will start 19th rather than 20th due to the five-place grid penalty for Colapinto's gearbox infringement
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Frantic, sljedeća sezona za Charlsa je veliki test. Jer ako izgubi od starog Lewisa, neće to dobro izgledati za njega. Jer on je navodno supertalenat. A Lewis dolazi kod njega “kući”.
A ja bih sačekao sljedeću sezonu pa onda suditi Charls vs Oskar. Jer ipak on završava tek drugu sezonu, a izgleda da ima to “nešto”.
Ne mogu da pokažem prstom šta, ali uvijek je osjećaj kao da Charlsa nešto fali da bi bio stvarno vrh. Ne, ne ciljam na bolid.
A ja bih sačekao sljedeću sezonu pa onda suditi Charls vs Oskar. Jer ipak on završava tek drugu sezonu, a izgleda da ima to “nešto”.
Ne mogu da pokažem prstom šta, ali uvijek je osjećaj kao da Charlsa nešto fali da bi bio stvarno vrh. Ne, ne ciljam na bolid.

No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Na ovoj utrci zavrsava najvece i najuspjesnije partnerstvo u povijesti F1.. Merc i Lewis.. Englezici imaju pravi program vezano za ovo, cijeli tjedan..
Kako bi rekli credit where credit's due
Kako bi rekli credit where credit's due
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Neka se Oscar naredne sezone prvo pozabavi sa Landom (ako može), a za dalje ćemo vidjeti.
Da, nije kod Charlesa samo u pitanju bolid, nerijetko je to i do ekipe
, pit walla, strategija, handlanja vozača od strane šefova....
Glede njegovih grešaka, ne odstupa njihov broj toliko od broja Maxovih i/ili Lewisovih, samo što su ovi imali i bolide i ekipu i podršku, višestruki su šampioni pa im gledamo kroz prste i njihove greške manje primjećujemo ili ih se i ne sjećamo.
Da on ima titulu ili dvije, niko živ ne bi pominjao Francusku 2022. (iako mu ja to ne zamjerim, a niti je to imali ikakvog uticaja na kraju), ovako mu je redovno nabijaju na nos.
Kad su bolid i ekipa bili na visini zadatka, bio je i Charles, tj. isporučivao je.
Ono po čemu je (ja to ne sporim) Max ispred (ovo čak i ne važi za Lewisa) je to što on zna isporučiti i kad nije sve "baš onako kako bi on želio".
Da, nije kod Charlesa samo u pitanju bolid, nerijetko je to i do ekipe

Glede njegovih grešaka, ne odstupa njihov broj toliko od broja Maxovih i/ili Lewisovih, samo što su ovi imali i bolide i ekipu i podršku, višestruki su šampioni pa im gledamo kroz prste i njihove greške manje primjećujemo ili ih se i ne sjećamo.
Da on ima titulu ili dvije, niko živ ne bi pominjao Francusku 2022. (iako mu ja to ne zamjerim, a niti je to imali ikakvog uticaja na kraju), ovako mu je redovno nabijaju na nos.
Kad su bolid i ekipa bili na visini zadatka, bio je i Charles, tj. isporučivao je.
Ono po čemu je (ja to ne sporim) Max ispred (ovo čak i ne važi za Lewisa) je to što on zna isporučiti i kad nije sve "baš onako kako bi on želio".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
I ja, mislim da bi time više dobio. Pogotovo uz neki sudar na vrhu i SC. Treba ići na sve ili ništa. Zaista ne vidim razloga da to ne naprave, ali to je FerrariFrantic je napisao/la: 08.12.2024., 10:19

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Starta 19ti
Konji nisu stavili novi motor
Konji nisu stavili novi motor
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Trebali su sve promijeniti i staviti full race setup i krenut iz boksa na hardu.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Gledam prijenos i mnogi se čude zašto nisu startali iz boksa sa svim novim komponentama.
Kao možda da ne unište balans jer je Leclerc zadovoljan bla bla
Kao možda da ne unište balans jer je Leclerc zadovoljan bla bla
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakvi kreteni, ja ne vjerujem...
- Frantic
- Formula 1
Propete konjine

Ja sam 20% pretpostavljao da će startati iz boxa, a 100% da će startati sa grida
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Hvala Max
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Lec osmi....
Mora Sainz ganjat Norrisa
Trebo je Pisatri pazit! Max glavom kroz zid, a njima je bitno!
Mora Sainz ganjat Norrisa
Trebo je Pisatri pazit! Max glavom kroz zid, a njima je bitno!
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 08.12.2024., 14:08, ukupno mijenjano 1 put.