Udaljenost do prvog zavoja: 305m
Rekord staze: 1:22.109 (Max Verstappen, 2021, Q3)
Satnica
Petak:
FP1 - 10:30
FP2 - 14:00
Subota:
FP3 - 11:30
Q - 15:00
Nedjelja:
R - 14:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na žalo Grah0 to je pomalo borba klaunova. Apsolutno svi ishodi su mogući jer i McLaren vodi izdanak Ferrari škole....
Povoljan ishod za McL je vjerojatniji jednostavno zato jer 21 bod nije mala prednost.
U Ferrarijevu korist ide da Capo nije klaun, ali svi ostali na žalost još uvijek jesu.
Da , zadnja utrka , tko bi rekao.
Hvala Frantic na svim ovim otvaranjima .
Naravno , apsolutno se nadam da McLaren postane svjetski Formule 1.
Ako nista barem zbog ovih koji drvljem i kamenjem po McLarenu , a vec zaboravili da su u Ferrariju 17 puta veci jazavci nego u McLarenu
Grah0 je napisao/la: 04.12.2024., 17:38
@AlkY
Imaš pravo. Koji li stručnjak sad dade Arthuru mjesto za FP1, pogotovo kad još imaš šansu za titulu?
Vala baš
Stručnjaci
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Grah0 je napisao/la: 04.12.2024., 12:28
Jbt došli smo do kraja i ove sezone.
Hvala na temi.
Imam osjećaj da će ovi iz Papaya rules ispasti papci, i da će konjine uzeti konstruktorsku titulu.
Svi pričaju da je Noris bio blizu sa bodivima sa Maxom a niko ne računa da je Lecler samo 8 ( osam) bodova iza Norisa. 1-3 u pozicijama u korist Leclera i eto ,,princa,, iz Monte Karla sa vicešampionskim titulom( pa to je puno čoveče...)....
Alen13ASC je napisao/la: 04.12.2024., 18:46
Hvala na temi Frantiče samo grafički bi to trebalo lepše šalim se ofc.
Bujrum druže, otvaraj
Ja sam rekao da će mi otvaranja ići "po skraćenom postupku" (znaš ono, kad parlament usvaja zakon po skraćenom postupku).
Uglavnom imaju svi "bitni" elementi za trku.
Hvala u svakom slučaju (joke accepted)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Russell brutalno odgovorio Maxu, spominje sve živo od Maxa, Red Bulla, njihovih inženjera, Hornera, 2021. godinu... čak je i Wolff s njim na konferenciji...
Toto Wolff joined George Russell for his media session today and took issue with Christian Horner's claim of "hysterics" on Sunday, saying it "crosses a line."
On Horner: "Yapping little terrier. Always something to say."
"He's the biggest, most successful guy in the sport from the last couple of years," said Russell. "He can do what he wants in his own business, but when he starts throwing comments around like he did on Sunday night about me, I'm not just going to sit here and accept that."
A pazite ovo:
[Will Buxton on X] People have let him getaway with murder... He can't deal with adversity. Whenever things aren't going his way he lashes out with anger and violence (Russell on Verstappen)
A Ferdo, Hulk, K-Mag i $troll držali mobitel sva četvorica zajedno
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”