Red Bull Racing
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ja, uistinu želim - da to mjesto dobije Yuki. Bar pola godine za dokazivanje - neka bar jednu utrku razguzi Maxa.Tudum je napisao/la: 04.12.2024., 00:14 Volio bi da ga Yuki naslijedi, ali izgleda da ga Marko ne šmeka.
Prije će onaj bezveznjak Lawson dobiti mjesto.

Imam neki osjećaj od 61% da će dobiti tu priliku u 2025.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
George ili Lando. Ne znam koji je...... gori.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa realno već je sada Lawson pokazao više od Tsunode. Japanac ima težak karatkter , a nije se nešto pokazao kao brz vozač.wapi je napisao/la: 04.12.2024., 12:27 Meni Lawson nikako ne miriši. Pari mi se isti k'a George Russell.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ma kužim to, ali ne znam ludost Yukija mi je nekako simpatična. Volim takve nezlobne oriđinale u F1. Lawson mi izgleda kao proračunati šupak, koji će možda jednom biti vrhunski vozač, ali nikad neće biti simpatičan.
Naravno ovo je sport u kojem simpatičnost ne bi trebala igrati ulogu nego isključivo brzina, pa....
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Po čemu si zaključio da je Lijam bezveznjak?Tudum je napisao/la: 04.12.2024., 00:14 Volio bi da ga Yuki naslijedi, ali izgleda da ga Marko ne šmeka.
Prije će onaj bezveznjak Lawson dobiti mjesto.
Sta je to Juki pokazao za ove godine u F1? Nista sem da je dobio Rikarda. Jedino vrijedno paznje. Nakon prošle sezone, i ni on sam ne zna kako je dobio mjesto za ovu sezonu. Da je pravde bilo Lijam bi ga trebao zamjeniti za ovu sezonu.
Govoriti Lijamu da je bezveznjak pored Jukija. Nebuloza. Cisti idiotizam.

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Moj brate, ne znam sto bih ti rekao na to... Juki koliko sezona vozi jos nista nije pokazao. Lijam vozi ukupno 7,8 trka. Od toga 3,4 trke kada je mjenjao Rikarda, prosle sezone. Nema kontinuitet trkanja u f1. Ali svakako vise obecava no Juki. I vise ima da pokaze no Juki. Sto i nije toliko tesko.
Ali kako god. Svak ima pravo na misljenje. Glupo je sada na svaku odgovorati i ulazit u polemiku. Ali da mislim da grijesis, mislim.
Ali kako god. Svak ima pravo na misljenje. Glupo je sada na svaku odgovorati i ulazit u polemiku. Ali da mislim da grijesis, mislim.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Još će se na kraju odlučit za wingmana Bottasa.
"What a little star." May 26, 2012.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ima li šta novo za Pereza?
Jel odlazi konačno ili šta?
Jel odlazi konačno ili šta?
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mislim da ce Red Bullov glavni zadatak biti ne traziti zamjenu za Pereza vec svim silama zadrzati Maxa. Cak i ako gurnu Lawsona u Red Bull pitanje je koliki ce to upgrade biti u odnosu na Pereza. Decko ima potencijala, agresivan je i bori se, ali i jako neiskusan jos. Danas im F2 kandidat, Hadjar kojeg su povezivali s VCARB-om, prosuo barem pokusaj za titulu na samom startu (osim ako nije bio neki tehnicki kvar jer nisam popratio), a i iz do sada prilozenog cini se da je vatren na jeziku i u timskim odnosima. Yuki unatoc solidnoj sezoni daleko od onoga da se moze nazvati dostojnim kandidatom za glavnu momcad. Vidit cemo kako ce se ekipa snaci prve zime bez Neweya. Imali su vrlo izazovnu 2024. na svim frontovima.