Daniel Ricciardo

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Jednostavno rečeno da je DR3 bio pravi radnik a ne superstar, nebi ni do sveg onog rasula došlo. On je još uvek bio "taj" zaključno sa 2020. 21 su bili bljeskovi, Hulka je dobijao jer je Hulk, Hulk, da se ne lažemo. Lando ga uništavao kao onomad Max, a nova era 2022 je pokazala zapravo sve slabosti Daniela. Što je meni bizarnost, ako vidimo 2014. Bio je dobar u STR, došao u novu eru sa novim timom i deklasirao aktuelnog prvaka. Nisam siguran da li bi Jean-Eric postigao 3. pobede 2014 sezone.

2022 je bizarnost u tom kontekstu, sam sebe je deklasirao. Samo malo razmislite, stari Daniel sa Norisom danas! Zamislite!!! Pa Daniel bi sad bio barabar sa Maxom apropo poena. Stari Daniel i McLaren MCL38 :shock: Bahreinci bi rado isplatili masnu platu da kažem novom prvaku 2024 sezone.
slika

Braziliščanec Masa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 5 mj
Navija za: W, RIC
Da Ricci ima Magnussenove ili Albonove mršave statistike meni bi i dalje on bio najdraži vozač na gridu. Svaki vikend je donio svoju osobnost u Paddock. Bio je svoj, nije se pretvorio u PR aparatus kad bi mu stavili mikrofon pod kljukasti nos. Drugi su isto "bili svoji", ali su bili prepotentni šupci. Ricci je 1/1 good guy.

Gledam post race intervjue... sivilo, sivilo, PR BS, sivilo, floskule, R*I*C*C*I*A*R*D*O, sivilo, "for sure", sivilo, mutavi Stroll, PR BS, sivilo... sve do dvadesetog.

Kao ogromni bonus njegovoj osobnosti, čovjek je bio vrhunski vozač. Bio je začin utrkama dok je Mercedes dominirao, a Vettel prosipao prvenstva. Redefinirao je pojm "dive bomb". Danas to znači sudar, u njegovo doba to je bio "Danny Ric overtake".

Peak Ricciardo je po meni bila Kina 2018.

Vjerojatno neće osvanuti neka kolumna na portalu. Brzo ćemo zaboraviti suze u Singapuru i okrenuti se novim temama. Nije bitno, mi koji cijenimo Riccia zaboraviti ga nećemo nikada.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Braziliščanec Masa je napisao/la: 27.09.2024., 11:28 Vjerojatno neće osvanuti neka kolumna na portalu.
Neću ništa obećavati, ali ako budem imao vremena, napišem nešto tijekom ove pauze, bila mi je već ideja da natipkam koju :thumbs:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
croatic f1 je napisao/la: 27.09.2024., 12:09
Braziliščanec Masa je napisao/la: 27.09.2024., 11:28 Vjerojatno neće osvanuti neka kolumna na portalu.
Neću ništa obećavati, ali ako budem imao vremena, napišem nešto tijekom ove pauze, bila mi je već ideja da natipkam koju :thumbs:
Ajde neki podcast, jer Ante je nešto spominjao....... :misli:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Probat ćemo i to ostvariti :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Sretno mu bilo dalje u karijeri. Kad je bio na svom vrhuncu, bio je jako dobar vozac i jako brz. zabavan lik, pozitivan.. falit ce mi malo al sta sad...

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Dugo sam navijao za DR, šteta da odlazi, skroz ok lik. Nazalost krenulo je nizbrdo odlaskom u Reno, a ovi CashApp Diners kako vec mogli su ga držat do kraja sezone barem. Necu imat nista protiv ako njima krene nizbrdo, kao ni Red Bullu što je krenulo.

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Odličan vozač... nekoć bio. Teško objašnjiv pad forme i cjelokupan sunovrat karijere koji se nekako odvijao progresivno. Nema veze, pamtit ćemo neke bolje dane i vrhunska pretjecanja. Sretno dalje Daniel :pivo:

slika
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
F12000 je napisao/la:Odličan vozač... nekoć bio. Teško objašnjiv pad forme i cjelokupan sunovrat karijere koji se nekako odvijao progresivno. Nema veze, pamtit ćemo neke bolje dane i vrhunska pretjecanja. Sretno dalje Daniel :pivo:

slika
Nešto mislim da i nije teško objasniti sunovrat karijere.
Sva ta "slava", DTS, party powder i to je to manje više.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Solidna rekonstrukcija razloga Danielovog pada u performansama.

slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
dobar clip, zahvaljujem.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡