2022 je bizarnost u tom kontekstu, sam sebe je deklasirao. Samo malo razmislite, stari Daniel sa Norisom danas! Zamislite!!! Pa Daniel bi sad bio barabar sa Maxom apropo poena. Stari Daniel i McLaren MCL38

Neću ništa obećavati, ali ako budem imao vremena, napišem nešto tijekom ove pauze, bila mi je već ideja da natipkam kojuBraziliščanec Masa je napisao/la: 27.09.2024., 11:28 Vjerojatno neće osvanuti neka kolumna na portalu.
Ajde neki podcast, jer Ante je nešto spominjao.......croatic f1 je napisao/la: 27.09.2024., 12:09Neću ništa obećavati, ali ako budem imao vremena, napišem nešto tijekom ove pauze, bila mi je već ideja da natipkam kojuBraziliščanec Masa je napisao/la: 27.09.2024., 11:28 Vjerojatno neće osvanuti neka kolumna na portalu.![]()
Nešto mislim da i nije teško objasniti sunovrat karijere.F12000 je napisao/la:Odličan vozač... nekoć bio. Teško objašnjiv pad forme i cjelokupan sunovrat karijere koji se nekako odvijao progresivno. Nema veze, pamtit ćemo neke bolje dane i vrhunska pretjecanja. Sretno dalje Daniel![]()