Mrgud je napisao/la: 23.09.2024., 13:49
Norris je od Charlesa bolji u jedinoj kategoriji koja je bitna, a to je DOTD. A tako ce i ostati.
Tu mu nije ni Hamdo ravan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ahh da, ta čuvena Francuska. Najbolje da je objesio rukavice o klin nakon te utrke, tako da mu se to ne vadi svaki tren po potrebi. Drugi nisu ostajali u šljunku, sudarali se s momčadskim kolegama i ljubili zidove. Po tome je onda Alonso neupitni GOAT generacije 21. stoljeća.
blown diffuser je napisao/la: 22.09.2024., 17:57
Ako Max osvoji Ricci ostaje izgleda, ako ne osvoji odbacit će ga kao staru krpu.
https://twitter.com/RBR_Daily/status/1837862879782957468
Kada ga vidim ovdje, nekako mi vuče na očerapunu kokoš, a ne kao nekadašnji honeybadger ili tako nešto.
Nisam njegov, i on nije moj...... ali sada mi ga je žao.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
F12000 je napisao/la: 23.09.2024., 16:55
Ahh da, ta čuvena Francuska. Najbolje da je objesio rukavice o klin nakon te utrke, tako da mu se to ne vadi svaki tren po potrebi. Drugi nisu ostajali u šljunku, sudarali se s momčadskim kolegama i ljubili zidove. Po tome je onda Alonso neupitni GOAT generacije 21. stoljeća.
Pa evo vidim seru ovdje na forumu sto je Lando 2x zakacio zid, još tu Charlesa spominju, a on po tom pitanju najgori od top vozaca
Nisam pobornik Landa, ali mislim da se vozače previše kroz blato provlači ovdje. Nitko nije zaslužio neke epitete koji su uvredljivi prvenstveno za fanove tih vozača.
Njih same ionako nije ni briga što netko piše po internetu dok uživaju u svojim milijunima.
Nema ko šta "srat" što je debil:
1. iz čista mira 2x poljubio zid,
2. daleko naprijed, bez ikakvog pritiska,
3. u ubjedljivo najbržem bolidu na stazi,
4. nakon što je NAPOKON, iz 8. puta završio sa PPa prvi krug kao prvi,
5. po suhom,
6. bez problema sa bolidom,
i umalo prosuo 25 (+ 7 više za Maxa,, u tom slučaju) ukupno 32 boda.....,
kad je TO tako.
Ne može se porediti sa onom Francuskom i pored toga što je Charles čak izletio.
Lando može samo sanjati Charlesove predstave sa ne "by far" najboljim bolidima ž, sa "al pari" bolidima i slabijim bolidima, jer ustvari, Charles nikada nije ni vozio "by far" najbolji bolid.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
F12000 je napisao/la: 23.09.2024., 16:55
Ima u Leclercu, ono nešto. Stvarno je izniman talent. Ali se pomalo zalijenio u Ferrariju. Uspavao. Što će biti, sada, kada dolazi Lewis?
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Oduvace Luju ko Tornado! Ipak je 40 ljeta veliko za sportistu, pa i za profi vozaca! Hamilton donosi dodatni marketing (i ako to Ferrariju i nije previse potrebno). Da je Charles u ovom Mclarenu vec bi bio ispred Maxsa! Na zalost Ferrari jos uvijek nije sastavio pravi bolid. Uvjek nesto fali! Mislim da ce Ferrari sa Charlesom do kraja sezone uzeti bar jos dvije pobjede! Narocito kad McL zamjeni "propuh zadnje krilo"! Forza!
nelinjo je napisao/la: 25.09.2024., 07:49
Oduvace Luju ko Tornado! Ipak je 40 ljeta veliko za sportistu, pa i za profi vozaca! Hamilton donosi dodatni marketing (i ako to Ferrariju i nije previse potrebno). Da je Charles u ovom Mclarenu vec bi bio ispred Maxsa! Na zalost Ferrari jos uvijek nije sastavio pravi bolid. Uvjek nesto fali! Mislim da ce Ferrari sa Charlesom do kraja sezone uzeti bar jos dvije pobjede! Narocito kad McL zamjeni "propuh zadnje krilo"! Forza!
Nisam siguran, no sedmostruki prvak i dalje je "taj". Po kojim osnovama je Charles u trenutnom stanju bolji od Hamiltona, i na duže staze? Prelazimo u offtopic
Da se vratim na temu, iskreno mene je šokirala činjenica da je ovo prva ikad trka u Marina Bay bez SC. Čak ni žute zastave nije bilo. Čestitke Norrisu na pobedi, e ono je Norris koji je trebao biti kroz celu sezonu. Poređenja sa 2009 ne drže vodu, Seb tad nije pravio toliko grešaka a bio bi prvak da se vozilo 24 utrke.
Vrlo brzo ćemo viđeti ko je đe... nije daleko mart '25te. Ja imam osjećaj da Hamilton neće nista više donijeti nego Carlos. Za Charlesa imam opet drugi osjećaj od kako je došao u F1, da je jedan od najtalentovanijih i najboljih vozača na gridu... najviše zbog toga koliko je dominirao u mlađim kategorijama sa svim ovim konkurentima koji sada voze F1. Dečko je veliki talenat, samo mu treba konstantno dobar bolid.
nelinjo je napisao/la: 27.09.2024., 15:24
Vrlo brzo ćemo viđeti ko je đe... nije daleko mart '25te. Ja imam osjećaj da Hamilton neće nista više donijeti nego Carlos. Za Charlesa imam opet drugi osjećaj od kako je došao u F1, da je jedan od najtalentovanijih i najboljih vozača na gridu... najviše zbog toga koliko je dominirao u mlađim kategorijama sa svim ovim konkurentima koji sada voze F1. Dečko je veliki talenat, samo mu treba konstantno dobar bolid.
Za razliku od Carlosa, Lewis ima znanje/iskustvo osvajanja prvenstva. To je često presudno u tjesnim sezonama. Mislim da će možda imati prednost u kvalama , ali u utrci mislim da će Hamilton biti nešto bolji. Uostalom ne znamo koliko je ovaj ferrari dobar i koliko bi ogovarao Hamiltonovom stilu vožnje.