VN Singapura 20.09.-22.09.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Činjenica je da su Max, Lewis, Charles i Alonso radili rezultate i dok nisu sjedili u by far najbržem bolidu. Lando nije. I točka.

Kao što neće ni ove godine uzet Maxu titulu usprkos bolidu u kojem to jednostavno mora napravit.
"What a little star." May 26, 2012.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ako Max osvoji Ricci ostaje izgleda, ako ne osvoji odbacit će ga kao staru krpu. https://twitter.com/RBR_Daily/status/1837862879782957468
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: 22.09.2024., 16:59
LH44 je napisao/la: Češali su zidove i izlijetali u vodstvu i Vettel i Max i Hamilton, Senna ga je zakuco u Monaku ne znam šta serete odmah, momak je odradio odličnu trku i ganjao je najbrži krug cijelu trku i na kraju mu ovi šupci uzmu bod sa B timom jebem i njih i Torro Rosso i komplet Red Bull grupaciju
Šta je bilo Heat, što si toliko nervozan?
Neće vam taj bod ukrasti titulu, jer ako Lando ne osvoji titulu nek se sjeti A1 Ringa. Ili Silverstonea, a možda i Spa.
Ako ćemo realno nije ni Max odvezao sezonu vrijednu titule, nakon dominacije s početka sezone šta je pokazao? Sudarao se s kim je stigao, nije bio uopšte na nivou na dosta vikenda, na par njih je zbog okolnosti ugrabio bolji rezultat nego što je trebao, prošlu trku je imao bolid za pobjedu vukao se 20 sekundi iza vodećih dok je Perez bio cijelo vrijeme sekund ipo od lidera nadomak pobjede, čak ga je i Lando sa P15 obišao na kraju iako realno mu nije trebao biti ni blizu. Jako blijeda sezona Verstappena s obzirom da se radi o tro.. pardon dvostrukom prvaku svijetaslika
Hajd molim te pročitaj ovo što si napisao bez navijačkih naočara, ljebe dragi.
Ovakav nisi bio ni poslije Azera 2017.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 22.09.2024., 17:53 Činjenica je da su Max, Lewis, Charles i Alonso radili rezultate i dok nisu sjedili u by far najbržem bolidu. Lando nije. I točka.

Kao što neće ni ove godine uzet Maxu titulu usprkos bolidu u kojem to jednostavno mora napravit.
Charles???? :rofl:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pa evo čovjek postavlja respektabilna vremena u ovom motokultivatoru, što bi tek bilo da mu je jednu sezonu dati neki bolid sa savitljivim krilima i volanima na izvlačenje. Ali neka, još će neki stajati u stavu mirno kad izgovaraju ime Charles.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
F12000 je napisao/la: 23.09.2024., 00:49 Pa evo čovjek postavlja respektabilna vremena u ovom motokultivatoru, što bi tek bilo da mu je jednu sezonu dati neki bolid sa savitljivim krilima i volanima na izvlačenje. Ali neka, još će neki stajati u stavu mirno kad izgovaraju ime Charles.
:facepalm: :klanjam: :rofl:
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
Užario se internet što je Ricci odnio bod, likuje se što je Lando pustio Hamiltona 2021 u Austriji, a zaboravlja se ovo:

Šef momčadi Red Bulla Christian Horner zahvalio je Michaelu Schumacheru na njegovoj 'ljubaznoj' gesti predaje šestog mjesta Sebastianu Vettelu na kraju VN Brazila

Red Bull team boss Christian Horner has thanked Michael Schumacher for his 'gracious' gesture of handing sixth place to Sebastian Vettel at the end of the Brazilian Grand Prix

Such a great driver Michael.

https://www.autosport.com/f1/news/red-b ... 4/4462384/
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:
MSC je napisao/la: 22.09.2024., 17:53 Činjenica je da su Max, Lewis, Charles i Alonso radili rezultate i dok nisu sjedili u by far najbržem bolidu. Lando nije. I točka.

Charles???? :rofl:
Daj ba Heat, ne dipr.
Tvoj Lando u onoj kanti od SF1000H ne bi uspio ući u top 5 nikako, kamoli podije uzimati.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ljudi, spustite malo loptu za Charlesa.
I ja ga smatram boljim od Landa (za mene tu nema apsolutno nikakve sumnje).
Evo, npr. rekoše jučer na F1TV bio drugi najbrži u čistom zraku (iza Landa).
S obzirom šta je Lando jučer vozio, a šta Charles, i ako dodamo 2 Landove interakcije sa zidom "iz čista mira", više je pokazao od Landa.
Naravno, ne sumnjam da će se naći neka 3.14cajzla pa mu zamjeriti što nije mogao ispred Alonsa (i Hulka), u prvom stintu, i ispred Russella na kraju, iako realno, teško je bilo u tim situacijama, očekivati bilo kakve napade i preticanja
Da je uspio nešto uraditi i u bolidima koji NISU BILI "by far" najbrži, jeste, da je u takvim bolidima pokazao više od Landa, i to stoji, ali ipak ga ne bih (zasad) stavljao u istu rečenicu sa Maxom, Lewisom i Alonsom.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ovo je prvi Singapur bez SCa a ne znam da li je uopce bilo i zutih zastava :mrgreen:
Prvi put u zadnjih 10 utrka da je pobjedio pole sitter i bas Lando :prcnjau:
Maxonja jos bez pobjede ovdje.. Ne znam da li je uopce vodio koji krug..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
blown diffuser je napisao/la: 23.09.2024., 08:14 Užario se internet što je Ricci odnio bod a zaboravlja se ovo:
Tesko da itko ista zaboravlja ali ovo jucer je bilo i ocekivano.. Pravilo je i napisano tako da se ovo moze dogadjat pa da se cak i priziva..
Kada je pravilo postalo sluzbeno, svi smo o tome pisali..

Ovdje je jasno kao dan zasto se negoduje, ako se to ne vidi, nema uopce smisla rasprava..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
CrashOverride je napisao/la: 23.09.2024., 09:49 Ovo je prvi Singapur bez SCa a ne znam da li je uopce bilo i zutih zastava :mrgreen:
Prvi put u zadnjih 10 utrka da je pobjedio pole sitter i bas Lando :prcnjau:
Maxonja jos bez pobjede ovdje.. Ne znam da li je uopce vodio koji krug..
Laps Led in Singapore

Antonio Giovinazzi - 4
Max Verstappen - 3

:mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Sarma
Znaci Gio > Max 🫶🏻
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
blown diffuser je napisao/la: 22.09.2024., 17:57 Ako Max osvoji Ricci ostaje izgleda, ako ne osvoji odbacit će ga kao staru krpu. https://twitter.com/RBR_Daily/status/1837862879782957468
Od RB-a će dobit paket limenki u najbolju ruku.
Mislim da mu nisu zaboravili odugovlačenje potpisivanja ugovora i potpisivanje istog sa Ćirilom.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Ovo s Ricciardom mi je užas. Loše vozi, Tsunoda uđe u q3 a on ispada u q1. Simpatiziram ga ali ovo više nema smisla.
Ovaj potez od jučer mi je još gori. Taktika i vožnja su mu bile loše i onda su društvene mreže pune hvale kako je uzeo najbrži krug i još driver of the day koji odavno vec nema smisla.
A di je tek pitanje regularnosti natjecanja. Red Bull može svaki put uzet drugoj ekipi bod za najbrži krug tako da žrtvuju jednog od RB-ova.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
Sljedeći tweet: ¨Peace was never an option¨' :mrgreen:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kakve su im ovo košulje/pidžame?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 23.09.2024., 09:15 Ljudi, spustite malo loptu za Charlesa.
I ja ga smatram boljim od Landa (za mene tu nema apsolutno nikakve sumnje).
Evo, npr. rekoše jučer na F1TV bio drugi najbrži u čistom zraku (iza Landa).
S obzirom šta je Lando jučer vozio, a šta Charles, i ako dodamo 2 Landove interakcije sa zidom "iz čista mira", više je pokazao od Landa.
Naravno, ne sumnjam da će se naći neka 3.14cajzla pa mu zamjeriti što nije mogao ispred Alonsa (i Hulka), u prvom stintu, i ispred Russella na kraju, iako realno, teško je bilo u tim situacijama, očekivati bilo kakve napade i preticanja
Da je uspio nešto uraditi i u bolidima koji NISU BILI "by far" najbrži, jeste, da je u takvim bolidima pokazao više od Landa, i to stoji, ali ipak ga ne bih (zasad) stavljao u istu rečenicu sa Maxom, Lewisom i Alonsom.
To je to, stavljat u istu rečenicu Charlesa koji je zakucavao bolid u zid dok je vodio utrke i imao bolid za titulu sa strojevima kao što su Alonso, Hamilton i Verstappen je apsurdno i uvijek ću ismijavati takve.

A Bgmi što se tiče usporedbe Charlesa sa Landom, Charles je od 2019 imao bolid s kojim je imao šta pokazati, Norris je tek sad dobio priliku i Bgmi i nije toliko loš kao Charles, jbga Lando možda jest češao zidove, ali bolje zakačit koji zid ganjajući najbrži krug nego ga zakucati u zid pri jedno 250kmh kao što je Charles uradio u vodstvu utrke u Francuskoj 2022 :zubo:

Nemam ja problem s tim da se kaže da je Verstappen bolji od Norrisa, kao ni Alonso i Hamilton, ali kakav ba crni Leclerc :rofl:
slikaslika

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Norris je od Charlesa bolji u jedinoj kategoriji koja je bitna, a to je DOTD. A tako ce i ostati.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡