206 bodova je u igri.
Ne znam za koga bi manje želio da osvoji titulu.
Što se tiče Maxa, yeben je vozač, ali nije čudotvorac niti neka sila (vidimo u zadnje vrijeme, kad bolid nije tip-top), nekako mi je i dosadio (naravno, ne kao što je to bio Lewis). Bilo bi 4 u nizu. Prva momački na guzove i mišiće

, druga, uz nešto konkurencije u vidu Ferrarija u prvoj trećini sezone, pa relativno lagano do kraja (npr. u stilu MSove 2001.), treća je bila presmiješna (poput MSovih 2002. i 2004.), a ove godine bi se opet mogao naraditi u završnici (bilo bi a`la Button iz 2009., što reče @zelot).
Lando, Lando, Lando...., ima šansi, ali mi jednostavno ne djeluje lik šampionski. Piastri mi je nekako ubjedljiviji po tom pitanju. Glede Landa, stvarno ne bi volio da lik koji mi ne spada ni u Top 5 na gridu (stvarno, ne trollam), uzme titulu, zbog prejakog bolida (koji još pleše na granici regularnosti).
Čarli..., mmmmmmm, ne. Ipak ne, mislim da nema šansi.
Oscar, teško. Iako je osvojio najviše bodova (135) od Austrije pa nadalje, ipak kasni 91 bod za Maxom, pa mi izgleda nekako nerealno da to stigne i prestigne. Ali mi uopšte nije nerealna opcija da završi kao viceprvak.