MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Official: Jorge Lorenzo to leave Yamaha
http://www.bennetts.co.uk/bikesocial/ne ... xTr-DB97IW
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vrlo riskantan potez Lorenza, bit će zanimljivo vidjeti kako će se on snaći na Ducatiju. Siguran sam da će proći daleko bolje od Rossija 2011. i 2012., danas je Ducati daleko bolji motocikl, sve su bliži samome vrhu i kreću se uzlaznom putanjom. Pobjede nema od 2010., ali ne sumnjam da će i to vrlo brzo doći (možda čak već i ove sezone), a dok Lorenzo stigne trebali bi biti i još bolji. Svakako će biti zanimljivo gledati Jorgea na Ducatiju.

Ova vijest nam definitivno garantira i veliku borbu između Dovija i Iannonea do kraja ove sezone, sigurno ćemo gledati mnogo žestokih okršaja poput Argentine do kraja.

Zanimljivo će biti i vidjeti tko će doći na Lorenzovo mjesto, Vinales se spominje kao najveći kandidat, ali sigurno nije jedini pa će nam i taj dio silly seasona biti interesantan za pratiti :)

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Manor Racing
Mozda Markez? :prcnjau:

Elem
Pa realno je ocekivati Vinjalesa pa cak i A.Espargara, sto da ne.
Mozda neko iz Moto2. Rins?

Al sto kaze kolega, najgore tek slijedi u Dukatiju. Dovi ili Janone... Mozda oba odu.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Po meni pametan potez! Prvo Ducati ima potencijala, samo nema adekvatnog vozaca koji moze da obuzda taj motor u krivinama, a Lorenzo je itekako iskusan.

Druga stvar, Lorenzo s ovim ce se vise dopast navijacima, pogotovo Italijanima, tesko da ce biti izvizdan u jednom Italijanskom timu, a ujedno nece vise imat Rossi-ja na ledjima, tacnije taj pritisak unutar tima.

Treca stvar, da dokaze da ima cahones, da se oproba na nekom drugom motoru, da pokaze sta zaista zna, a 2 godine ugovora ce biti dovoljne da Rossi-ja isprati u penziju i da se vrati u Yamahu, ako u Ducati-ju dozivi debakl (nadam se da nece) :).

Iskreno pozdravljam ovu odluku i imat ce potporu s moje strane :)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Objektivno i ne gledajući ovu temu kao navijač Ducatija, da sam ja na njegovom mjestu, prihvatio bih pondu Talijana velikodušno.
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim da ce Jorgeu ovaj prelazak itekako dobro doci pa eto nek mu bude sretno a sad nek u Yamahi zavrsi avanturu sa stilom pa nek ponovno postane WDC.
Ducati sigurno ima potencijala i to velikog.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Nisam fan Lorenza, ali vrlo hrabar i dobar potez jer Ducatti ide uzlaznom putanjom.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nakon toliko glasina, očekivan potez. mislim da je joregu pun k rossija, yamahe i loše atmosfere.
ducati mi je simpa, jorge ni najmanje. eto ih tamo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kao i zeki, Dukac mi je drag, Jorge nikako, pa će mi emocije biti pomiješane.
Ali svaka čast za potez.
Moglo bi mu se isplatiti u budućnosti.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
zekohonda je napisao/la:nakon toliko glasina, očekivan potez. mislim da je joregu pun k rossija, yamahe i loše atmosfere.
Sorry ,ali sam si je kriv skupa sa onom mafijom iz honde i dorne. Drago mi je da taj pozer odlazi iz yamahe.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:nakon toliko glasina, očekivan potez. mislim da je joregu pun k rossija, yamahe i loše atmosfere.
Sorry ,ali sam si je kriv skupa sa onom mafijom iz honde i dorne. Drago mi je da taj pozer odlazi iz yamahe.
:koska:
Sisu (fin.)

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Bravo za Rossia. Sutra po pobjedu :party:
Timski igrac

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakav krug za Valea :klanjam:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
bravo Vale!!!! :klanjam:
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Majstorski je odvozio. Vidi se da mu više pašu "mišelinke". Ono što me iznenadilo je zaostatak ostatka grida za ovom trojicom. Pogotovo Pedrosa. Vrijeme je za jednog od braće Espargaro ili možda Iannonea.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Sjajan krug Valea, jedva čekam sutra utrku. :klopa:
Sisu (fin.)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
U koliko je utrka?

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Moto3 RAC 11:00
Moto2 RAC 12:20
MotoGP RAC 14:00
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakva vožnja Brada Bindera u Moto3 - start sa posljednje (35.) pozicije i prva pobjeda u karijeri :klanjam:

[ link do slike ]

Čestitke i Bulegi na prvom podiju nakon lude borbe za drugo mjesto između njega, Bagnaie i Navarra :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Bravo za Bindera, u kakvog vozača je izrastao ove sezone i kako je samo sazrio, još je pod Ajom, ma sjajno. Dajte mu odmah titulu, nema klinca koji će njemu parirati. Ne posle današnje utrke.

Moto3 malo bježi od standarda ove sezone pa se često izdvajaju neke grupice bržih vozača čega prije nije bilo, ali utrkivanje je ostalo isto. Zadnji krug odgledati u jednom dahu, samo mi to treba. Bulega sa čeličnim mudima, bravo.

I naravno, da mi ovo postane tradicija od sad: Enea propao.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡