SF se razbio zbog auta, a ne vozača. A lijepo smo rekli da nema boljih kola od Moskviča....NRteamLH44 je napisao/la: 30.08.2024., 16:43 Da budemo pošteni prema Anoneliju čak se i SF juce razbio na toj krivini![]()
VN Italije 30.08.-01.09.2024.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Odmah nadmašio Verstappenovih 51G, i nije kmečao na radio i proklinjao. Antonelli GOAT.
https://twitter.com/RacingNews__/status/1829567124483822090

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Čuo sam da je za Monzu postalo potrebno bubreg prodati da bi se financirao odlazak na utrku. Postalo je preskupo sve vezano uz utrku i oko nje.NRteamLH44 je napisao/la: 29.08.2024., 16:40 Da li neko zna najbolji način za otići sljedeće godine z Monzu na trku? Kako do karte, prevoza? Koji sektor uzeti? Neko iskustva sa odlaska bas na Monzu?

- blown diffuser
- Formula 1
Što rekoše neki, Max u Mercedes? 

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Vjerojatno je.F12000 je napisao/la:Čuo sam da je za Monzu postalo potrebno bubreg prodati da bi se financirao odlazak na utrku. Postalo je preskupo sve vezano uz utrku i oko nje.NRteamLH44 je napisao/la: 29.08.2024., 16:40 Da li neko zna najbolji način za otići sljedeće godine z Monzu na trku? Kako do karte, prevoza? Koji sektor uzeti? Neko iskustva sa odlaska bas na Monzu?
Napumpali su cijene, napravili hype, bitno je da su tu "influenseri" koji prate sport 2 dana. To im donosi zaradu, jer klikovi i lajkovi donose pare. A F1 je biznis prije svega.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
sam si je kriv. ostaje u momcadi koja se pocela rasipati i u kojoj ne cvjeta cvijece vec neko vrijeme.blown diffuser je napisao/la:Što rekoše neki, Max u Mercedes?
Citao sam izjavu tota da kao odnosi su se jako pogorsali nakon silverstonea 21 i da kao on sam, toto jel, nije dan kasnije zvao josa i maxa i da je tu kao zajebao stvar.
Moguce da max iz inata nije htio u merc zbog tota ali ostanak u rbr-u meni se ne cini kao mudra odluka.
Mali kimi ce ga pretjecat sljedece sezone

-
Crni molo
- Karting
- S nama već: 1 god 10 mj
Meni se čini da će Mercedes biti poželjna destinacija ponovnozelot je napisao/la: 31.08.2024., 13:40sam si je kriv. ostaje u momcadi koja se pocela rasipati i u kojoj ne cvjeta cvijece vec neko vrijeme.blown diffuser je napisao/la:Što rekoše neki, Max u Mercedes?
Citao sam izjavu tota da kao odnosi su se jako pogorsali nakon silverstonea 21 i da kao on sam, toto jel, nije dan kasnije zvao josa i maxa i da je tu kao zajebao stvar.
Moguce da max iz inata nije htio u merc zbog tota ali ostanak u rbr-u meni se ne cini kao mudra odluka.
Mali kimi ce ga pretjecat sljedece sezone![]()
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Samo čekam da mi izađe neki post s vrlo provjerenim izvorom na kojem će pisati da se priča da je originalni Kimi kandidat za Sauber
https://twitter.com/LukeSmithF1/status/1829831876162228413

https://twitter.com/LukeSmithF1/status/1829831876162228413
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
S obzirom da po prvi puta u toliko godina imamo vise od 1 ili 2 tima u konkurenciji za pobjede, nisam siguran treba li se postaviti pitanje. Ipak mislim da je to nesto svakako sto uoada u oci. Dva tima (Mercedes i Mclaren) koji su u novim regulacijama do negdje kraja prve trecine ove sezone muku mucila s brzim pravcima i brzim stazama odjednom najbolji. Vec se neko vrijeme spominje i nagada kako su to dva tima koja su pronasla perfromanse u prednjem krilu i samom podesavanju krila sto je zapravo glavni razlog ovakvim performansama. Ako je to istina bilo bi super naci neku tehnicku analizu, no kako se cini da drugi timovi nisu sposobni replicirati to onda tesko da netko izvana zna vise.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Sva sreća da McL nema najbolji bolid 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mclaren jackpot. Potvrda najboljeg bolida danas. Sutra ako ne ponove gresku Ferrarija iz 2018. imaju veliku priliku pred sobom.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Zeznuće jednog vozača sutra, to je 1/1.Alonso king je napisao/la:Mclaren jackpot. Potvrda najboljeg bolida danas. Sutra ako ne ponove gresku Ferrarija iz 2018. imaju veliku priliku pred sobom.
- blown diffuser
- Formula 1
Konstruktorska titula je u rukama McL, vidjet ćemo gdje će vozačka.Alonso king je napisao/la: 31.08.2024., 17:07 Mclaren jackpot. Potvrda najboljeg bolida danas. Sutra ako ne ponove gresku Ferrarija iz 2018. imaju veliku priliku pred sobom.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
ok znaci mclaren leti na svim tipovima staze, jos im samo singapur treba. odlicno su slozili tj razvili bolid. prije god i pol su bili skoro zadnji na gridu a sada uvjerljivo prvi na svim tipovima staza.
tko li je najzasluznij za to u mclarenu? tko je njihov AN?
- blown diffuser
- Formula 1
Bivši Adrianov dugogodišnji kolega Prodromou.zelot je napisao/la: 31.08.2024., 17:10 ok znaci mclaren leti na svim tipovima staze, jos im samo singapur treba. odlicno su slozili tj razvili bolid. prije god i pol su bili skoro zadnji na gridu a sada uvjerljivo prvi na svim tipovima staza.