Odličan
Jeste "B" kategorija (da se tako izrazim), ali zaslužuje da se pogleda.
Ima dosta "tarantinovskog" šmeka
Malo spor ispočetka, ali kasnije se isplati čekanje
Well, that escalated slowly.
... and i mean this in a far more positive way than it sounds!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
https://www.imdb.com/title/tt1121948/
Neloša akcija, fino za ubit 2 sata.
Eric Cantona glumi šefa pariškog podzemlja.
Dalji uvid na IMDB govori da dotični ima impresivnu filmografiju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pogledah i to, onako u komadu cak.. Cudno mi gledat ove likove iz GOTa u filmovima
Twisters - ne lose. moze se gledat
The Bikeriders - isto
Damon i Wahlberg -The Union i The Instigatorsi zadnja dva - nisu skupa u filmu al su onako, not cool
Jedan se spartnerio sa Affleckom, izgleda krivim a drugi sa Halle Berry - bzvz film
Nakon milijun godina odlučio dati šansu jednoj seriji - The Bear. S obzirom da me koncept kulinarstva uvijek zanimao, pogotovo iz perspektive najuspješnih svjetskih chefova, mogu reći da je serija jako zanimljiva i znalački iscenirana.
Dani je napisao/la: 12.08.2024., 08:26
Pogledao sam jučer ovaj film oi još sam pod dojmom koliko je dobar. Ne znam da li je već bilo na forumu. Nocturnal Animals
HarKl za seriju
Jedan od boljih američkih filmova zadnjih godina. I meni se svidio.
Fun fact: redatelj filma je poznati modni dizajner Tom Ford
Gleda li tko Rings of power sezona dva? Meni odlična serija, nebo i zemlja u odnosu na prvu sezonu.
Uskoro će i From https://www.imdb.com/title/tt9813792/ treća sezona, to mi je isto top serija.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
blown diffuser je napisao/la: 19.09.2024., 14:37
Gleda li tko Rings of power sezona dva? Meni odlična serija, nebo i zemlja u odnosu na prvu sezonu.
Uskoro će i From https://www.imdb.com/title/tt9813792/ treća sezona, to mi je isto top serija.
kao veliki fan LOTR-a složit ću se za drugu sezonu iako imam još uvijek puno zamjerki na cijelu seriju, ali podnošljivije je. Barem nemam osjećaj da gubim vrijeme gledajući kao prvu sezonu. Mislim da novi gledatelji mogu komotno preskočiti prvu sezonu i početi odmah sa drugom.
Priča oko Saurona drži seriju iznad vode. Najviše zamjeram priču sa ovim nekim izmišljenim likovima čija priča nema veze sa knjigom niti ima bilo kakvog smisla. Jedini izuzetak od takvih likova je Adar, čiji se glumac promijenio, ali zanimljiv lik i priča. Galadriel je i dalje totalno promašena i iritantna. Da nisam čitao knjigu vjerojatno bi mi bila još bolja druga sezona.
U međuvremenu potvrđena je glasina o The Hunt for Gollum. Vraćaju se Orlando Bloom, Viggo Mortensen i Ian McKellen glumiti Legolasa, Aragorna i Gandalfa. I naravno Andy Serkies kao Gollum i redatelj filma. Ne znam kako će ih pomladiti jer je to događaj prije LOTR-a, ali sretno im haha.
U 12. mj stiže animirani film The War of The Rohirrim.
Dani je napisao/la: 22.09.2024., 10:28
Čekam malo više epizoda da izađe. Volim tako dobre serije pogledati kada su ili gotove ili pri kraju.
Da.. Idealno bi bilo najbolje da je tako. Ali sam nekako u rupi sa serijama a jako mi se tesko odlucit za neku seriju.. Nije ka film, ono 2 sata i to je to..