VN Velike Britanije 05.07.2024. - 07.07.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Lewis, zasluženo! :thumbs:

Verstappen na kraju prona!đe brzine i riješi Norrisa bez puno muke...

Spomenuo bih još i Hulka, druga utrka zaredom na P6 :klanjam:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Karlo da je slušao box mislim da bi završio rame uz rame sa Čarlijem.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
dobro je, ipak je soft izdrzao

odlicna utrka. Silverston je jednostavno staza savrsena za utrkivanje i mogao bih ju 20x u sezoni gledat.

Mclaren ima brutalan bolid ali danas su usrali i sefa i stanicu.

rbr vec nekoliko utrka ne djeluje uvjerljivo a odakle je mercedes izvukao tempo ovaj vikend ne znaju ni oni sami.

sve mi se cini da ovo ide totu na ruku. rbr u laganom padu a merc se dize. taman da odluci preci.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Grah0 je napisao/la: 07.07.2024., 17:30 Karlo da je slušao box mislim da bi završio rame uz rame sa Čarlijem.
A dobro, to je i razlika u vozačkoj inteligenciji. Barem je uzeo extra bod.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Konačno je Hamdo skunuo kletvu da nije pobijedio od kako je Michael Masi protjeran iz F1.
Ipak, čestitke, zasluženo.
Bez grešaka, bez gluposti.
Najgore što sad moramo trpiti svršavanje Brita i TeamLH44 zbog ovoga.
Srećom, nije sad ljetna stanka, imaju još 2 trke.

Mclaren prosuo pobjedu, na tragu Ferrarija, ali ipak ne mogu sa njima u istu rečenicu.
Ovi su dogurali do toga da im jedan vozač kasni 47s za pobjednikom, a drugi 2m i 12s, bez nekih tehničkih problema na bolidu, slomljenih krila, puknutih guma.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Brian May maše zastavom Lewisu Hamiltonu za pobjedu na Silverstoneu. 9 pobjeda na istoj stazi nakon dvije sezone bez pobjede. I zasluženo, čisto kao sunce. Prava vožnja velikog prvaka. To mu se danas priznati mora i neka uživaju u tome. A od iduće godine nek se onda za pare pati s nama crvenima. :prcnjau:
"What a little star." May 26, 2012.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Da McL nije usrao ovo bi bila Oscarova trka. Ali...
Max iz vikenda iz kog nije imao pravo da poveća prednost upravo to čini...

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Lewis zasluženo do pobjede. Čovječe, tko bi rekao da je zadnji put pobijedio još tamo 2021. godine.

Hulk još jedna utrka u nizu da je odvozio jako dobro i zadržao 6. mjesto. Lijepe bodove kupi Haas. Pohvale i za Albona i Tsunodu na završetku utrke u top 10.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
monkeyseat je napisao/la: 07.07.2024., 17:27 Bolje da CSI ne dođe u Skyjevu kabinu sa uv lampom. Svršavanje na max.
:klanjam: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

gudenjacica
Karting
Karting
S nama već: 4 god 9 mj
Navija za: Max, Alonso; RedBull
Kolika je kvota na zviždanje Maxu? :mrgreen:
Don't forget to enjoy.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Da mi je neko rekao prije par godina da će mi biti ovoliko drago da Lulu trijumfuje ne bi mu vjerovao.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Jel to Lando u cooldown sobi malo u bedu?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Grah0 je napisao/la: 07.07.2024., 17:38 Da mi je neko rekao prije par godina da će mi biti ovoliko drago da Lulu trijumfuje ne bi mu vjerovao.
+1
"What a little star." May 26, 2012.

gudenjacica
Karting
Karting
S nama već: 4 god 9 mj
Navija za: Max, Alonso; RedBull
monkeyseat je napisao/la: 07.07.2024., 17:42 Jel to Lando u cooldown sobi malo u bedu?
Sigurno si misli u glavi "*ebote ovima u ferrariju je ovako svaki vikend". :lolz:
Don't forget to enjoy.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Dali se računa da je pobjedio Ferrarijev budući vozač?
Milsim, drago mi za Hamiltona, stvarno je, ali da mi bude i kao Ferrari fanu malo drago :prcnjau:

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Ovi su dogurali do toga da im jedan vozač kasni 47s za pobjednikom, a drugi 2m i 12s, bez nekih tehničkih problema na bolidu, slomljenih krila, puknutih guma.
Da, ali Karlo je išao u boks po meke gume za najbrži krug. Pa bi reano zaostao samo 23 sec.
Drugi vozač, Dragec je kao i perez bio pokusni kunić :zubo: .

Frantic
Formula 1
Formula 1
r2d2 je napisao/la: 07.07.2024., 17:49
Da, ali Karlo je išao u boks po meke gume za najbrži krug. Pa bi reano zaostao samo 23 sec.
Drugi vozač, Dragec je kao i perez bio pokusni kunić :zubo: .
Da, do mene, promaklo mi :bonk:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
monkeyseat je napisao/la: 07.07.2024., 17:42 Jel to Lando u cooldown sobi malo u bedu?
Skuzio je jos da nije na nivou Maxa i Luje i da je prvenstveno svojim odlukama izgubio pobjedu...
Fino Alla Fine

LK216
Karting
Karting
S nama već: 4 god 3 mj
Odlična utrka. Iako nisam fan Hamiltona, drago mi je što je danas pobijedio i prekinuo post, potpuno zasluženo. Što se tiče Landa, još jedna u nizu utrka u kojoj je imao bolid i šansu za pobjedu, ali opet bezuspješno. Koliko sam upratio team radio pitwall ga je pitao hoće li staviti korišteni soft ili nov medium pa ne mogu u potpunosti kriviti ni Mclaren za odluku makar su i sami trebali biti odlučniji u odabiru novog mediuma umjesto korištenog softa. Ali zato su Piastrija pri prvoj promjeni pošteno izbacili iz borbe za podij pa možda i više. Max na kraju (uz dobar odabir novog harda umjesto korištenog softa od strane pitwalla) uzeo vjerojatno maksimum pa i više nego što se činilo moguće veći dio utrke. Ferrari kao Ferrari, jednostavno se tu nema mnogo toga pametnog za reći, ako ništa bar najbrži krug. Bravo Hulk, još jedan P6 rezultat, odlična vožnja, a i Albon je uhvatio 2 boda za Williams na domaćoj utrci.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
blown diffuser je napisao/la: 07.07.2024., 17:24 Katastrofalne odluke McL pitwalla danas, prvo sjebali Oscara, sada Landa. Da Russell nije odustao upitno bi bilo i treće mjesto.
Nekoliko puta se culo danas da ce bit do vozaca kada ce se ic na Interice ili na gume za suho..
Koliko je sjebo McLaren sto nije napravio double stack, toliko su tanki vozaci u okidacu kada je vrijeme za promjenu..

I jos jedna razlika, Piastri koji je slabiji u menadzmentu guma je bio vrlo jasan da hoce M gumu jer smatra da je to najbolja guma za utrku dok se Norris neckao...
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡