Udaljenost do prvog zavoja: 296 m
Apsolutni rekord kruga; 1:24.303 Lewis Hamilton, q3, 2020.

Opet kiša u najavi

Satnica:
Petak:
FP1 - 13:30
FP2 - 17:00
Subota:
FP3 - 12:30
Q - 16:00
Nedjelja:
R - 16:00
Ja se nadam da bi mogli i Mercedesi, a i Ferrari da zaprijete.CrashOverride je napisao/la:Ima par staza koje su mi posebne, ova je jedna od njih. Nadam se da ce McLaren zadrzat pritisak na RB a mogu samo pozelit jos jedan dvoboj i dvojbene poteze
Hahahahah kad se dignu ruke od njih, stručnjaci iz Maranella znaju da iznenadeCrashOverride je napisao/la:Od Ferrarija sam doga ruke da budem iskren. Mercedes vjerujem da ce bit malo iza, izmedju vodecih i Ferrarija.
Nema veze.CrashOverride je napisao/la: 04.07.2024., 18:35 @Grah0
Sad i da iznenade znamo da je sasvim slucajno i vjerojatno ce im trebat 3,4 utrke da uopce skuze sta su dobro napravili a do tad ce vec nes drugo zeznut...
Znači stavljamo hard i idemo jako
Lando, nisam tvoj fan...... ali krajnje vrijeme je da postaneš muškarac.nelinjo je napisao/la: 05.07.2024., 07:53 Poslije svih komentara ovdje, na Stelline kritike na racun FiAe nakon incidenta izmedju Maxsa i Landa, zakljucak je da i pored toga sto si odlican vozac, moras biti i kreten!dakle Lando... odšarafi malo mozak, nije zgoreg...
![]()
Mali Ozzie je super i definitivno ima brzine, ali pali gume. Tu je Lando 3 koplja iznad njega.pigmalion je napisao/la: 05.07.2024., 13:24 Imam osjećaj, ako McLaren bude full dominantan ovaj vikend - da će se Lando i Oscar porokati.
Piastri se želi dokazivati i izaći iz ( momčadski ) nametnute Norrisove sjene.
Mali Ozzie ima jedan veliki minus. Svi će ovaj britanski vikend biti na Landinoj ( Landovoj ) strani - čak i pokojna kraljica. Pokoj joj duši.![]()
Ako ćeš upetljati pokojnu kraljicu onda se moraš izjasniti tko je tu konj a tko pes. Jer kako je samo izjavila ona se razumije jedino u pese i konje.pigmalion je napisao/la: 05.07.2024., 13:24 Imam osjećaj, ako McLaren bude full dominantan ovaj vikend - da će se Lando i Oscar porokati.
Mali Ozzie ima jedan veliki minus. Svi će ovaj britanski vikend biti na Landinoj ( Landovoj ) strani - čak i pokojna kraljica. Pokoj joj duši.![]()
Lijepe želje, kad ne ide "tvojoj" ekipi "neka i susjedu ckrne krava"pigmalion je napisao/la: 05.07.2024., 13:24 Imam osjećaj, ako McLaren bude full dominantan ovaj vikend - da će se Lando i Oscar porokati.