VN Velike Britanije 05.07.2024. - 07.07.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Barem znamo tko je vozac broj 1 u Aston Martinu….

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
monkeyseat je napisao/la: 07.07.2024., 16:47 I Piastri će popušit jer su ga ostavili vani.
Katastrofa. Mogao je pobijediti danas.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
monkeyseat je napisao/la: 07.07.2024., 16:47 I Piastri će popušit jer su ga ostavili vani.
Trebali su ići double stack u najgorem slučaju izašao bi iza Hamiltona.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
rbr i max su odradili tocan box, svi ostali su zakasnili

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 07.07.2024., 16:44 Meni jedino nije jasno zašto Ferrari daje nominalno bržem (prvom) vozaču (i vozaču koji ostaje u ekipi) da experimentiše i testira nadogradnje, koje su loše i predstavljaju nazadak, umjesto onom nominalno drugom, sporijem i onom koji odlazi iz ekipe. I onda uz sve to vrati i tom vozaču staru aero specifikaciju koju skoro da nikako nije vozio sa kojom ispadne u Q2 i sa kojom nema long runa, sa kojom jedva pretekne jebenog Strolla i još mu uništavaju trku sa intericama, koje usput evo uništava na suhoj stazi, vozeći 12s sporije i izlijeće sa staze.
Pa tačno da im yebeš sve po spisku.
Dobro je on ikako pri zdravom razumu šta mu rade.
A bogte prekinite s ovim glupostima. Bgmi vas ne razumijem. Ne bi da je vozio DRUGI bolid ili slično. Kakav je to vozač koji se ne može adaptirati na manje promjene na bolidu i kada kiša počne rominjati? Ma daj....
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gudenjacica
Karting
Karting
S nama već: 4 god 9 mj
Navija za: Max, Alonso; RedBull
zelot je napisao/la: 07.07.2024., 16:49 rbr i max su odradili tocan box, svi ostali su zakasnili slika
Džaba im kad su strašno spori danas. Ne znam da li je ovo zbog niskih temp ili čega ali baš su dosta iza merca i mclarena.
Don't forget to enjoy.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Gdje je nestao tempo Red Bulla?
Ocekivao sam da ce barem na Inter gumama stisnut...

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bome fino kiša začinila :cice:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 07.07.2024., 16:49
Frantic je napisao/la: 07.07.2024., 16:44 Meni jedino nije jasno zašto Ferrari daje nominalno bržem (prvom) vozaču (i vozaču koji ostaje u ekipi) da experimentiše i testira nadogradnje, koje su loše i predstavljaju nazadak, umjesto onom nominalno drugom, sporijem i onom koji odlazi iz ekipe. I onda uz sve to vrati i tom vozaču staru aero specifikaciju koju skoro da nikako nije vozio sa kojom ispadne u Q2 i sa kojom nema long runa, sa kojom jedva pretekne jebenog Strolla i još mu uništavaju trku sa intericama, koje usput evo uništava na suhoj stazi, vozeći 12s sporije i izlijeće sa staze.
A bogte prekinite s ovim glupostima. Bgmi vas ne razumijem. Ne bi da je vozio DRUGI bolid ili slično. Kakav je to vozač koji se ne može adaptirati na manje promjene na bolidu i kada kiša počne rominjati? Ma daj....
Tako je. Loša strategija ali mogao je odbit kao Hamilton i za same kvale i gluposti mu Ferrari nije kriv.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma daj ti....
Jel vidiš da nije mogao Astona preteći.
Ima li išta nelogično (i neistinito) u onome što sam napisao?

Izvini, ali prekinite vi sa glupostima i sranjem po Leclercu.
Za Seba ste tražili i najmanju jebenu sitnicu da ga se opravda.
Sreća Sebova pa je osvojio titule prije Ferrarija.
Leclercu uništiše karijeru.
Aj to, uništiše čovjeku zdravlje.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
Đorđe kaput :-(
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 07.07.2024., 16:54
Ma daj ti....
Jel vidiš da nije mogao Astona preteći.
Ima li išta nelogično (i neistinito) u onome što sam napisao?

Izvini, ali prekinite vi sa glupostima i sranjem po Leclercu.
Za Seba ste tražili i najmanju jebenu sitnicu da ga se opravda.
Sreća Sebova pa je osvojio titule prije Ferrarija.
Leclercu uništiše karijeru.
Aj to, uništiše čovjeku zdravlje.
Ferrari je SPOR, to uopće ne sporim, ali i RED BULL je spor u odnosu na McL i Merc i vidi di je i kakav je. Znači NEMA konstantu iz vikenda u vikend, jednostavno nema.

Ne bojim se ja za njeogovo zdravlje, nema on problema s tim. Gledaj sljedeću godinu kada i OVAKAV Hamilton dođe pa ćeš vidjeti razlike.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
wtf ... George ¨¨¨!!!
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
Oscar u problemima? Izgubio 2 sekunde u 2 kruga u odnosu na Sainza...
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ništa od tri birtanca na postolju. Jedino ako se Piastri ili narednik iz kolonija probiju pa budu dva i pol britanca za utjehu.
"What a little star." May 26, 2012.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Jel ono na mostu pisalo Pirelli, a prolazi kamion sa Michelin natpisom? :mrgreen:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ajde viteže, pokaži im ko je crni Senna!

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Ferrari
Ma libo i mene taki za Čarlijevo zdravlje :mrgreen:
Karikiram samo ba

"Ta će Hamilton?
Ako bolid bude za qrtza i daleko od nekih pobjeda i borbe za titulu., živo me zaboli ko će pobijediti u njihovom međusobnom duelu.

Ako bi bolid bio top, kadar za pobjede, kojim slučajem dominantan, natamburaće ga Čarli ko vola u kupusu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Sad je Max ubrzao.

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
Ovo mora biti krajnji peh za Russella da u trećoj sezoni regulacija, kada su svi bolidi već utegnuti do jaja, i na domaćoj utrci na koju bolid praktički asembliran dolazi na stazu iz tvornice, doživi nekakav problem tehničke prirode.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡