Euro 2024
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nazalost, Englezi promjenili sustav igre. Hmmmmmm. Nadam se da nece upalit.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Inividualna kvaliteta pojedinaca izvlači ovu panjinu na klupi
Ej, lik uvodi Shawa, koji nije vidio utakmice pola godine
Najgore što valja gledati još pola sata tekme
Ej, lik uvodi Shawa, koji nije vidio utakmice pola godine
Najgore što valja gledati još pola sata tekme
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kakav traljav udarac Akanjija... Jebo sebe
Engleska u 1/2 finalu
Engleska u 1/2 finalu

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Dobiše ovi penale
Kakav penal Toneya
Opet, generalno sramota Engleza.
Kao i Francuza.
A sve mi miriše na finale te 2 repke.
A 2 panja na klupi.
Švica nije imala onu igru koja ih je krasila prve 4 tekme (pitalo se tu nešto i Engleza).
Kakav penal Toneya

Opet, generalno sramota Engleza.
Kao i Francuza.
A sve mi miriše na finale te 2 repke.
A 2 panja na klupi.
Švica nije imala onu igru koja ih je krasila prve 4 tekme (pitalo se tu nešto i Engleza).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
I meni miriši na takvo finale.
Ovo mi je najgore Europsko prvenstvo koje sam gledao. Favoriti su koma, Francuzi došli do polufinala autogolovima i jednim penalom. Englezi katastrofa.
Jedini koji igraju neki nogomet su Španjolci.
Katastrofa...ove zadnje utakmice su negledljive bile.
Ovo mi je najgore Europsko prvenstvo koje sam gledao. Favoriti su koma, Francuzi došli do polufinala autogolovima i jednim penalom. Englezi katastrofa.
Jedini koji igraju neki nogomet su Španjolci.
Katastrofa...ove zadnje utakmice su negledljive bile.

- Frantic
- Formula 1
A kako je bio dobro krenuo ovaj Euro, kakve tekme na početku, pa brdo onih golova van 16, itd...
Od prvog kola po grupama kvalitet je samo opadao.
Od prvog kola po grupama kvalitet je samo opadao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ja bi uveo pasivan napad, k'o u rukometu.
Ali kazna ne bila čisto gubljenje posjeda lopte, pa da je suparnik izvede ispred svog 16-erca, već korner za suparnika.
Turska, em što je (opet) disciplinovana, izgleda mi i opasnije.
Ali kazna ne bila čisto gubljenje posjeda lopte, pa da je suparnik izvede ispred svog 16-erca, već korner za suparnika.
Turska, em što je (opet) disciplinovana, izgleda mi i opasnije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad udje pravi napadac koliki ke veci pritisak bez neke posebne navale.
Yilmaza ne moze nitko uhvatit.
Yilmaza ne moze nitko uhvatit.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Syebaše ih za 5 min.
Da, Dugonja je unio promjenu.
Kada bi Koeman imao muda (ili pameti) da klupira Iversona i Washingtona (Denzel) a da zaigra sa Dugim i PingPongom
Ili da Gareth zvani Južna Kapija zaigra sa Palmerom umjesto Fodena, pa i da klupira i Rižu i Šetača, ali, a-a
Nagelsman isto radio sa Kaijem, Martinez sa Rokijem
Da, Dugonja je unio promjenu.
Kada bi Koeman imao muda (ili pameti) da klupira Iversona i Washingtona (Denzel) a da zaigra sa Dugim i PingPongom
Ili da Gareth zvani Južna Kapija zaigra sa Palmerom umjesto Fodena, pa i da klupira i Rižu i Šetača, ali, a-a
Nagelsman isto radio sa Kaijem, Martinez sa Rokijem
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nadam se reprizi finala iz 2010 ali sve mi se čini da će se za trofej boriti Francuzi i Englezi.
Turci na "domaćem" terenu su bili opasnija ekipa, na kraju su Nizozemci uz blitzkrieg došli do polufinala.
Turci na "domaćem" terenu su bili opasnija ekipa, na kraju su Nizozemci uz blitzkrieg došli do polufinala.
- Frantic
- Formula 1
Opet najbolja tekma u ovoj fazi ispade ona u kojoj igra Turska, iako nisu imali divlju, ho-ruk igru.
Dakle, u polufinalu "velika" imena, ali možemo očekivati obje usrane tekme. Zato što u jednoj igra Francuska, koja će tvrdo i ružno odigrati protiv kartonirane Španije sa Didierovim pristupom na 1:0 ili hajmo na penale, a u drugoj Engleska sa Garethom, pa, raditi istu stvar protiv Holandije, koja uopšte nije nadigrala Tursku.
Dakle, u polufinalu "velika" imena, ali možemo očekivati obje usrane tekme. Zato što u jednoj igra Francuska, koja će tvrdo i ružno odigrati protiv kartonirane Španije sa Didierovim pristupom na 1:0 ili hajmo na penale, a u drugoj Engleska sa Garethom, pa, raditi istu stvar protiv Holandije, koja uopšte nije nadigrala Tursku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Yamal i Olmić za preokret 

- Frantic
- Formula 1
Bravo Rodri & Co
Zasluženo
Takođe, pored prvog finaliste, vrlo mi je drago što nije bilo produžetaka i penala.
Što se tiče Francuza, jednostavno, NE ZASLUŽUJEŠ sa JEDNIM golom iz igre doći u priliku da osvojiš titulu. Nije fer, nije ljudski, nije sportski, nije "nikako" po bilo kom osnovu.
Priželjkujem reprizu finala svjetskog prvenstva 2010., u smislu suparnika, naravno, nadam se ne i u smislu prikazane igre.

Zasluženo
Takođe, pored prvog finaliste, vrlo mi je drago što nije bilo produžetaka i penala.
Što se tiče Francuza, jednostavno, NE ZASLUŽUJEŠ sa JEDNIM golom iz igre doći u priliku da osvojiš titulu. Nije fer, nije ljudski, nije sportski, nije "nikako" po bilo kom osnovu.
Priželjkujem reprizu finala svjetskog prvenstva 2010., u smislu suparnika, naravno, nadam se ne i u smislu prikazane igre.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Francuzi bas sinoc zakazali tamo gdje su najjaci, fizikalije.. Skroz mlaka tekma od njih.. Svaka cast Spanjolskoj, "laksa" im je ova tekma bila nego sa Njemackom gdje su imali i srece ( rekli bi zasluzeno obzirom na igru na cijelom Euru )
Mene su Francuzi razocarali sinoc, reci ce svi HAHA ali igraju takav nogomet kakav igraju koji sinoc nisu pokazali.. Uvijek su kasnili, stajali daleko od igraca... Bas fail na planu igre koji imaju..
Nekako sumnjam da Didier odlazi - osim ako ga ne potjeraju..
Cestitke Spanjolskoj i veliki dobitak u vidu Olma koji bi i dalje bio zamjena da nije bilo Kroosa
Mene su Francuzi razocarali sinoc, reci ce svi HAHA ali igraju takav nogomet kakav igraju koji sinoc nisu pokazali.. Uvijek su kasnili, stajali daleko od igraca... Bas fail na planu igre koji imaju..
Nekako sumnjam da Didier odlazi - osim ako ga ne potjeraju..
Cestitke Spanjolskoj i veliki dobitak u vidu Olma koji bi i dalje bio zamjena da nije bilo Kroosa
Fino Alla Fine