Da ipak otvorimo temu, da se može ovdje "baljezgat i palamudit"
Predviđanja, favoriti...?
Vidjećemo Engleze da li su napokon spremni za taj završni korak, naravno, tu su Nijemci (u kakvom god stanju im bila reprezentacija) koje ne možeš nikad otpisati, Španija, Italija, Hrvatska, Portugal mogu svakoga dobiti, ali po meni su najveći favoriti Francuzi.
Ljudi praktično imaju 2 reprezentacije.
Uglavnom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Po meni glavni kandidat je Francuska pa Engleska, na treće mjesto stavljam sve ostale od gore spomenutih koji mogu svašta napraviti. Glavni underdog bi mogla biti Nizozemska.
Što se tiče naših, najteža skupina i svašta je moguće. Nakon svega ovoga pod Dalićem ne možeš pametno prognozirati.
Europsko mi ima neki neobjašnjivi štih i gušt gledanja kakvo mi nema npr Svjetsko, a i po mom mišljenju je teže za osvojiti.
Dobro, tu je to negdje sad.
Na svjetskom imaš 13 (Katar 2022) odnosno 16 (SAD, Kan, Mex 2026) iz Evrope, plus Brazil, Argentinu, Urugvaj, i još se sabere nekih jakih reprezentacija iz Afrike (Maroko je bio 4. u Kataru) i Azije, zatim npr. Meksiko, Kolumbija i SAD su uvijek kadar doći do 1/8 ili 1/4 finala, tako da je to preko 20 "solidnih/jakih" reprezentacija na svjetskom.
Na Euru ih ima 24, a ne možeš baš u bacat u isti koš npr. Gruziju, Albaniju, Slovačku.... sa ovim "zvučnijim" reprezentacijama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne radim neku razliku izmedju Eura i WCa.. Malo mi sad ovaj format nije nesto drag... 51 tekma je previse.. 24 ekipe je previse.. Oba modela su bila bolja prije.. Sljedeci WC ce da bude strahota..
Favoriti su standaradni i ne znam ko mi je manje drag od glavnih
Neki bitni igraci su vec otpali nekim repkama..
Neznam za favorite jbg. Francuska je tu uvijek u vrhu. Ako Francuzi mogu napraviti 2 ekipe ( sta mogu realno ) , Englezi ladno mogu 4 ekipe napravit.
Po dostupnim imenima su Farncuzi i Englezi tu negdje od favorita. Ali Englezima apsolutno uvijek fali ono nesto. Kao da Southgate to nikako nezna poslozit , nikako iskoristit taj preveliki potencijal koju ekipa ima.
Od nas Hrvata najbolje nista ne ocekivat i onda jako dobro ispadne. Skupine je takva kakva je , tesko da je mogla biti teza. To mogu okrenuti u svoju korist da budu uvijek maximalno napaljeni. Ako nista , barem kao treci ce proci dalje. Iako vjerujem da ce biti prvi ili drugi. Kao i Englezi , tako ni Talijani mi nemaju ono nesto. Razlika je sta Englezi imaju 50 "imena" pod svojim drzavljanstvom. Talijani nisu krcati zvjezdama kao sta smo navikli u zadnjim desetljecima.
Englezima treba selektor koji nije njihov.. Da imaju nekog sposobnog trenere ne bi zadnji englez koji je uzeo EPL bio Willkinson sa Leedsom prije valjda 35 godina
CrashOverride je napisao/la: 14.06.2024., 15:47
Englezima treba selektor koji nije njihov.. Da imaju nekog sposobnog trenere ne bi zadnji englez koji je uzeo EPL bio Willkinson sa Leedsom prije valjda 35 godina
Mourinho kao stvoren za njih. Što se tiče prognoze pobjednika, Francuska ili Njemačka.
Vidi Škota 3-4-3 formacija, vrlo hrabro na startu protiv domaćina
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 14.06.2024., 21:03
Vidi Škota 3-4-3 formacija, vrlo hrabro na startu protiv domaćina
Mozda njihove zelje ali nazalost je to 4-5-1.
bas sam htio tipkat sta se bune Skoti jer trebaju bit sretni sta nisu dobili crveni ali ga je ipak sudac pokazao.
Ma mogao je penal i žuti, ali pravila su pravila, jbga.
Bilo je po zglobu ili malo iznad zgloba.
Ovako će umjesto 5:0 biti možda 7:0.
Jbga, kad su panjevi.
Mislim, Njemačka je protivnik, ali morao bi dobro zaroviti po memoriji da se sjetim tekme (dobro, jedno poluvrijeme je prošlo) na SP ili EP da je neka reprezentacija odigrala ovako loše/očajno/grozno/nikako.
Ogadiše im Švabe igru, a Škoti njima zauzvrat podigoše samopouzdanje do neba, odmah na startu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nemoj @crash, živ bio
Ili si ti to namjerno uradio da ih zajinxaš, a?
Ono što smo mi priredili protiv Luxemburga je rapsodija za igru Škotske večeras.
Evo, četvrti, dugo im je trebalo. Doduše, malo su pustili gas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Treba jinxat samo ove druge navedene da ne bi uzeli kantu
DieMannschaft mirna tekma za start, taman sta im je trebalo.. Ocekivano da nisu jurili kasnije, nikakve potrebe nije bilo..
Dns mi u 18:00
Šta je ovo komšije?
Ubiše vas ljudi
Doduše, puno bolje izgledate od Škota
No dobro, bitno je proći grupu, to ne bi trebao biti problem.
Knock-out je već druga priča.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ubi me ako je ono bio penal.
Nije prikazano iz drugog ugla, a iz onog iz kojeg se prikazivalo meni izgleda kao da nije bilo kontakta.
Valjda su ovi u VAR sobi imali i drugi ugao.
I onda sve ono nakon penala
A ako je stvarno bio penal, zašto nije bio crveni?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Petkovic je bas usra zesce. Prvo je propustio dat gol da bi pao brutalno smijesno. Onda je falia i penal jos. Grozno. Majer u vezi konkretniji dosta.
@Frantic bilo je nekon kontakta na stajnu nogu, nista posebno.
Inace bi treba bit crveni ako je cista sansa za gol ali kao i Hrvatska nije ni taj start bio uvjerljiv
Stoperi su nam inace Nesta i Ramos pa Josko igra beka