Euro 2024
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Bolje u 16 ic ruke napucavat. Lakse do gola tako.
Bullshit penal
Kako lik provuce loptu i onda šutne amaterski
Bullshit penal
Kako lik provuce loptu i onda šutne amaterski
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Neka VARa i neka (polu)utomatskog offsidea.
Ali moraju promijeniti pravila, u smislu da se ne sudi offside kada su (bukvalno) nožni prsti u nedozvoljenoj poziciji i to kad čovjek ide unazad (kao što je bio slučaj maloprije) i slične situacije. Takođe se kod igranja rukom u 16 trebaju početi gledati stvari tipa pravac lopte, blizina igrača koji je igrao rukom itd...., a ne samo slijepo gledati fakt da je ruka bila daleko od tijela i učinila ga većim.
Dakle pored VARa i ostale tehnologije, koristiti malo i comon sense.
Inače, Havertz i Sane su 2 neopjevana panja (skoro da možeš reći da su napadačke verzije Maguirea).
Gotovo je ovo.
Havertz, konju jedan s hvataljkama, ovako se rješavaju situacije 1 na 1 s golmanom.
Ali moraju promijeniti pravila, u smislu da se ne sudi offside kada su (bukvalno) nožni prsti u nedozvoljenoj poziciji i to kad čovjek ide unazad (kao što je bio slučaj maloprije) i slične situacije. Takođe se kod igranja rukom u 16 trebaju početi gledati stvari tipa pravac lopte, blizina igrača koji je igrao rukom itd...., a ne samo slijepo gledati fakt da je ruka bila daleko od tijela i učinila ga većim.
Dakle pored VARa i ostale tehnologije, koristiti malo i comon sense.
Inače, Havertz i Sane su 2 neopjevana panja (skoro da možeš reći da su napadačke verzije Maguirea).
Gotovo je ovo.
Havertz, konju jedan s hvataljkama, ovako se rješavaju situacije 1 na 1 s golmanom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Treba ovog Rudigera na neku doping kontrolu. Bar jednom mjesecno
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Švabe ipak bolje i zasluženo.
Koliko god smiješne ove elektronske odluke.
Ali sa ovakvom igrom, Furija će ih natamburat. Rodri se vraća u prvih 11.
Dobra stvar po Špance će biti što će Nagelsmann i dalje forsirati Havertza, možda i Sanea (kao i večeras), a u odbrani im ima propuha.
Mogli bi Yamal i Williams napraviti dar-mar.
Ok, ja se raspisao kao da je Španija već u 1/4 finalu.
Koliko god smiješne ove elektronske odluke.
Ali sa ovakvom igrom, Furija će ih natamburat. Rodri se vraća u prvih 11.
Dobra stvar po Špance će biti što će Nagelsmann i dalje forsirati Havertza, možda i Sanea (kao i večeras), a u odbrani im ima propuha.
Mogli bi Yamal i Williams napraviti dar-mar.
Ok, ja se raspisao kao da je Španija već u 1/4 finalu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Je. Bolji jesu ali ove odluke su mi teski šit.
A dobro, dobri su bekovi Njemacke osim ako ih na cjedilu nece ostavit igraci ispred njih pa se ova dva iz Spanjolske razmasu.
A dobro, dobri su bekovi Njemacke osim ako ih na cjedilu nece ostavit igraci ispred njih pa se ova dva iz Spanjolske razmasu.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad treba ponistit gol zbog Stonesa. Samovoljnog izlaska iz terena i povratak na ubacenu loptu.
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Beligol 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
E jbg 
Kad je sudjeno da se krumpas, krumpas se... A Slovaci su svakako ovo sve trapavo odigrali, nije Engleska toliko stisla da se toliko povuku.. Kakva sansa...Steta

Kad je sudjeno da se krumpas, krumpas se... A Slovaci su svakako ovo sve trapavo odigrali, nije Engleska toliko stisla da se toliko povuku.. Kakva sansa...Steta
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šteta baš Slovaka, kako se sve okrene u par minuta.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad jos treba da Slovacka izjednaci u nadoknadi i Englezi dobiju na penale da skinu i taj jinx i proigraju..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Debil Southgate se odmah povukao
Foden katastrofa, Jude takođe, bez obzira na gol(ove), Kane odsječen, Walker propast, ......, ali u moru ovog sivila posebno priznanje ide Riceu (što se tiče igrača kod engleza, selektor ne druga kategorija), ubjedljivo najgorem igraču na turniru.
Čuj 1,5 mlrd
U svakom slučaju, Southgatea izbacit iz aviona negdje iznad La Manchea, taman i da osvoje titulu.
Foden katastrofa, Jude takođe, bez obzira na gol(ove), Kane odsječen, Walker propast, ......, ali u moru ovog sivila posebno priznanje ide Riceu (što se tiče igrača kod engleza, selektor ne druga kategorija), ubjedljivo najgorem igraču na turniru.
Čuj 1,5 mlrd

U svakom slučaju, Southgatea izbacit iz aviona negdje iznad La Manchea, taman i da osvoje titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Gore od pobjede engleza proslo moje objasnjavanje zeni da su englezici prvo poveli u 91. minuti pa zabili za izjednacenje u 95.
Gruzija

Gruzija

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
E jbg sad...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Furija očekivano, a Gruziji kapa dole u svakom slučaju.
Golman je životinja.
Što se tiče Slovaka, previše su meljali, stali su totalno, a Kucki je (čini mi se) sudac 2-3 puta progledao za crveni karton.
Svaka i njima čast, ali realno, "bolje" je za turnir da ovi prođu dalje. Uostalom, izvukli su se. Da li će im ovo dati momentum, da li će izmeljati titulu u stilu Italije, Portugala (Grčku, ne pominjem, oni nisu igrali ispod svojih mogućnosti i provlačili se, ono je bio anti-fudbal).....?
Španija zasad najveći favorit.
Golman je životinja.
Što se tiče Slovaka, previše su meljali, stali su totalno, a Kucki je (čini mi se) sudac 2-3 puta progledao za crveni karton.
Svaka i njima čast, ali realno, "bolje" je za turnir da ovi prođu dalje. Uostalom, izvukli su se. Da li će im ovo dati momentum, da li će izmeljati titulu u stilu Italije, Portugala (Grčku, ne pominjem, oni nisu igrali ispod svojih mogućnosti i provlačili se, ono je bio anti-fudbal).....?
Španija zasad najveći favorit.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Slovaci mogu samo sebe krivit jucer..
Zar nije u pravilima zabranjen izlazak sa terena i povratak u teren, onako samovoljno kao sto je sinoc napravio Stones kod gola za 1:1 ? Ili sam ja to samo u svojoj glavi upisa kao neko pravilo
Zar nije u pravilima zabranjen izlazak sa terena i povratak u teren, onako samovoljno kao sto je sinoc napravio Stones kod gola za 1:1 ? Ili sam ja to samo u svojoj glavi upisa kao neko pravilo
A ona ruka za penal za Njemacku mi je i dalje smijesna.. Dovest cemo se da ce se namjerno gadjar ruke obrambenih igraca jer je lakse to nego zabit gol..The offside rule was introduced to stop players poaching goals. It was introduced to stop players gaining what was deemed an "unfair advantage"
Fino Alla Fine