Euro 2024
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Stranac da bude samo stranac je nepozeljan cak i Hajduku. Mora bit neka kvaliteta svakako, pogotovo za te top tier ekipe.
Ne razumijem ja ni Tursku i takve, imaju dosta ok repku i onda das Montelli da vodi. Sigurno ima dosta domacih trenera koji su bolji.
Piksi u Srbiji je recimo primjer domaceg covjeka koji ne treba vodit repku i sta njeg drzi tamo ne znam.
Nogomet je svakako dobar, ugodno sam iznenadjen tekmama do sad. Samo neka nastave.
Jedino mi se ne svidja prevelika razlika izmedju utakmica u grupi. Dan i pol je previse
Ne razumijem ja ni Tursku i takve, imaju dosta ok repku i onda das Montelli da vodi. Sigurno ima dosta domacih trenera koji su bolji.
Piksi u Srbiji je recimo primjer domaceg covjeka koji ne treba vodit repku i sta njeg drzi tamo ne znam.
Nogomet je svakako dobar, ugodno sam iznenadjen tekmama do sad. Samo neka nastave.
Jedino mi se ne svidja prevelika razlika izmedju utakmica u grupi. Dan i pol je previse
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne pratim nesto extra ove emisije za Euro. Gdje je Josko? Jel moguce da je dobio cipelu nakon onih kamikaza komentara o repki Srbije.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Perisic kaze da je mjesecima trenira 10-12 sati dnevno 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne izgleda ova ekipa kao momcad. Jedan drugom nesto gundjaju kao da si zamjeraju neke poteze. Broz i Luka mogu sjest malo. Odmorit. Zasluzili su.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To treba Joska pitat.. On je strucnjak...Kico je napisao/la: 19.06.2024., 15:53 Losa igra Hrvatske skroz,kao da sabotiraju,da nisu jedan drugom zene rijesavali pa su svi posvadani....![]()
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Svatko neutralan ce ovo vidit i rec.. Ni Ivanu ni Luki ni Brozu nije mjesto u udarnih 11.. U biti ne igra nitko nista.. Ima tu puno toga a nekako smrdi da ima tu nekih zamjerni izmedju njih.. Kaoticno je sve kod nas.. Jos smo losiji nego protiv Spanjolske..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Da nije dobio zbog komentara o crncima?CrashOverride je napisao/la: 19.06.2024., 14:06 Ne pratim nesto extra ove emisije za Euro. Gdje je Josko? Jel moguce da je dobio cipelu nakon onih kamikaza komentara o repki Srbije.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Moguce, svasta izadje iz njegovih usta..Mr.Spaceguy je napisao/la: 19.06.2024., 16:02Da nije dobio zbog komentara o crncima?CrashOverride je napisao/la: 19.06.2024., 14:06 Ne pratim nesto extra ove emisije za Euro. Gdje je Josko? Jel moguce da je dobio cipelu nakon onih kamikaza komentara o repki Srbije.![]()
Slabo sam pratio emisije.. Fali mi

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A bubrega.. 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
I to još ljudi u crnim dresovima igrajusenna66 je napisao/la: 19.06.2024., 16:30 Kad ti igrač M.Citya u 60. minuti diše na škrge protiv Albanaca onda znaš da je očajno.

Samo takav
Zidane (trener) mu nije ravan.
Aj ba, libo vas taki, u ovom momentu je bitan rezultat. Igra se možda i popravi.
Ne može se reći nezasluženo, naprotiv, ali se može reći da je uz veliku dozu sreće.
Protiv Italije vam treba minimalno remi. (Edit - sad treba pobjeda).
E, jbga, ja zajinxa komšije

Kako došlo, tako otišlo.
Kakvo ludilo u nadoknadi

Zadnje 2 minute
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”