To ne znači da i Oscar ne bi radio problema obojici. Tako da nije Zak rekao ništa krivo.Grah0 je napisao/la: 18.05.2024., 17:02 E jebi ga.
Očekivao sam da ćemo imati ako ništa 2-3, imamo 4-5.
Ali utrka je sutra.
Šta veli ono Zak, Norris bi uzimao Maxa bez problema? On se muči protiv Oscara.
VN Emilia-Romagne 17.-19.05.2024.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ja iskreno mislim da bi mogli biti dobri.Frantic je napisao/la:Oscar uz malu grešku uspijeva biti ispred Landa.
Nadam se da je Ferrari bolji (najbolji) po race paceu, ali džaba im to na stazi na kojoj se vrlo teško pretiče.
Max, 8. za redom. Izjednačio se sa Sennom.
Konačno se čini da nadogradnje rade dobar posao, samo da se ova 2 junca ne pobiju na startu.
Juče ono loženje, ja sam očekivao nekako PP, ali eto.
I da ovi stručnjaci sa PW ne useru nešto.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Da budem iskren i ja sam očekivao PP, pogotovo u kontekstu toga što bi race pace trebao biti odličan (najbolji?).
Ali, iz nekog razloga su bili neshvatljivo spori u prvom sektoru. Ajde da je jedan vozač u pitanje, već obojica.
Mada, kad se malo razmisli, jak treći sektor, prelazak u prvi sektor sa otvorenim DRSom, a onaj ispred nema DRS, pa hajde, možda i bude šta.
A opet, možda budu dobri i sa gumama/izmjenama....
Ali, iz nekog razloga su bili neshvatljivo spori u prvom sektoru. Ajde da je jedan vozač u pitanje, već obojica.
Mada, kad se malo razmisli, jak treći sektor, prelazak u prvi sektor sa otvorenim DRSom, a onaj ispred nema DRS, pa hajde, možda i bude šta.
A opet, možda budu dobri i sa gumama/izmjenama....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Znači Čarli će startat treći iza Maxove guzice i ima šansu na startu uhvatit dobar slipstream.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Max je dobio zavetrinu od Hulka i do prvog kočenja zaradio 0.15 s, što znači da je lako mogao Mclrn zaklučati prvi red.
Ferari do trećeg zavoja igubio 3 desetinke, očito da gume u S1 ne rade kao što treba, i sam Sainc je potvrdio da nadogradnje nisu rešile ovaj problem
Staza se ohladila oko 5 stupnjeva do kraja kvalifikacija, što lošo utiče kod Ferarija
Ferari do trećeg zavoja igubio 3 desetinke, očito da gume u S1 ne rade kao što treba, i sam Sainc je potvrdio da nadogradnje nisu rešile ovaj problem
Staza se ohladila oko 5 stupnjeva do kraja kvalifikacija, što lošo utiče kod Ferarija
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Definitivno su osetljivi kada se staza ohladi ali meni daje nadu Q1 na medium gumama. Odavno nisu bili toliko sigurni u sebe.
Svaka čast za McLaren, zamalo P1. Čeka nas danas verujem ludnica. Očekujem pobedu Ferrarija ako bude toplo, ako staza bude hladnija onda McLaren i RB za prvo mesto. Bitna stvar je da Max ove sezone nema Pereza u dosta situacija pored sebe.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Svaka čast za McLaren, zamalo P1. Čeka nas danas verujem ludnica. Očekujem pobedu Ferrarija ako bude toplo, ako staza bude hladnija onda McLaren i RB za prvo mesto. Bitna stvar je da Max ove sezone nema Pereza u dosta situacija pored sebe.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Točno malo je falilo za 1-2 McL.gjoko-mkd je napisao/la: 19.05.2024., 02:38 Max je dobio zavetrinu od Hulka i do prvog kočenja zaradio 0.15 s, što znači da je lako mogao Mclrn zaklučati prvi red.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- monkeyseat
- Formula 2
A da je baba bila muško...It would have been a @McLarenF1 1-2 without VER's perfect slipstream in Sector 1!
- monkeyseat
- Formula 2
E ovo je bilo prekrasno izvođenje himne 

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Baš ih je lijepo cut 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Alonso on fire... Not in a good way.. Piastri i Sainz bi mogli imat okrsaj
Fino Alla Fine
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Čini mi se da će danas na ovoj stazi sa ovakvim bolidima svatko moći biti Trulli.
Don't forget to enjoy.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Cisto da ne zaspemo svi nakon rucka bio bi solidan shot adrenalina da Max malo ode vidit sta ima u sljunku..
Fino Alla Fine
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Hvala Imoli za sve, ali ovo je gore od Monaka.CrashOverride je napisao/la: 19.05.2024., 15:28 Cisto da ne zaspemo svi nakon rucka bio bi solidan shot adrenalina da Max malo ode vidit sta ima u sljunku..