Apsolutni rekord staze: Valtteri Bottas 1:13.609 (Q3, 2020)
Mogla bi kiša malo začiniti trku. Ali samo malo....
Satnica:
Petak:
FP1 - 13:30
FP2 - 17:00
Subota:
FP3 - 12:30
Q - 16:00
Nedjelja:
R - 15:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pasmtr
Meni izbacilo za Imolu.
Fakat, ovo nisu gume za suho.
Zamolio sam odgovorne da poprave.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Grah0 je napisao/la: 15.05.2024., 10:50
Svaka čast.
Inače, ova slika iz '06 je iz Šangaja, a ne iz Imole.
Eto, brat @croatic promijenio što sam mu poslao na PP novu.
Ova je iz Imole.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Alonso i Perec zadali posla mehaničarima prije kvala, mada mislim da je Alonsov bolid poprilično oštećen.
Piastri je napravio fino vrijeme.
Ne bi volio Ferrari na poleu jer ako ih ne oderu do prvog zavoja onda će ih sa DRS-om pojest (nisam uvjeren u Crvene da mogu pobjeć van DRS-a u prva dva kruga).
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ