Vikend za zaborav Beganovića.
Izgleda da ne voli kišu/mokro/promjenjivo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sarma je napisao/la: 29.02.2024., 14:40
https://twitter.com/Formula3/status/1763195945183752400
Čestitam. To je uspjeh.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Čekajući F2 sažetak pogledah ovaj, odlična borba za pobjedu između van Hoepena, Tsolova i Lindblada, na kraju pobjeda Red Bullovog klinca Lindblada u debiju. Još jedan jako mlad dečko s velikim potencijalom, možda i najbolje što RB trenutno ima u pripremi.
Beganović proglašen krivim za sudar u prvom zavoju, malo prestrogo, ali mu je ionako pukla guma, pa je završio zadnji (od onih koji su završili).
Naravno, nije startao prvi, to mu je startno mjesto za glavnu trku.
Dobra borba u vrhu, ovaj mali Lindblad, kao da je najiskusniji od trojca što se vrtio u vodstvu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Da Beganović nije imao onaj "glitch" na startu, ovo bi bila jedna od najubjedljivijih pobjeda u F3.
Probio se sa 30 na 13 mjesto, uz najbrži krug.
Šteta.
Vikend u kojem je imao PP, a završava ga bez ijednog boda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nek @Sarma mijenja avatar.
Ja sam svoj prije stavio.
A i stariji sam.
A imao sam predivan avatar Davida Crofta...
Nekad se znam zeznut pa se začudit "Kad sam ovo napisao?", pa vidim da nisam ja nego @Sarma.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kod najmlađih Tridentovi vozači uzeli 1-2-3 u kvalama.
Ramos, Fornaroli, Sami "neznammuprezime"
Began je 5., iza Lindblada.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Stenshorne i Tsolov su se utrkivali u drugim prvenstvima na stazama koje su u kalendaru F3, što krši pravila F3 i zabranjen im je nastup na tim F3 rundama kasnije u sezoni. Lindblad je samo odradio test pa je samo dobio 10.000 eura kazne.
Objašnjenje za Stenshornea je najluđe od svega
Explaining the reasoning for the tough sanction, the FIA document read: “The driver of car 15 explained that he was not aware of the requirements of Article 10.4 and that both activities, the test, and his participation in the GB3 event, were organised by his management team.
“The team representative explained that he was unaware of the driver’s participation in the GB3 test and competition in Silverstone until he received the summons from the stewards but admitted that Hitech Pulse-Eight was present in the event as they run three cars in the GB3 Championship.”
Hrpa safeta i Goethe nadmudrio Leona kod zadnjeg restarta, ali dobio je kaznu pa je završio drugi.
Puknuo mi je stream pa nisam skužio zašto. Jel možda zbog toga što nema pretjecanja prije start-cilj crte nakon safeta ili nešto drugo?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Taj zadnji je bio VSC.
Možda je dao gasa malo ranije.
Baš ga je uhvatio na spavanju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Šteta. Leon je svaki restart odradio odlično. Da, VSC je bio,a ne safet Vjerojatno je nagazio gas trenutak prerano i eto,. Ali bilo bi lijepo da je uspjelo :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ