Formula 2

WEC, WRC, Indy...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prvi u konkurenciji rookieja :prcnjau:

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Meni ovo bilo zanimljivije od F1 danas, a i lijepo je čuti podatak da je Fittipaldi pobijedio u nekoj utrci, podsjeća me na djetinjstvo. :gandalf:
Plus što je Haugerovo probijanje s petog mjesta do podija u zadnja dva zavoja zaslužilo skidanje kape, jedan od najboljih poteza u dugo vremena.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Za koju minutu kreće F2 sprint, iz prvog reda kreću Stanek i Bortoleto. U glavnoj utrci s polea kreće Hauger koji je u samoj završnici kvalifikacija oteo prvi pole Antonelliju. Medo na povratku tek 16.
https://twitter.com/Formula2/status/1771081747985273314

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Dominantna pobjeda Hadjara nakon incidenta na startu u kojem je sudjelovao - Bortoleto je loše startao, Marti ga je zaobilazio, a Hadjar je stisnuo kolegu prema Bortoletu. Hadjar je nastavio i prošao u vodstvo, a ova dvojica su završila u zidu na izlazu iz boksa, gdje je start čekao Fittipaldi. Incident će biti istražen nakon utrke, ali mislim da bi trebao biti prosuđen kao trkaći incident.

Drugi veliki incident se dogodio malo kasnije, Stanek je stvorio solidan vlakić braneći se rukama i nogama na P2, a onda se Antonelli nakon pokušaja napada usred vlakića izvrtio u šljunak, Verschoor se usporedno s njim također izvrtio, a na njega je naletio Aron koji je tu oštetio prednje krilo. Stanek je nakon restarta ipak imao bolji tempo i uspio je zadržati P2, a sutrašnjem pole-sitteru Haugeru je malo nedostajalo da ga prođe nakon što je u završnici prošao Mainija. Martins i Medo se solidno probili do zadnjih bodova, dok je vodeći u prvenstvu Maloney prosuo bodove izletom u šljunak u ranijoj fazi utrke.

Novi primjer visoke razine bolikurca inženjera u F2: Colapinto se javlja u stilu "brate, brži sam (od Haugera)" - odgovor mrtav hladan: "ako si brži, prođi" :rofl:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 23.03.2024., 05:16 Incident će biti istražen nakon utrke, ali mislim da bi trebao biti prosuđen kao trkaći incident.
Ipak nece.. :mrgreen:

Staneku pobjeda na kraju
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
To što ja mislim da bi tako trebalo biti prosuđeno ne znači da će se suci složiti :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
I Medo je popušio kaznu i ostao bez bodova

Mala ispravka
Novi primjer visoke razine bolikurca inženjera u F2: Colapinto se javlja u stilu "brate, brži sam (od Haugera)" - odgovor mrtav hladan: "brate, ako si brži, prođi"
:rofl: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Da, obratno je bilo. U svakom slučaju teška pobjeda inženjera :prcnjau: Medo lijepo održava statistiku s više bodova u F1 nego u F2, možda ju za sat i pol malo naruši. Campos je u međuvremenu odlučio zatražiti pravo na ponovni pregled Hadjarove kazne.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Hadjar je i u glavnoj utrci opet prvi prošao ciljem, ovog puta nije imao nikakvih incidenata pa bi ovu pobjedu trebao zadržati (osim ako nije Verschoorove sreće pa mu nađu neki tehnički prekršaj). Imao je sreće s tajmingom ulaska u boks, uspio je ući taman prije VSC-a (pod kojim se u F2 ne smije u boks) i time doći u "neto" vodstvo. Hauger je na početku kratko izgubio vodstvo od Antonellija, to je ekspresno vratio, zatim ga je Maini prošao prije ulaska u boks, a onda se u izlaznom krugu pošteno razbio - Brundle junior je komentirao da je vjerojatno nešto puklo na stražnjem dijelu bolida, ali na snimkama se nije vidjelo ništa, stoga je vjerojatno ipak samo greška na hladnim gumama.

Podij su upotpunili Aron i Maloney, a Antonelli nije uspio ispratiti njihov tempo i na kraju je završio četvrti. Svi iza njega do bodova su došli nakon starta izvan top 10.
https://twitter.com/Formula2/status/1771717905236770920

Frantic
Formula 1
Formula 1
I mladići su ponovo u akciji ovaj vikend.
Bortoleto uzeo PP, ispred Mede, Hadjara i Kimija.
Preminom dvojcu su prvo brisali krugove (nisu bili jedini), te su trebali startati 16. i 18., ali su im naknadno priznati ti krugovi.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Suci utjelovljuju onaj vic "doktore, neodlučan sam - ili možda nisam?", ali svakako preferiram ovaj poredak bez brisanih vremena :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kakav krsh
Svi su ok
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Od malih nogu ih uče kmečati..nije mi ostavio dovoljno prostora, izgurao me sa staze, ovo nije legalno..

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nakon krsha i Safeta, na trci skoro da se ništa i nije desilo
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Da, između krša i zadnjeg kruga praktički ništa. Na kraju je mala, ali skupa greška Arona u zadnjem zavoju omogućila Colapintu napad i pobjedu. Malo mi se smučilo kad su spominjali istragu toga, ali srećom je Colapinto ostao unutar bijele linije pa su brzo javili da nema potrebe za tim.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da, sležem se.
Između ništa.
Colapinto napad odradio perfektno.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
E moj Međede :facepalm:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
Medo 2x stallao na zamjeni guma i prosuo pobjedu (u najgorem slučaju, 2. mjesto).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Frantic je napisao/la: 19.05.2024., 10:17 Medo 2x stallao na zamjeni guma i prosuo pobjedu (u najgorem slučaju, 2. mjesto).
Kako kaže ona stara narodna: Usrao i šefa i stanicu :mrgreen:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
2 točka "otpadoše" u boxu, odmah nakon zamjene..... :shock:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡