MotoGP 2024.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
pogledo i ja utrku nakon dugo vremena, zadovoljan viđenim. troboj na kraju svi preživili.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Sjajan troboj na kraju. Očekivao sam možebitni pad nekog od trojice vodećih, ali srećom nije bilo problema. Marquez je, čini mi se, i jučer i danas nadoknadio po 11 mjesta.
Ova sezona bi, po svemu prikazanom u zadnjih nekoliko utrka, trebala biti i više nego dobra.
Ova sezona bi, po svemu prikazanom u zadnjih nekoliko utrka, trebala biti i više nego dobra.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Jesi li zadovoljan svojimazekohonda je napisao/la:pogledo i ja utrku nakon dugo vremena, zadovoljan viđenim. troboj na kraju svi preživili.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Samo ću reć da mi nije drago vidit onoliko ducatija na vrhu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Jučer su na podiju bili samo prvaci iz 2018.
https://twitter.com/AntonioRamosGP/status/1789639773411270687 Indija bi mogla biti otkazana, u tom slučaju uskače Kazahstan:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10610426/

https://twitter.com/AntonioRamosGP/status/1789639773411270687 Indija bi mogla biti otkazana, u tom slučaju uskače Kazahstan:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10610426/
- Grah0 Verified
- Formula 1
A taj Buddh je napravljen i ukupno je bio 3 sezone u F1 kalendaru, i sad nakon godine postoji šansa da ne odu. Užas.
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Glupa kazna za beštiju??? Čovjek uletio prebrzo u zavoj, izgurao espargara i sam izletio van staze. Još je zbog njega espargaro izgubio par pozicija. Šta je po tebi potrebno napraviti da zaslužiš kaznu?Grah0 je napisao/la: 12.05.2024., 14:46 Odlična trka.
Kakva je glava Mamlaz hahahaha.
Jako glupe kazne za Beštiju i Diđu, bez kazne Beštija bi potencijalno i trijumf odnio.
Aleš pao u zadnjem krugu?
- Grah0 Verified
- Formula 1
Padobranac idi prati bilijar.Scuderia je napisao/la:Glupa kazna za beštiju??? Čovjek uletio prebrzo u zavoj, izgurao espargara i sam izletio van staze. Još je zbog njega espargaro izgubio par pozicija. Šta je po tebi potrebno napraviti da zaslužiš kaznu?Grah0 je napisao/la: 12.05.2024., 14:46 Odlična trka.
Kakva je glava Mamlaz hahahaha.
Jako glupe kazne za Beštiju i Diđu, bez kazne Beštija bi potencijalno i trijumf odnio.
Aleš pao u zadnjem krugu?
Malo pogledaj šta je sve dozvoljeno i ne, i šta se sve kažnjava pa komentariši.
Pogledate jedan GP u 5 godina i dođete i komentarišete kao stručnjaci najveći.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Toliko pratiš a nisi pratio Herez kada se za slične stvari nisu davale kazne. Dovoljno govori o tvom poznavanju sporta.
-
Scuderia
- Karting
Pa gledao sam jerez, ali se ne mogu sjetiti nekih konkretnih situacija. Ako nije problem reci mi neki primjer ovakve situacije koji nije kažnjen, pa da probam naći. Čak i da su puštali ovakve stvari u jerezu, to ne znači da su sada pogriješili, nego tada! Jer jednostavno ne možeš ovako nekontrolirano uletiti čovjeku na kočenju, užasan potez beštije. Da je on uspio ostati na stazi to bi bila druga priča, ali lik se prekoči, ode 10 metara van staze i ti nešto pričaš o kaznama, smiješno! Još spominješ poznavanje sporta, ako misliš da ono nije kazna, onda za tebe niije gledanje bilo koje vrste utrkivanja.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Kako se isti taj Aleš ponio prema Zarku u Herezu i nije dobio kaznu?
Isto tako incident Morbidelija i Milera pa niko nije kažnjen.
Isto tako incident Morbidelija i Milera pa niko nije kažnjen.
-
Scuderia
- Karting
Jebiga, ne mogu sad naći te situacije, tako da ću ti morati vjerovati na riječ (osim ako mi ne možeš reći gdje naći snimke cijelih utrka) da su bile situacije kao sa bastianinijem. Ipak, čak i ako je to slučaj, ne znači da bastianini ne treba biti kažnjen, tj. ako su jednom pogriješili ne moraju nastaviti griješiti i ubuduće da opravdaju tu odluku. To bi bilo kao da u nogometu sudac svira nepostojeći penal npr. , i onda nakon 2 tjedna ide nova utakmica i netko se žali da sad i njima treba sudit takav penal, jer ga je ovaj prije sudio nekome, složit ćeš se da nema smisla. Ponavljam, bastianini se prekočio, da je on sam uspio ostati na stazi, a ne izletit 10 metara, onda bih se složio da nema kazne, ovako je sam izletio i još izgurao aleixa, tako da je tu po meni sve čisto, štoviše, ne mogu uopće vjerovati da raspravljamo o ovome.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čim su najavili izvanrednu pressicu s njim je bilo jasno što će se objaviti
Netko je napisao da je bio kao vino u MotoGP-u i to definitivno stoji, iako ga se sjećam i kao redovito najboljeg CRT vozača iz tih vremena kad sam tek počeo pratiti prvenstvo. Dobro je napisao Patterson da je Aprilia njegova ostavština, kad se samo sjetimo gdje su bili kad je stigao, a gdje su danas. Bilo je lijepo pratiti njegove uspjehe na tom motoru, napokon i prvu pobjedu u toj definitivno najjačoj sezoni 2022.
Kao zamjene se spominju Beštija (ako izgubi mjesto u tvorničkom Ducatiju, što se čini izglednim), Martin (ako ga Ducati ne promakne na Beštijino mjesto) i Bez (ako nijedan od prve dvojice ne bude dostupan).

Kao zamjene se spominju Beštija (ako izgubi mjesto u tvorničkom Ducatiju, što se čini izglednim), Martin (ako ga Ducati ne promakne na Beštijino mjesto) i Bez (ako nijedan od prve dvojice ne bude dostupan).
- Grah0 Verified
- Formula 1
Mamlaz da dobije tvornički bajk i podršku bi završio minimalno 50 poena ispred ovih "amatera".
- Grah0 Verified
- Formula 1
E jbga, visoke temperature, a uz to i "čudan" kako kažu vozači aafalt, i to je recept za padove. Ako ništa mislim da Pecco sutra može da se bori za pobjedu (nedelja mu je uvijek jača strana), Martin nit smrdi nit miriše, a Mamlaz je daleko na startu.
Očekivao sam danas boljeg Mavericka, ali očigledno je da još uvijek nije riješio svoje probleme.
Očekivao sam danas boljeg Mavericka, ali očigledno je da još uvijek nije riješio svoje probleme.