Drago mi je da se i McLaren vratio u pobjedničke vode, nadogradnje i malo sreće su urodili plodom

Dobar je McLaren ali opet vise vuce na to da je RB zakaza plus jos taj SC.Dani je napisao/la: 05.05.2024., 23:38 Da li je ovo stvarno brzina McLarena ili je do staze? Nekako je RB zakazao.
imo, moguće i da je do guma, Landov ulazak je bio puno kasnije nego Maxov.CrashOverride je napisao/la: 05.05.2024., 23:40Dobar je McLaren ali opet vise vuce na to da je RB zakaza plus jos taj SC.Dani je napisao/la: 05.05.2024., 23:38 Da li je ovo stvarno brzina McLarena ili je do staze? Nekako je RB zakazao.
A staza je totalni shit
DočekaoCrashOverride je napisao/la: 05.05.2024., 23:41 Zelim vidit reakciju Maxa kad vidi replay koliko je daleko bio od DNFa na startu![]()
H na restartu nije bas za neke gluposti a jos je Lando malo traljavo odradio restart i uspio izvuc.. RB nije sastavio dobar setup.. McLaren je bio brz od petka, samo se treba slozit sve ovako da pobjedis RB.zjurina je napisao/la: 05.05.2024., 23:52imo, moguće i da je do guma, Landov ulazak je bio puno kasnije nego Maxov.CrashOverride je napisao/la: 05.05.2024., 23:40Dobar je McLaren ali opet vise vuce na to da je RB zakaza plus jos taj SC.Dani je napisao/la: 05.05.2024., 23:38 Da li je ovo stvarno brzina McLarena ili je do staze? Nekako je RB zakazao.
A staza je totalni shit
Bez obzira što je bio pod Safetom.
Na restartu je Max bio ipak odma iza njega pa nije ništa uspio napravit.
Mora da su te svježije gume presudile.
Ja bas izgleda otisa u krivo vrijeme zube pratVettel-Ferrari je napisao/la: 05.05.2024., 23:53DočekaoCrashOverride je napisao/la: 05.05.2024., 23:41 Zelim vidit reakciju Maxa kad vidi replay koliko je daleko bio od DNFa na startu![]()
Mogao je ono baš kuršlus biti, a Perez je možda nogu iz RB izbjegao za dlaku.
Jedino mi to kod njega smeta općenito, previše mi je dijetinjast. Ali jbg, nismo svi isti.AlkY je napisao/la: 06.05.2024., 06:23 McLaren opet ubija s nadogradnjama kroz sezonu ,svaka cast.
Letjeli su sinoc. RB je i dalje ispred , naravno , sinoc jednostavno nije bilo tempa. Ali mozda se i varam , mozda je McLaren sada bolid broj 1.
Napokon Lando. Nadam se da ce ovo biti "bum" da vuce jos jace ubuduce.
Nije bas morao kao curica cviliti na TR nakon cilja , moglo se to i muski proslavit , ali ajde.
Steta za Oscara , imao bi i on tu puno toga za reci u borbi za postolje.
Yebeni trkači, drago mi je da su oba u poenima završila.croatic f1 je napisao/la:Baš me zanima hoće li španjolska putovnica donijeti neku petardu ili desetku Sainzu![]()
Frendići![]()