Prva i zadnja zastava su zastave Floride i Miamija.
Apsolutni rekord staze: Max Verstappen 1:26,814 (Q2, 2023.)
Udaljenost do prvog zavoja: nisam uspio naći
Satnica:
Petak:
FP1 - 18:30
SQ - 22:30
Subota:
S - 18:00
Q- 22:00
Nedjelja:
R - 22:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
To ide pod obavezno.
Kao što je VN Austrije poznata po kravama, tako će i VN Miamija ostati poznata po ovome.
Mislim, one krave u Austriji su uobičajena pojava.
Krava - pašnjaci, RB Ring je smješten u kraju predivnom za ispašu krava, jel`?
E, tako je i sa ovim.
Ili je na slici "debil" koji pokušava ispasti smiješan pa "pliva" po plastici ili je neko ko ismijava tu "plastiku".
Biće prije da je ovo prvo....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Živio @Frantic
Jutros sam naletio na zanimljiv trač: Antonelli mijenja Sargeanta nakon Miamija.
Doduše postoji ona zabrana nastupa vozačima mlađima od 18. Kako god, Mercedes opako gura Kimija, s obzirom da je preskočio F3, a ako je ovo istina, preskočio bi i 2/3 F2 sezone. I dalje mi nije jasno zašto je Williams ostavio Sargeanta kad se ovako odnose prema njemu...
Da, momak tek 25.08.2024. puni 18 godina.
Možda je stvarno veliki talenat, ali mislim da Benz ide malo na silu sa njim.
Opet, možda hoće da vide kako će se snaći u F1, pa da naredne godine (ako se pokaže) bude Đorđev timski kolega.
A može i godinu i po voziti u Williamsu, pa 2026. da pređe u Benz.
Sad, kako se u sve to uklapa potencijalna priča o dolasku Maxa..... (pedala za Đorđa??).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 03.05.2024., 18:41
Čarli stručnjak
Crvena
Opet stručnjak, ali sad u pozitivnom smislu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
ja, koji sam gledao u živo duele Sene i Prosta(na tv-u), nemogu da svarim ove sprit utrke.....kao što kaže Mrgut ovo je mlađe kategorije koji nisu gledale prave borbe nalik one u drugom svetkom ratu....
Max brilijantan na ulascima u krivinama(kočenje) , katastrofa na izasku iz krivinama(ubrzanju). Verovatno zadnji kraj im kliziiz nekog razloga, a tu je šansa Leclera na ubrzanju na glavnom pravcu da uzme bolje ubrzanje, i da nekako uspe preskočiti Maksa