VN Miamija 03.05.-05.05.2024.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A Lando po ko zna koji put flopuje 

- Grah0 Verified
- Formula 1
Sva sreća pa nije skupo
[ link do slike ]

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Dobro je krenuo sprint za McL, 0 bodova za Landa + sjeban nadograđeni bolid.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Jel Sir barem pod istragom? 

Fernando is faster than all of you 

- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Kevin the Penalty collector 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2
Bilo bi u redu da i on dobije neku kaznu. Pa ne može Kev sve sam podnestFrantic je napisao/la: 04.05.2024., 18:29 Kevin - man with 4 elbows![]()
@monkey
Kad je bal nek je maskenbal
Vidjećemo da li će šta biti za Hamdu, za pit lane speeding

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pa ako Kevin dobije još jednu, trebao bi i Hamdomonkeyseat je napisao/la: 04.05.2024., 18:32Bilo bi u redu da i on dobije neku kaznu. Pa ne može Kev sve sam podnestFrantic je napisao/la: 04.05.2024., 18:29 Kevin - man with 4 elbows![]()
@monkey
Kad je bal nek je maskenbal
Vidjećemo da li će šta biti za Hamdu, za pit lane speeding![]()
Kevin, najgori od sve djece

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Sainz koliko je god dobar i brz još uvijek ima problema s pretjecanjem. Riccarda je morao skinut
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
KMag je zreo za hlađenje.
- monkeyseat
- Formula 2
Hamilton was handed a post-race penalty for speeding in the pitlane during the early safety car period, which dropped him to 16th in the final results.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Slažem se.Azavi je napisao/la: 04.05.2024., 18:38 Sainz koliko je god dobar i brz još uvijek ima problema s pretjecanjem. Riccarda je morao skinut
Mada, kartični bolid je brz u Mia-miju, možda su ga malo više podesili za stražnji pravac, a ovaj je pokazao malo onog svog umijeća na kočenjima.
Kevin, šta reći, za današnje doba pretjeruje, prije 20-30 godina bi uživali u njegovim borbama, barem kada se brani.
Što se tiče Maxa, šta bi tek bilo da je balans bio dobar, de je imao gripa nazad, itd....?
Bilo bi 10-12s za 19 krugova.
Danas puštaju mnogo više team radia u prenos, ali mi baš bude smiješno kada ovi što hladno vode/dominiraju prvenstvom/trkom se žale na balans, na gume, na grip, na ovo, na ono (No grip, it`s like on the ice; My tyres are gone, itd....).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Javio se glavnokomandujući retard...
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Pretpostavljam da je za današnje standarde F1 (koji su upitni?) ovo bilo previše ali ja sam (a vjerujem i mnogi drugi) bio oduševljen sa K-Magovom vožnjom danas. Branio se koliko god je mogao a bez da vozača iza sebe izbaci van. Baš onako kako i treba.
Uvijek kažem za njega da je rođen 30-40 godina prekasno po pitanju vožnje u F1 ali baš mi je drago da tu i tamo imamo prilike vidjeti ovako nešto.
Don't forget to enjoy.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
GP ga je pitao da mu da feedback, ovaj mu odgovorio. Nije bas da je sam od sebe kukao.Frantic je napisao/la: 04.05.2024., 19:02Slažem se.Azavi je napisao/la: 04.05.2024., 18:38 Sainz koliko je god dobar i brz još uvijek ima problema s pretjecanjem. Riccarda je morao skinut
Mada, kartični bolid je brz u Mia-miju, možda su ga malo više podesili za stražnji pravac, a ovaj je pokazao malo onog svog umijeća na kočenjima.
Kevin, šta reći, za današnje doba pretjeruje, prije 20-30 godina bi uživali u njegovim borbama, barem kada se brani.
Što se tiče Maxa, šta bi tek bilo da je balans bio dobar, de je imao gripa nazad, itd....?
Bilo bi 10-12s za 19 krugova.
Danas puštaju mnogo više team radia u prenos, ali mi baš bude smiješno kada ovi što hladno vode/dominiraju prvenstvom/trkom se žale na balans, na gume, na grip, na ovo, na ono (No grip, it`s like on the ice; My tyres are gone, itd....).
Vjerovatno traze najbolji balans za kvale i glavnu trku.