Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Kakve veze ima favoriziranje Seba sa Leclercom? Objektivno treba reci tko je Leclercu manager, kako je dosao u Ferrari, kako je sklopljen ugovor kakvog nije imao ni sam Michael Schumacher kojem ni jedan Ferrarijev vozač nije do koljena bio.

Ja ne smatram da je greška što Leclerc vozi za Ferrari. Greška ga je favozirizirati na želji pokojnog predsjednika i ponekad strašnom krugu u kvalifikacijama. Race craft mu nije na razini prvaka i točka.

Kako sam rekao ranije, Sainzu možda nedostaje malo prirodne brzine u odnosu na Leclerca ali je duplo pametniji.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
nelinjo je napisao/la: 24.03.2024., 09:25 Od kad su se uparili njih dvojica prije 3 sezone, kritike idu samo na racun Leclerca kada je iza! Sainz i kada je bio loš, nije se toliko pricalo o njegovoj formi. Sto govori o tome koliko ima mrzitelja Charlesa Leclerca.
Ne.. U tvojim ocima sigurno jer samo to vidis.

Kako rece kolega @wapi
Vecini nam je prirodno da je Leclerc ispred Sainza i onda kada toga nema traze se razlozi zasto ( trolovi su uvijek prisutni )
Apsolutno smo svi koji ne kenjamo bzvz kritizirali i Sainza kada nije na nivou i kada razbije bolid nicim izazvan.
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 24.03.2024., 10:06
nelinjo je napisao/la: 24.03.2024., 09:25 Od kad su se uparili njih dvojica prije 3 sezone, kritike idu samo na racun Leclerca kada je iza! Sainz i kada je bio loš, nije se toliko pricalo o njegovoj formi. Sto govori o tome koliko ima mrzitelja Charlesa Leclerca.
Ne.. U tvojim ocima sigurno jer samo to vidis.

Kako rece kolega @wapi
Vecini nam je prirodno da je Leclerc ispred Sainza i onda kada toga nema traze se razlozi zasto ( trolovi su uvijek prisutni )
Apsolutno smo svi koji ne kenjamo bzvz kritizirali i Sainza kada nije na nivou i kada razbije bolid nicim izazvan.
A bome smo i po Sebu udarali.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@MSC
Dojma sam puno vise nego po Leclercu..

Sta je on radio s tim Ferrarijem iz zavoja u zavoj da bi bio konkuretnan na nekim utrkama mi samo dodaje na tezini njegovog neuspjeha sa Ferrarijem.
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

CrashOverride je napisao/la:@MSC

Sta je on radio s tim Ferrarijem iz zavoja u zavoj da bi bio konkuretnan na nekim utrkama mi samo dodaje na tezini njegovog neuspjeha sa Ferrarijem.

Malom su se uvijek opraštale pogreške i uvijek je bilo nešto drugo krivo.
On je tu doveden kao Mesija, gotovo otkako je došao je njemu sve podređeno i za čitavih 5 sezona ima 5 pobjeda...

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Čestitka i naklon za pobjedu Ferrariju.
Odličan napredak s bolidom i dobro izhendlana utrka taktički od samog početka. Sainz opet vrhunski odradio sve što je trebao, Leclerc izgubio utrku jučer u kvalifikacijama.
Uvijek govorim, ako ne može Merc do pobjede neka to bude Ferrari. Nadam se daljnjem napretku s bolidom, vidjet ćemo Suzuku za dva tjedna.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
CrashOverride je napisao/la: 24.03.2024., 10:23 @MSC

Pa neka se neki sjete utrke u Kanadi 2019 (gdje je presjekao zavoj) i koliko je toga mijenjao iz zavoja u zavoj prekidačima iza volana kako bi parirao Mercedesu.

Ferrari je maknuo krivog vozača za još jednog krivog vozača. Maknuti Sainza na osnovu NIČEGA je jedna od bizarnijih odluka.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Jebeno ste dosadni (i ja skupa s vama kad se upecam). Ferrari ima najzahtjevnije fanove na svijetu, stalno neko nezadovoljstvo, a momčad legendarna i jaaaaaako rijetko pada ispod 3. mjesta u momčadskom poretku. Evo 4 boda iza RBa nakon 3 trke i opet neki q ne valja....

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
@wapi, ima ovdje ljudi koji više ne vole nego što vole, pa samim tim uvijek su više protiv nekoga nego što su za nekoga. Tim gore još ako je to unutar momčadi od kvazi momčadskih navijača.
Problem današnjih internet generacija unatrag dvadesetak godina je upravo ovaj,više su protiv nekoga ili nečega nego što su za. Odavno mi već puca ona stvar za takve pa zato ništa niti komentiram okolo osim u temi unutar Merca.
Veseli i zdravi bili, Lipički studenac pili... 😉

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pomalo, tek su 3 utrke prošle. Trebat će nam veći uzorak za neke ozbiljnije analize. Ali svakako mi je žao što gubimo Sainza sad kad je u životnoj formi.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 12:36
CrashOverride je napisao/la: 24.03.2024., 10:23 @MSC

Pa neka se neki sjete utrke u Kanadi 2019 (gdje je presjekao zavoj) i koliko je toga mijenjao iz zavoja u zavoj prekidačima iza volana kako bi parirao Mercedesu.

Ferrari je maknuo krivog vozača za još jednog krivog vozača. Maknuti Sainza na osnovu NIČEGA je jedna od bizarnijih odluka.
Nije Ferrari maknuo "krivog" vozača, već je problem što je Ferrari uopšte maknuo "bilo kojeg" vozača da bi doveo krivog vozača.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Sve si više mislim da je iza Hamiltonovog dovođenja u Ferrari dolazi i Adrian Newey.
Vjerujem da Hamilton nikada ne bi odlazio u Ferrari a da pritom ne zna što se tamo kuha. Newey je više puta izrazio želju za suradnju sa Hamiltonom, a znamo da mu je Ferrari želja.

Jedino taj slučaj koliko toliko opravdava nogiranje Sainza. Iako bi mi i u tom slučaju bilo iznimno žao izgubiti tako dobrog vozača. Sainz je veliki borac i profesionalac.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 24.03.2024., 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 24.03.2024., 10:01 Kakve veze ima favoriziranje Seba sa Leclercom? Objektivno treba reci tko je Leclercu manager, kako je dosao u Ferrari, kako je sklopljen ugovor kakvog nije imao ni sam Michael Schumacher kojem ni jedan Ferrarijev vozač nije do koljena bio.

Ja ne smatram da je greška što Leclerc vozi za Ferrari. Greška ga je favozirizirati na želji pokojnog predsjednika i ponekad strašnom krugu u kvalifikacijama. Race craft mu nije na razini prvaka i točka.

Kako sam rekao ranije, Sainzu možda nedostaje malo prirodne brzine u odnosu na Leclerca ali je duplo pametniji.
Kakva glupost, kao da si prespavao Monzu 2019. Silverstone 2019. ili Bahrein 2022. Imao je svojih neforsiranih grešaka u karijeri, imao je još više nesreće na koju nije mogao utjecati, ali daleko od toga da nije ništa pokazao izvan kvalifikacija.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 24.03.2024., 13:31 Sve si više mislim da je iza Hamiltonovog dovođenja u Ferrari dolazi i Adrian Newey.
U WhatsApp grupi mi frend stalno gura neke fotke s tim idejama.. Da je AN u pregovorima sa Ferrarijem.. Ne obazirem se jos na to nikako..
LH u Ferrariju, 2025, 40 godina = promasaj i bez obzira na AN
Fino Alla Fine

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Od Hamiltona očekujem da malo posastavi ono što vozač može. Dati poneki savjet za organizaciju. Očekujem i da on bude stabilniji vozač od Leclerca koji nikako da riješi dječje bolesti. Lec i Đorđe imaju slične psihološke probleme.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
F12000 je napisao/la: 24.03.2024., 13:33
MSC je napisao/la: 24.03.2024., 10:01 Kakve veze ima favoriziranje Seba sa Leclercom? Objektivno treba reci tko je Leclercu manager, kako je dosao u Ferrari, kako je sklopljen ugovor kakvog nije imao ni sam Michael Schumacher kojem ni jedan Ferrarijev vozač nije do koljena bio.

Kakva glupost, kao da si prespavao Monzu 2019. Silverstone 2019. ili Bahrein 2022. Imao je svojih neforsiranih grešaka u karijeri, imao je još više nesreće na koju nije mogao utjecati, ali daleko od toga da nije ništa pokazao izvan kvalifikacija.
Eto dokaz da je. Od toliko sezona, nabrojiš tri utrke.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Kako god okreneš, mislim da je Hamilton greška Ferrarija. Ali vrijeme će pokazati jesu li naše pretpostavke opravdane.

Sto se tiče Leclerca, sačekajte malo... znam da pojedinci uzivate u trenutku, ali ne letite pred rudu... :lolz: i Perez je pobjeđivao Maxsa, a lošiji vozač od Carlosa 100 puta!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Meni nije krivo što Leclerc ostaje u Ferrariju već što ne ispunjava potencijal koji ima u sebi. I za sebe i za Ferrari.

F12000
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 24.03.2024., 14:00
F12000 je napisao/la: 24.03.2024., 13:33

Eto dokaz da je. Od toliko sezona, nabrojiš tri utrke.
To su samo najbolji primjeri, odvozio je on još dobrih utrka već u Alfi. Ove 3 nabrojene su vanserijske koje jesu šampionske i u stanju ih je odvoziti jako malo vozača na gridu.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Ljudi...osvojili smo 1-2 u trci i FL...jeste da je Max odustao ali najzad je sve funkcionisalo. Ferrari je danas ličio na ekipu sa početka 2000tih. Po meni je greška što Karlos odlazi..islim da su dobar tandem zajedno. LH će doneti mnogo publiciteta i love...pogotovu u Americi. Računica je jasna...sve je ovo biznis. Da li LH može do nove titule...iako dođe i AN iz RB teško...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡