Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Iako se već na prvu dalo naslutiti da bi nogiranje Sainza mogla biti vrlo skupa greška Ferrarija, sada to postaje još jasnije.
Svaka čast Hamiltonu, ali on je na zalasku karijere i velika je mogućnost da će između njega i Leclerca frcati iskre.

Da li je Sainz materijal za prvaka ne znam, ali izgleda mi sve ozbiljnije i ionako bi dobro došao Ferrariju u idućim godinama.

Baš mi postaje žao što odlazi. Dojma sam da je Ferrari trebao pričekati ljeto.
slika

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Spasio se Sainz. Leclerc ima dugogodišnji ugovor s vragom. Sainz je veoma pametan vozač i bit će veliki ulov za bilo koji drugi tim na gridu.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
senna66 je napisao/la:Iako se već na prvu dalo naslutiti da bi nogiranje Sainza mogla biti vrlo skupa greška Ferrarija, sada to postaje još jasnije.
Svaka čast Hamiltonu, ali on je na zalasku karijere i velika je mogućnost da će između njega i Leclerca frcati iskre.

Da li je Sainz materijal za prvaka ne znam, ali izgleda mi sve ozbiljnije i ionako bi dobro došao Ferrariju u idućim godinama.

Drago mi je što odlazi. Toliko forsiraju Čarlija, a on iz sezone u sezonu ne da ne napreduje, nego nazaduje u svakom pogledu. Još jedan od sjajnih poteza propetih konjina.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 23.03.2024., 07:49 Iako se već na prvu dalo naslutiti da bi nogiranje Sainza mogla biti vrlo skupa greška Ferrarija, sada to postaje još jasnije.

Slažem se
Nakon kvala u Bahreinu, bijaše nekih komentara, a jedan me dojmio, pa sam replicirao (inače, vrlo rijetko, u zadnje vrijeme, pišem na vijestima).
Kaže, Ferrari je pustio krivog vozača 2025.
Na šta sam odgovorio da nisu pustili krivog vozača, već da su doveli krivog vozača.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Pa dobro.. Dovode Carliju lakseg suparnika.. Vidis da sa ovim ima problema..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
CrashOverride je napisao/la: 23.03.2024., 09:55 Pa dobro.. Dovode Carliju lakseg suparnika.. Vidis da sa ovim ima problema..
:mrgreen: :fakjea:

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Zanimljivo kako svi fanovi Seba pljuju po Leclercu i preferiraju Sainza. Mora da imaju teske traume :shush:

Tko je gledao prijasnje sezone zna pravu situaciju i koliko je Leclerc bolji. Toliko DNF-a, pehova, lose strategije ne pamtim koliko je Leclerc imao, i to uvijek kad bi trebao osvojiti brdo bodova, dok su neki DNF-ovi Sainza dolazili kad i nije bio toliko konkurentan, znaci nije puno ni prosipao.

Sto se tice ove sezone, polako, kristalizirat ce se stvari i bit ce Leclerc ispred Sainza (ako opet ne bude brdo DNF-ova za Leclerca).
Također, nemojmo zaboravit da je Sainz prvu utrku zavrsio ispred Leclerca zbog problema sa kocnicama na bolidu Leclerca. Drugu utrku ga nije bilo, i eto nadam se da ce ova utrka proci bez problema za obojicu. Sainz ima malo bolju startnu poziciju, ali mislim da ce Leclerc zavrsit ispred.

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 23.03.2024., 09:55 Pa dobro.. Dovode Carliju lakseg suparnika..
Ima i toga, doduše. :thumbs:
A i hoće da osiguraju da se ne izdvoji sam na vrhu, sa 8 titula. :shush:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Realista
Ne bi ti dugo da si riba.. Prvi mamac i eto te na gradelama :zubo:

:chill:

Jos kraj toga totalno krivo tumacis vecinu napisanog.. Ne da imas kratak fitilj, nego ga uopce nemas :zijev:
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 23.03.2024., 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 23.03.2024., 10:25 da se ne izdvoji sam na vrhu, sa 8 titula. :shush:
Zamisli master plan :)
Zato ce vjerojatno dovest i Maxa kad bude prijetnja :chill:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 23.03.2024., 10:26
Frantic je napisao/la: 23.03.2024., 10:25 da se ne izdvoji sam na vrhu, sa 8 titula. :shush:
Zamisli master plan :)
Zato ce vjerojatno dovest i Maxa kad bude prijetnja :chill:
Naravno, kad (ako) bude na 6-7 titula, eto njega u Ferrari. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Realista je napisao/la:Zanimljivo kako svi fanovi Seba pljuju po Leclercu i preferiraju Sainza. Mora da imaju teske traume :shush:

Tko je gledao prijasnje sezone zna pravu situaciju i koliko je Leclerc bolji. Toliko DNF-a, pehova, lose strategije ne pamtim koliko je Leclerc imao, i to uvijek kad bi trebao osvojiti brdo bodova, dok su neki DNF-ovi Sainza dolazili kad i nije bio toliko konkurentan, znaci nije puno ni prosipao.

Sto se tice ove sezone, polako, kristalizirat ce se stvari i bit ce Leclerc ispred Sainza (ako opet ne bude brdo DNF-ova za Leclerca).
Također, nemojmo zaboravit da je Sainz prvu utrku zavrsio ispred Leclerca zbog problema sa kocnicama na bolidu Leclerca. Drugu utrku ga nije bilo, i eto nadam se da ce ova utrka proci bez problema za obojicu. Sainz ima malo bolju startnu poziciju, ali mislim da ce Leclerc zavrsit ispred.
Nisam uopšte fan Seba, mislim da je recimo Alonso imao 2 ako ne i više boljih godina u periodu od 2010 do 2014.
Ali, taj Čarli uopšte nije napredovao od 2019 do danas, brz u jednom krugu, GLUP kao noga u utrci. Ima naravno tu dosta grešaka tima, ali i njegovih.
Isto tako taj Seb je pukao poslije Hockenheima, ali i on je imao užasan tim, sjeti se samo kvalifikacija u Monzi 2018. Isto i taj takav Seb je imao odličnih nastupa i 2019, ali i grešaka kao i tvoj miljenik.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Iako mi je Leclerc draži vozač, Sainz je jednako dobar. Vjerujem da bi se u RB-u bez problema nosio sa Maxom. Uostalom to je već dokazao u TR-u. Jako podcjenjen vozač. A Hamilton će pokazati ponovo koliko je brz kada dobije bolid sa stabilnim stražnjim krajem.
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Sainz je odličan vozač! Mislim da ce svakako Leclerc biti ispred na kraju. Ali, ako ce Carlos donijeti naslov Ferrariju posle toliko godina cekanja, ima moju maxsimalnu podrsku! Samo idioti iz Ferrarija mogu potpisati 40godisnjaka i njime zamijeniti vozaca koji je u punoj vozackoj formi! Nevjerovatno, ali nista cudno za te indijance koje vode tim!

Iz nekog razloga Leclerc se muči sa ovim bolidom, ali i pored toga dobro vozi. Leclerc ne stagnira, kako neko reče, vec jednostavno ne pronalazi neka podesavanja na bolidu! To dokazuje cinjenica da ni jednom u prethodne 3 trke nije osvojio pol, a svi znamo koliko je brz u qvalama. Kada se to sve skocka, ocekujem formu kao pred kraj prosle sezone! Prica se uvijek mijenja... tako da Lecovim hejterima zelim sve najbolje, da se udobno smjeste i uzivaju! :lolz:

Jos jednom, bravo Carlos, bravo Ferrari! Forza!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nije svatko tko kritizita Leclerca isto i njegov hater. Zasto bi to morao biti.
Nego je vjerojatno nekima problem , sta Charlesu uvijek nalaze neke razloge zasto je losiji od Carlosa u nekoj utrci , umjesto da se nekad jednostavno prizna da je Carlos bio bolji , brzi , smireniji , konstantniji itd.
Netreba se uvijek traziti razlog , pa i onda kada ga nema.
slikaslika slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Od kad su se uparili njih dvojica prije 3 sezone, kritike idu samo na racun Leclerca kada je iza! Sainz i kada je bio loš, nije se toliko pricalo o njegovoj formi. Sto govori o tome koliko ima mrzitelja Charlesa Leclerca.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Zaključke tko će biti bolji ćemo donijeti na kraju sezone, ali da je otpuštanje Sainza greška, već sada svi znamo da je.

Ono što veseli je što bolid Ferrarija izgleda bolje.
Vjerujem da bi i danas Max odnio pobjedu da nije bilo DNF-a, ali sa manjom prednosti.
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
senna66 je napisao/la: 24.03.2024., 09:32 Zaključke tko će biti bolji ćemo donijeti na kraju sezone, ali da je otpuštanje Sainza greška, već sada svi znamo da je.

Ono što veseli je što bolid Ferrarija izgleda bolje.
Vjerujem da bi i danas Max odnio pobjedu da nije bilo DNF-a, ali sa manjom prednosti.
Naravno da su idioti napravili veliku gresku! I da nije Sainz u ovakvoj formi, to je svakako bila greska! Razocaran sam od trenutka kada sam procitao da Ham dolazi! Mijenjati vozaca koji je u najboljim vozackim godinama za 40ogosnjaka... pa to samo moze Ferrari!

Nisam misljenja da bi Max danas pobjedio. Ali to svakako necemo nikada saznati. Cinjenica je da je Ferrari danas bio mnogo brz, sto raduje za nastavak sezone.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 24.03.2024., 08:35 Leclerc ne stagnira, kako neko reče, vec jednostavno ne pronalazi neka podesavanja na bolidu!
To je bas definicija stangiranja.. Tapkas u mjestu bez napretka.

Uvijek nam je ista prica kada smo navijaci jedne ekipe i onda jednog vozaca vise resetamo nego drugoga.
U ovoj prici je to Leclerc jer mislim da nema ovdje lika koji ne smatra da je Leclerc po brzini jaci i shodno tome je izlozen i vecim kritikama, nebitno da li je to opravdano u toj mjeri.

Ja sam jako zadvoljan danasnjim nastupom Ferrarija, sve sto su mogli su danas uzeli :thumbs:
Vozacki dobra izvedba, takticki nije bilo nista toliko gusto da bi im dao neku wau ocjenu ali opet cinjenica da nisu nista zajebali je sasvim dovoljna za dobru ocjenu.
Fino Alla Fine

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Lec se kritizira jer se svima čini da je Sainzovo prirodno mjesto da bude iza, pa kad nije onda je sigurno Lec nešto zasrao. Nitko u popis najvećih talenata zadnjih godina u F1 ne broji Sainza, ali skoro svi broje Leca....

Lec još uvijek nema glavu posloženu (kao niti Russel), kad se tu posloži bit će jebeni stroj. Još uvijek radi previše neforsiranih grešaka.

Meni je Sainz kao Button, jako dobar vozač koji u pravim okolnostima može postati i prvak, za razliku od Pereza koji je potpuna beskorist i definitivno treba biti promijenjen. Ja bi rekao da je RBu zicer uzeti Sainza, sve i da Max ode Sainz bi bio u stanju biti uspješan s RB bolidom, za razliku od Pereza.
A Toto nek si potpiše Alonsa.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡