A dobro.
To je ocekivano i sasvim zasluzeno, ponio se primatski.
Ne znam tko je koga projavio ali tp treba HNS sam rjesavat bez prijava.
Zaspa sam negdje oko 60e, probudio se tamo oko ponoci
Dobar rezultat. Ono sto sam vidio Dinamo skroz dobar i cvrst u fazi obrane. Nije da je Betis trca krugove oko njih. Dobra zaliha za uzvrat
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 03.03.2024., 17:18Interesantan derbi za sad. Prvo poluvrijene. Rashford je nakon 25 minuta moga imat i hattrick. Håland promasio prazan gol sa 3 metra.
Har Kl je napisao/la: 03.03.2024., 18:35
Gradski derbi ...
Derbi je slijedeće sedmice
'Mea culpa
Danas bio najveći derbi Engleske.
Ipak su to njihova 2 najveća kluba.
Samo, u "pogešnom" takmičenju.
I jedna od najboljih utakmica što sam gledao u zadnje vrijeme.
Srećom, pa nije otišlo na penale (pa i po cijenu da gosti odnesu pobjedu).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jucer sam pogleda nase protiv Egipta. Tko odobri one nase nove dresova. Kriminal.
Dns dobar pocetak nogometnog vikenda. Newcastle u jos jednoj golijadi.
Domacin u 15 minuta okrenuo West Hamovih 3:1.
Hajduk dns porazom odustaje od trofeja.
Bayern i Dortmund jos jedan jak susret dns. Tudor vodi Lazio protiv Juventusa i u vecernjem terminu Fiore i Milan.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 30.03.2024., 20:39
Ajde neka je i Dortmund dobio Bayerna. Dinamo vodi protiv Hajduka golom Petkovića
Sarlija otpada ko ratkapa cijelu utakmicu..
Hummels doktor danas.. Bayern je u rasulu.. Trula atmosfera skroz.. Mislim da je zadnja kod Bayerna bila 2014.. Hummels i Reus bili i tada u sastavu.. Kod domacina mislim samo Muller
7 kola, 13 bodova
Pa valjda to Neverkusen pretvori u titulu
Napokon
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Dobar debi Tudora na klupi Lazia.. Solidno je promijesa sastav i dobio Juve ( da, kontam i ja da nije tesko )...
Max jos jedan masterclass.. Lijevi bek na desnom krilu u 4-3-3 formaciji... Oruzar De Sciglio na lijevom beku.. What could go wrong.. Kakav niz imaju ljudi .. Za divit se..
United povede u 96. minuti i Brentford izjednači u 99.
Igralo se ukupno 106 minuta.
2min nadoknade u prvom i 14min nadoknade u drugom poluvremenu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”